Bebelusi de martie-aprilie 2004 (39)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Uoooof,Leano!M-o busit plansu' citind randurile tale!Stiu cum e ,scumpica;am avut si eu doua episoade de-astea vara trecuta.La fel m-am tinut io tantosa cu nodu-n gat (daca ma vede vevica plangand incepe si ea)pan' la masina si-apoi tot drumu' am bocit pe sub ochelari de-aratam ca un cand am ajuns acasa!Lasa,beibi!acusica vine vara,mergem la Romanika la bunici sa ne-alinte si pe noi pe langa copii si ne-om mai alina doru...sau l-om face si mai rau....Te incurajez si io de te rup!Daca te-ncalzeste,stiu exact ce simti!

Irina,veve & croko
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Buna dimineata!

Eu nu m-am despartit de ai mei niciodata, nu stiu cum e, dar nici n-as vrea sa aflu vreodata. Nu-mi pot imagina cum e sa nu-i vad zi de zi!
Imi pare rau ca suferiti fetelor !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Neata fetele.

Oana, ii pun ciorbita in farfurie (ieri i-am pus aproape cat imi pun si mie cand nu mi-e prea foame, adica o farfurie de "oameni mari" plinuta) dar cu multe legume si cu putina zeama. Si ca sa fie mai consistenta ii pun si putina paine in zeama iar daca cirobita e acra (ieri i-am dat ciorba de vacuta de-a noastra ca la cea de pui special facuta pentru ea stramba din nas) ii mai bag o lingurita de smantana (sau iaurt daca n-am smantana prin casa). Vreau sa zic ca papa fata mea de rupe. De fapt mananca aproape orice-i dau. Deja gatim mai dietetic (fara prajeli, condimente sau sare multa) si de cele mai multe ori ii dam si ei din ce mancam noi, ciorbita, spanac, urzici, paste, placinta, sunt doar cateva din mancarurile pe care le-a degustat in ultima vreme. Daca stim sigur ca mancarea e dietetica (si nu-i face rau) ii dam sa manance o portie zdravana, dar daca e mai condimentata sau mai sarata atunci ii punem putin de gust, sa vada si ea ce papa oamenii mari si separat avem grija sa avem ceva de-al ei de mancare. Normal ca manaca si ea cu noi la masa, cocotzata in scaunelul ei. Noua ei distractie cand ne asezam la masa e sa-i pui o farfurie in fata cu diverse bucatele (legume maruntite, bucati mici de pui, frimituri de panie, chestii de genul), s-o vezi ce tacticos le ia una cate una si le baga-n gurita .
E o mancacioasa, n-am de ce sa ma plang.

Si ieri am descoperit ca fata mea face si 2-3 pasi micuti singurica . Ma jucam cu ea pe jos, in picioare statea de ceva vreme fara nici un fel de sprijin....asa ca am zis sa-ncerc sa vad ce face daca o las in picioare la cativa pasi distanta de mine. A stat ea cateva secunde bune dupa care s-a repezit in goana catre bratele mele, dar bineinteles ca a facut 2-3 pasi singura. Am repetat joaca de vreo 10 ori si de fiecare data chiuia de mama focului (era tare incantata de noua ei realizare), ba chiar a plans cand ne-am oprit sa ne mai odihnim. Asa ca-n stilul asta, daca o mai incuurajez putin e posibil ca in 2-3 saptamani s-o ia la goana pustoaica mea!! abia astept sa ajung diseara acasa sa ne mai jucam putin .

Si cred ca i-am gasit nume si surioarei Malinei, Maya Marisa. Sa vedem, aseara eram amandoi (si eu si tati foarte incantati de nume), dar cine stie ce idee ne mai vine pana la sfarsitul celor 9 luni! Si cred ca de bucurie ca am "botezat-o", aseara mi-a tras cateva ghionuri zdravene (dar din pacate tati inca nu le simte) iar azi-noapte s-a foi la greu. Niciodata nu s-a agitat atat de mult bebitza mica, pana acum loviturile ei erau mai mult niste falfaieli usoare.....aseara deja cred ca dadea cu pumnul direct .

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Rayu,ai niste parinti asa tineri si frumosi!Dumnezeu sa le dea sanatate!Mi-au dat si mie lacrimile cand am citit ce ai scris si mi s-a facut dor de ai mei,nu i-am mai vazut de la Craciun(ei sunt la Suceava,socrii la Bacau).Oricum,e mai usor ,caci macar suntem in aceeasi tara.
Claudelule,da te distrezi,mama!Ah,ce te mai invidiez,ca eu n-am mai iesit din cartier de unspe mii de secole,nici nu mai stiu ce e aia civilizatie.Parca incep sa imi doresc o bona si un servici ca lumea,ca toata ziua nu fac altceva decat mancare,curatenie si ma ocup de bb.A mea nu zice decat mama,tata a zis o singura data,de a stat al meu trei zile cu un zambet fericit atarnat pe buze.Si de atunci o tot pandeste:"da tata nu mai zici?"
Irina si bb Iinca(26apr04)
"Toti traim sub acelasi cer ,dar nu toti avem acelasi orizont."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Bine v-am gasit fetelor cucuietelor!
Inainte de-a va povesti ce-a mai facut"capra cu trei iezi", tre' sa urez si io sarbatoritilor pe care i-am ratat un "La multi ani" ,si multi pupici dulci de la noi!Sa cresteti mari si sanatosi!

Elenush!!!Fii tare mama, mai e putin si veniti la Romanica cea draga si cenusie(o vedeti din avion cit e de gri!).Da' nu conteaza nu, ti-e dor chiar si de vinzatoarele alea acre,nu!Aaaa, parintii tai sunt tare frumosi!!!Cred ca esti mindra de ei!Amelie e tare dulce.Va imbratisez si va imbarbatez pe amindoua!!!Mai incepi serviciul?

De noi ce sa va mai spun:Tre' sa ma-ntorc la serviciu in aprilie(sa ies din amorteala asta), dar tare mi-e greu!Voi,mamici care-ati inceput munca, cum reusiti sa nu stati cu gindul acasa, si fara griji, si cum ati vrut voi sa fie bona? Imi e tare greu, dar pe de o parte ma bucur pentru ca ma prostisem de tot acasa(cum zicea si Irina, m-am saturat sa tot fac mincare, spalat,...chestii casnice, viata sociala nici nu mai exista, din blugi si cizme fara toc n-am mai iesit de muuuult, de iesit...mi-e lene rau ...).Ca sa ma razbun cit sunt de apatica,mi-am facut o programare la coafor, sa-mi fac o schimbare dom'le, ca m-am saturat si de moaca mea.
Simbata am luat si eu un film("Secretara"-plin de Oscaruri draga Doamne).M-am chinuit rau sa-l vad(cu doi copii pe cap),in final m-am umplut de nervi:cel mai idiot film care l-am vazut vreodata(nu era ceea ce credeam),era vorba despre doi masochisti(seful si secretara), doi idioti...ce sa mai ...idiot film...Mi-am pierdut timpul.

Hai ca acu' plec sa vad ce-mi fac pustii(ca-i am pe-amindoi acasa),se distreaza de minune impreuna in camera lui Cata.(de-asta am io timp de DC).

Sa nu uit sa o felicit (cu intirziere) pe VEVE, pentru aniversarea casatoriei lor.Sa fiti fericiti si...pozici vrem!Sa ajungeti sanatosi si la nunta de argint!Noi facem anul asta(in iunie) 8 ani!!

Aaaaa,CLAU da' ce te-ai distrat tu!!!I-ai povestit si lu' sotulica cel harnic???Macar cu o poza sa ne delectam si noi,pliz!!!!

Hai ca mai vorbim!

Catalina, ROBERT si CATALIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Katasi mie mi-e o lene sa ies ,mai ales ca e frig si cupilu asta atata se zbate si urla pana il imbrac si-l pun in carut,ca mi-e lehamite...Cred ca totusi ar trebui sa ies azi,ca ma cam doare capul de la atata stat in casa...Irina si bb Iinca(26apr04)
"Toti traim sub acelasi cer ,dar nu toti avem acelasi orizont."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Fetele vesele, va .

Veve iti multumim frumos pt dintzi. Suntem mandrii de ei. Astea sunt de la Stefan .
Iti zic si eu cu intarziere : La Multi Ani! si va doresc sa fiti fericiti impreuna pana la adanci batraneti! Si sa va iubiti mereu ca-n prima zi!
Si daca ai pomenit de Campulung, iti zic ca tare as vrea sa mergem si am inceput sa-l conving si pe sot, asa ca impedimente nu ar fi, eventual burtica din luna a 8-a pe atunci; dar sper sa nu fie probleme. Ar fi super: atatia parinti si copii impreuna la distractie! Excelent!

Mickyyy, draguta de tine, te felicit ca ai carnet! Esti tare. Si daca sotu' nu vrea, dai pace, ca asa nu te bate la cap ca are el de umblat cu masina; s-or gata ratele la masina si or scadea si cheltuielile cu transportul .
Sa stii ca imi place la nebunie ideea ta cu lasatul bebe la masa sa mannce el singur. Chiar de maine, poimaine fac si eu experimentul. Inca nu avem scaun de masa, dar il cumpar cat mai curand si trec la fapte. Si te felicit ca ai inceput sa ii dai papa de oameni mari. Asa fac si eu. Daca stiu ca am facut papa buna si pt Stefan ii iau lui inaite de a condimenta si ii dau si ii place la nebunie. Eu zic ca deja sunt mari si e bine sa fie invatati treptat cu de-ale noastre.
Si va felicit pt pasi! Sunteti fetite harnice! La mai mare!

Clau, bine iti merge, mey! Dar de ce ne lasi cu ochii in soare si nu ne dai la vedere macar o poza?!? Please, o poza cat mai deocheata!

Elena ai o fetita de milioane si niste parinti tare draguti! Sa-ti traiasca cu totii! Intr-un fel te inteleg. SI eu am avut parte de despartiri de tatal meu (cand pleca la muncva in tari straine pe cate 6 luni ) si tare am suferit de fiecare data. Ce sa faci asta e viata! Dar lasa ca va vedeti acasa. Trece repede!

mariana, Stefan (20.04.04) si bebe din burtica (8 sapt.).
http://community.webshots.com/user/tachemas - pozici.
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377 - O poveste de suflet.

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

Rayuela, ce frumos scrii cind esti suparata! Ai stil, m-ai impresionat(poate pentru ca mi-e si cunoscut dorul de ai tai, sora-mea a plecat ca tine si tot de zece ani plinge de cite ori trebuie sa ne despartim).

I-auzi, mai, citi copii harnici care vor merge curind avem! Ioana nu e prea hotarita, merge doar in jurul patutului si tinuta de miini, dar nici n-o grabesc deloc, are timp...(de fapt, eu cu teoriile mele -nu vi le mai spun - n-am tinut-o in picioare decit dupa ce a reusit sa se ridice singura pe patut, pina atunci ea n-a stiut ce inseamna pus in picioare. In rest, a inceput "descoperirile" : sa bage un picior intr-un pahar gol, sa bage un cub intr-o cutie si sa-l scoata, sa arate cu degetul, sa execute ordine, da mina, tine, iubeste pe mami, etc.

Gabi si Ioana

Mergi la inceput

Ce iarna grea e-n SUA, fietili sunteti bine,nu, DANIELA, parca voia sa mearga-n Boston,unde am vazut ca-i o iarnaaa,si -16 grade!

Azi e ziua Unirii,nu?! In rest vad ca n-avem sarbatoriti!

Laura,c-am "zgircita" cu mesajele azi, ne-ai obisnuit cu intimplari povestite peste week-end,...dar azi...nimic!.Poate-ai avut multa treaba la serviciu.La tine cum a fost cu bona,cum ai gasit-o si ce i-ai cerut de la-nceput?

Elena, fii vesela si mai zi ceva!

Maya Marisa!!!Frumos.Tot cu taxi si azi???

Mirinda???
Lavi???
Luminita???
Ruprich???
Corina???
Speram ca sunteti toate bine si puii vostri la fel!!!

Mergi la inceput

Abia acum am aflat si eu ca mamica noastra, KULTA va pastra copilul!E fericita, si eu la fel cind aflu astfel de vesti care-mi umplu sufletul!Sarcina usoara si...te mai asteptam pe la noi!

ANCA, asta-i pentru tine(cred ca ne confruntam cu aceeasi problema!):http://www.revistapresei.ro/articol.php?a=13447&s=6&ss=-1

Mergi la inceput