Bebelusi de martie-aprilie 2004 (39)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Si la noi a nins azinoapte, dar pana dimineata s-a topit mai erau doar ici colo pete de zapada.

Uau! Katalina, super articol, pune punctul pe I, un I foarte controversat. Si eu cunosc copii din generatia Atomic si Fox Kids. E adevarat ca la varsta de 5-6 poate 7 ani efectul e dezastruos, adica perle verbale si comportamentale, dar apoi la scoala, parintii respectivi au avut grija sa le ocupe timpul liber cu activitati sportive sau de alt gen si lucrurile au revenit pe un fagas normal.
Acum cateva luni o mamica a unui copil de doi ani ceva ma invata cat de rau este sa dormi cu copilul in camera si ce bine este pentru ea si copilul ei ca dorm in camere separate. Ieri m-am intalnit cu ea si mi se plangea ca acum nu-l mai poate adormi decat la ea in pat, ca se trezeste copilul noaptea si vine la ei in camera. Ca acum cand “ intelege” ce inseamna sa doarma singur ii e frica, e alintat sau din orice alt motiv care nu conteaza, copilul si-a schimbat stilul de dormit de pana acum. I-am spus sa aiba rabdare ca sunt doar faze ale copilariei. De ex Daria se trezeste noaptea. N-o dor dintii. Nu plange, n-are febra. Vrea doar sa se joace. Marius spune ca se intampla asa din cauza ca stam noi, parintii prea putin cu ea si ei ii este dor de noi. Probabil asa este, dar asta e, e un pret pe care din pacate trebuie sa-l plateasca si ea.
Ma intrebai Kata cum a fost cu dadaca. Eu sunt genul mai rece care nu se exteriorizeaza. Din prima zi de munca am dat doar doua telefoane acasa. E adevarat ca am stat cu dadacele cate o saptamana zi de zi ca sa se invete Dari cu ele si s-o cunoasca ele pe Dari.
Asa e si cu desenele sau asa e meseria de parinte. Pana va creste mare, multe se vor schimba . Trebuie sa-ti cunosti copilul si viata lui de zi cu zi si ora de ora, sa-I cunosti punctele slabe si cele tari si sa anticipezi, sa corectezi, intr-un cuvant sa-l indrumi sa devina un copil normal cu pasiuni normale pentru varsta lui.

De la vorba la fapta e insa drum lung, la timpul potrivit voi vedea ce e de facut.
Iar am vorbit mult!

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Fetelor, va salut!

Am citit si eu articolul indicat si intr-adevar este asa cum spune autorul. De multe ori cand sotul meu, fan desene animate , se uita eu nu pot sa privesc cat de multa violenta este. Si atunci te intrebi: cum pot unii sa creeze astfel de desene pt copii. Este inadmisibil. Si eu voi scoate din memoria tv programele de desene animate. SI am zis ca o sa sterg mai multe programe; o sa las numai alea de genul PAX sau Mezzo.

Elena, tatal tau are talent nu gluma! Si zici ca si hipopotamul tot el l-a facut??? ESte tare dragut! Pt. tataie

Acum sa va zic de mine . Ieri a fost o zi memorabila la noi in fam. Si pt asta m-am pregatit temeinic: am fost la coafor, la mani-pedi, la epilat . M-am facut . Ce a fost?
Am fost la ecograf si ne-am vazut odrasla 2. Am fost tare emotionati, ca am si uitat sa cerem poze (sper ca mi le-a stocat, ca sa le iau data viitoare). Suntem extrem de happy. "Bursucul-chirias" e un frumos, un inimos (batea inimuta de zici ca sarea din piept si un capatanos (ca si restul familiei, dealtfel ). Si il iubim la nebunie .

Laura si mie imi este utila povestea ta cu bona, ca si eu o sa am nevoie de una si ma gandesc cu groaza la alegerea ei. Bine, pt inceput eu nu o s-o las singura acasa, ca voi fi si eu de fata; dar eu am nevoie mai mult pt plimbat copiii (cu 2 e greu de iesit afara) si eventual la o curatenie.

mariana, Stefan (20.04.04) si bebe din burtica (8 sapt.).
http://community.webshots.com/user/tachemas - pozici.
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377 - O poveste de suflet.

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

E momentul felicitarilor!

Multi ani traiasca ! Sa va fie viata lina si implinita!

MIA
LUCAS
VLAD

Mariana, foarte frumos din partea voastra ca v-ati pregatit pentru intalnirea cu BB 2. Sa fie sanatos, iar sarcina sa decurga cat mai bine.

Elena, tatal tau e un adevarat roman! Stii tu ca cei din filmuletele publicitare: un bunic fericit, harnic si priceput. Sa fie sanatos si sa-l aveti aproape mai des.

Veve, multi ani inaite, imbelsugati, fericiti, linistiti! Ce bine suna 5 ani de casnicie! Va dati seama cum va fi la 10? La 25? La 50? Noi nu avem decat doi si putin, dar promitem sa va ajungem din urma!

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

La Multi Ani, dragii si scumpii nostriMia si Lucas!
Voi sunteti viata noastra!!!

Sa fiti sanatosi in primul rand, cuminti si noi va promitem ca va vom ingriji cum stim noi mai bine! Sa va dea Dumnezeu tot ce e mai bun pe lume!!!
Stau aici si ma gandesc oare de ce eram asa fericiti inainte sa ii avem pe ei? Serios... Ca pe cat de tare ne iubeam (si ne iubim) tot pare ca ne era goala viata fata de acum. Nu-mi vine sa cred ca au 10 luni...

LA MULTI ANI
Vlad

Sa fii sanatos si cuminte si fericit!!!!

Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)

Mergi la inceput

Multumim de felicitari pt. Mia si Lucas

b]Felicitari [/b]copilasilor care fac pasi singuri! Bravo!! (noi suntem departe de pasi, dar nu-mi fac probleme deloc, fiecare cu ritmul lui)
Daniela, ma bucur ca ati ajuns cu bine. M-am gandit la tine, ca am vazut ce vreme era la voi. Si sa vezi ce bine e cu ajutor! Acum nu mai ai nici o scuza s anu pui poze cu Lara
Laura, ce gospodina esti!! Felicitari, ai facut si zacusca! wow!!
Mariana, felicitari pt. bebe! Ma bucur ca totul arata bine! iti doresc in continuare sarcina usoara!
Veve, La Multi Ani! Sa va iubiti tot asa si de acum incolo. (noi facem 8 ani in Iunie...nu-mi vine sa cred)
Ela, spor la studiu! Tu poti sa te concentrezi acasa? Ca eu nu prea...
Elena, sper ca ti-ai mai revenit... Primele zile sunt ecele mai grele, ca pare casa asa goala, asa-i? Chiar, sper ca ti-ai rezolvat pana la urma cu serviciul.
Kulta, felicitari! Sarcina usoara si bebe sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alona spune:

La multi ani Mia si Lucas!

La multi ani Vlad!

Sa cresteti mari, cuminti si sanatosi!

Anca,Vlad si Thea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Dati-mi si mie o idee de cadou pentru nepotica mea care implineste 2 anisori peste citeva zile,PLIZ!!!(nu ma pricep la fetite, ...despre baieti stiu TOT!)

Urez si eu gemenilor nostri cu care ne mindrim sa creasca sanatosi si sa aiba parte de tot ce-i bun pe lumea asta!(si sa fie mereu impreuna!).Simona, sa fii fericita alaturi de ei!
La multi ani MIA, LUCAS si VLADUTZ!!!

Catalina, ROBERT si CATALIN

Mergi la inceput

Catalina, multumim Si voua va dorim la fel - tot ce e mai bun!

Cadou pt fetite de 2 ani...hm... papusi, animale de plus, carti de povesti/colorat (chiar daca la varsta aia ei mai mult mazgalesc decat coloreaza, eu cred ca ii dezvolta), haine (acum depinde de fetite, dar cunosc multe fetite care la varsta aia deja se bucurau de rochite...iti dai seama??)... nu stiu altceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

LAURA, poate -arunci si pe la mine cu-n borcan de zacusca(e cu ciuperci sau cu vinete?).Deci, sefu' e plecat?!
...bona ta citi ani are?Are energie si rabdare pentru Daria? Nici tinerelele nu-mi inspira incredere, si nici batrinelele ,ca ele au ideile lor fixe, si-s si "bagacioase"!Cind ai timp sa-i pregatesti si Dariei mincarea, sa mai dai si cu aspiratorul(cam des), si sa mai faci si nnnn bunatati de haleala???Esti o superfemeie dom'le!Io te felicit!!!

MARIANA, vrei sa-i scoti sotului programul de desene animate???.Sa-ti traiasca "bursucul chirias", si se creasca sanatos!
p.s. Io zic sa trecem la cautat de bone!!!(caci vad ca si tu ai nevoie).

ELA, dar tu ce mai studiezi??? "Distractie placuta" cu soacra!

DANIELA, te-asteptam la vorba!!!

MICKYYY, se descurca soacra cu Malina???

Hai ca fug din nou!

Catalina, ROBERT si CATALIN

Mergi la inceput

Laura, am uitat sa-ti scriu, ca m-a ingrozit faptul ca bona ta a lasat-o pe Daria singura si s-a dus sa cumpere iaurt (chiar daca e doar la 5 min) Eu sunt tare stresata cu chestiile astea, nu as indrazni sa ii las singuri in casa nici 5 min. Nu vreau sa te sperii, dar eu in locul tau i-as spune f. clar si serios (dar bineinteles f. frumos) ca asa ceva nu este admis - de fapt sunt convinsa ca i-ai spus... Dar din cate spui, se vede ca e o bona f. buna. E mare lucru ca se joaca cu ea, asta e f. important, ca eu cred ca majoritatea bonelor fac asa cum zici ca facea cealalta bona a ta, adica se uita la TV sau multe am auzit ca dorm!! E f. f. important ca se joaca cu Daria. Si de asta iti dai seama dupa cate zici ca stie sa faca.

Mergi la inceput