Bebelusi de martie-aprilie 2004 (39)
Raspunsuri - Pagina 11
mariana tache spune:
Vreau si eu sa urez multa sanatate si sa fie cuminti, sarbatoritilor de azi: MIA si LUCAS si VLADUTZ.
Katalina, da, vreau sa-i scot sotului desenele din program (ca e de-a dreptul enervant cat s-ar uita la ele; orice desene, nu are importanta). Dar un pic sunt si eu trista ca sunt innebunita dupa Tom si Jery, dar ma sacrific, ce sa fac!
Iar cu bona, chiar am o mare dilema: nu stiu de unde sa o scot, ca e tare important si greu sa gasesti pe cineva in care sa ai maxima incredere. Sper sa avem noroc.
Fetelor, ca sa fiu va spun ca am si eu acasa , facuta de maica-mea , o zacusca de ciuperci de ai manca in nestire! Oare cum sa va trimit si voua?
Laura, te intreb si eu cati ani are bona ta, ca pare a fi ideala?
mariana, Stefan (20.04.04) si bebe din burtica (8 sapt.).
http://community.webshots.com/user/tachemas - pozici.
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377 - O poveste de suflet.
Sanatate Maxima!!!
Claudelu spune:
Ca si la noi ninge de azi dimineata, asa ca
Am intrat doar sa va spun ca am si eu zapada Revin mai tarliu, acum merg sa-i fac baita la bebe mic si stufos
MIA si LUCAS
VLAD
Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004
Rayuela spune:
LA MULTI ANI gemenilor nostri scumpi MIA SI LUCAS!!!
LA MULTI ANI VLADUTZ!!!
Sa cresteti mari si cuminti!!
Aaaa,vreau sa va spun la fiecare un cuvintel,dar sint atit de ramolita ca o sa O iau incetisor,ca sa ma uit in urma,ca de citi am citit tot,dar memoria mea este egala cu cea a unei gaini adormite
Clauditza,io vreau sa vaz poze de la evenimentul obraznic,hahah,mai vin baietii si in vara,ca sint amatoare!!!
Veveritza,LA multi ani cu ocazia sarbatoririi casniciei voatre,sa fiti sanatosi si sa va bucurati de minunile de copilasi,ca tare sinteti o familie reusita!!!
Katalina,cu mare mare placere sper sa ne vedem .Acu7ma sa nu ma certi,dar io am cam luat nota 4 la geografie,nu stiu exact unde e Focsaniul,dar daca e aproape de Bucuresti sau Brasov,sigur o sa ne vedem!!Ar fi minunat!Cit despre cadou la fetitzu de doi ani,un singur cuvint magic :ROCHITA!!!!Eu sint innebunita dupa rochite,chiar daca are un milion,cind primesc cadou inca una ,ma bucur mama mama!!!
Ela,am uitat sa iti zic ca mi-a placut tare poza cu Cristinica,aia cind fluiera,e o strengaritza!!!
Mirinda de ce nu ne mai da si noua vreo stire??
Daniela,ma bucur ca ai acum oameni dragi aproape de tine,sa vezi ce ajutor fantastic sint!!!
Mariana,afelicitari pentru bebitzul mic!!Cind aflati sexul???Daca e baietel,ma gindeam la un nume care imi place la nebunie si imi pare ca se potriveste bine cu numele vostru de familie.Ce zici de Octavian Tache??Felicitari pentru dintzocii lui Stefan!!
Laura,succes cu bona,sa ne povestesti mai multe!!eu nu prea imi pot permite aici o bona ,ca sint scumpe de-ti vien sa urli..o sa incerc sa o aduc pe mama,ca e gratis!
Irina,gind la gind,si eu la fel,cind ma gindesc sa ies afara cu Amelie,cite hainutze,cit circ..imi vine sa stau acasa,dar totusi o scot zilnic,chiar daca e frig!
Gabi,eu ii dau Ameliei cam ..cum sa zic,...o bucatica de carne la masa de prinz,cam 4cm pe 4 cm..asa ,un patratel,nu stiu daca te-am lamurit!!In rest,legume din plin si cartofior sau orez,sau paste!
Mickyy,frumos nume pentru fetitz!!
Spiculetz de griu,de ce nu ne spui nimic de David???Ne gindim la tine!!
Alona,nu ne mai povestesti de micutza Thea nimic??
Ahh,sigur am uitat pe vreo mamica ,imi cer scuze anticipat..descopar eu!!
mariana tache spune:
Elena, tu esti mereu o draguta, mereu te gandesti sa nu uiti pe cineva, sa nu se supere nimeni.
Multumim pt ideea cu numele. Sa stii ca sincer imi place numele de Octavian. O sa-l am in vedere. Multam. Iar cu sexu'....mai avem de asteptat pana pe la vreo 20 de sapt.
M-am mai uitat la pozele voastre; mey, dar sunteti de-a dreptul frumosi cu totii! Sunteti o familie reusita; sa traiti si sa-nfloriti multi ani de-acum incolo!
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377 - O poveste de suflet.
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
Katalina si eu sunt adepta rochitelor la fetite. Consider ca cu cat sunt mai multe cu atat e mai bine. Cred ca nimeni nu se supara daca are multe de schimb; doar asa e cu domnisoarele: trebuie tzoale multe .
Am vrut sa va mai spun ceva, dar am uitat . Mi-e o ciuda...
Sanatate Maxima!!!
Rayuela spune:
Katalina,mi-am facut lectiile si am gasit Focsani,nu pare departe de Brasov!!.Noi o sa ne tot fatzaim intre Bucuresti si Brasov,ca sa multumim toate rudele,asa ca nu o sa fie prea greu sa ne vedem!
Mariana,asteptam si noi cu nerabdare sa vdem daca ai fetitz sau baietzoi in burtic!
Am uitat sa va zic ca Amelie a facut deja a 5 zi caca la olitza!!!
Mai nou nu mai savureaza pe olitza decitreviste de moda si scandaluri,hahaha seamana cu mami!.A facut-o praf pe Heidi Klum!!!
Elena si Amelie
Claudelu spune:
Am scris un mesaj bengos dar binenteles ca mi s-a bulit calculator, s-a inchis pagina de internet Sa nu mori
Asa ca va fac un rezumat
La ninge de azi dimineata, e tare tare frumos si sper ca pana dimineata sa fie un strat destul de maricel...Raul s-a bucurat de zapada si nu prea Dupa ce am venit de la zapada, am tras amandoi un pui de somn de vreo 2 ceasuri...ce bine a fost
Acum e foarte agitat, desi doarme intr-o jumate de ora am mers la el de 2 ori, plange , probabil ca vom mai avea vreun dintisor, pentru ca sa se manifesta el si plus ca avem gingia de sus super umflata
Kata, eu zci ca depinde de copil si ma refer la cadou..sunt fetita care prefera masinutele in locul papuselelor Ai putea sa-i cumperi ceva joc mai misto[:d] sau poate un puzle pentru varsta ei!
Mariana, sa va traiasca "burtosul chirias" si sa va bucurati de el asa cum va bucurati si de Stefanell!
Daniela sa te bucuri cat mai mult de bunicuta si profita din plina
Laura, asa bona mai zic si io, dar nu e mai buna ca a mea (mama)
Rayule, gata ai depasit faza cu ??? Vin la mama sa te pe buric! Si daca nu o fi striptis masculin, facem noi cumva si tot gasim un loc unde sa ne destrabalam, ca doar Aradu are un strand imens care vara e plin de birturi si discoteci Chiar asa fetelor, va invit la Arad la vara, sa vedeti ce frumos e Aradu vara
Mickyy frumos nume ati ales, dar ma gandesc ca poate va rasgaaditi pana cand nasti, poate faceti si voi ca noi Dar sa nu renunti la Marisa
Lumi, pai chiar asa, de ce nu ne dai de veste ce si cum e David??
Martie Aprilie 2004
Claudelu spune:
Kata, chiar vroiam sa va propun si eu o intalnire de aia bengoasa la vara la Bucuresti...ca si eu am de gand sa ajung pe meleagurile alea, ca vreau neaparat sa merg si la Roxana (roxanacaz sau mama_lui_andrei) ca ne tot invita si noi nimic si mai vreau sa va vad si pe voi si pe bb-i Si mai vine si Veve in tara si uite asa avem ocazia sa ne intalnim mai multe, nu??
Elena, eu ma tot uit la pisicuta si ma minunez...Doamne scumpa mai e!! si studiaoasa, oare sa fie ca mama???
Martie Aprilie 2004
Rayuela spune:
Clau,ar fi minunat sa o punem de o intilnire,necazul este ca sintem imprastiati prin lumea asta larga..dar cele care pot si vor,poate ne organizam un pic,la vara,sa ne intilnim?Ar fi grozav!!.Imi pare rau ca piticutzu e necajit,sper sa iasa dintisorul(culmea ,si Amelie a fost mai maraita ca de obicei,o fi acelasi motiv???sa mai zici dom'le ca nu se potrivesc!!
Elena si Amelie
alona spune:
Buna seara mamici!
Elena , esti a doua persoana care se ia de mine ca nu povestesc nik despre Thea( prima a fost cuscra-ta aseara pe MSN).Pai, nu prea povestesc ca de fapt nu prea scriu pe forum, mai mult citesc. Am asa o lene in ultima vreme!Vazut poze cu fetitz si cu hipopotam, super toate, Amelie e o dulce.Banuiesc cam cum te-ai simtit cind au plecat ai tai, eu am plins dupa soacra-mea ast'vara( da am o soacra de milioane).Las' ca te duci tu acasa la vara! Si noi mergem , abia astept sa-si cunoasca Thea bunicii.
Asa, acum sa va zic cite ceva de Thea: sta in picioare nesustinuta ( nu stiu pt cit timp ca n-am monitorizat-o), a facut un pas singurica( ii e frica sa mearga, daca simte ca o las de mina se lasa in fund), merge in 4 labe toata casa, inspecteaza tot, nu-i scapa nimic.Povesteste toata ziua de-ale ei, preferatul e tata si dada, pe mine m-a cam lasat deoparte, cind vine tat'su de la servici si o ia in brate nu o mai intereseaza altceva.Am pus-o si eu pe olita( desi arata ca un miniwc, ca astia in Canada nu pun copii mai repde de 18 luni pe olita, sa nu-i streseze cica)) si e tare haioasa cum sta atirnata acolo ca nu ii ajung picioarele jos, azi a si picat cu ea, m-am prapadit de ris.Am facut si poze pe wc, dar nu le-am descarcat inca, insa nu am reusit sa o prind cind pica de pa eaCam atit deocamdata, daca mai imi vine ceva va anunt. Ia uite ca mi-a venit! Azi m-a capiat cu mincarea, i-am facut si io legume cu vitel si un pic de bulion sa vedem cum ii place, si ce credeti? Mi l-a scuipat afara.Am zis booooon, mergem sa luam la borcanel ca poate ala ii place, nik, acelasi rezultat,Asa ca a mincat fructe la prinz( alea le-a vrut), dupamasa am incercat din nou cu vitelu si tot asa l-a dat afara, dupa care i-am dat paste cu brinza( dupa reteta Laurei)nu le-a vrut, asa ca am sfirstit cu un bibe cu lapte.Astea au fost aventurile noastre de azi.Nu va mai zic nik sa nu va plictisesc de tot.Va pupic pe toate!
Anca,Vlad si Thea