Bebelusi de martie-aprilie 2004 (39)
Raspunsuri - Pagina 2
mariana tache spune:
Fetelor, ati fost tare harnice azi. Inca de pe la 7 am inceput sa va citesc, asa printre picaturi (cum ma lasa Stefan) si abia acum am terminat. L-am culcat pe Stefan la 9, i-am spalat hainitele si vasele si iata-ma prezenta la datorie. Tragedia e ca, nu prea mai tin minte ce ar trebui sa va raspund (doar nu pot sa fac eu exceptie, nu? )
Cert este ca trebuie sa va multumim pt urari si sa spunem si noi sarbatoritilor de azi (vad ca suntem multi si tare nu bucuram!) sa creasca mari si sa fie sanatosi si fericiti.
Apoi, stiu ca Nedda imi spunea ceva, dar cum am citit pe la 8, am uitat. Si tineam neaparat, Nedda draga, sa-ti raspund, dar nu mai stiu ce. Asa ca te rog sa ma si eventual daca tu ai mintea mai stralucita poate iti mai amintesti si imi mai spui odata.
Laura craciunita ta e minunata. Ii sta de minune imbracata asa.
Mickyyy m-am uitat si eu la bebe2 al tau si intr-adevar deja e minunata . Si vad ca Malina e tare precoca. Stie multe gagica!
Si fiind ca am citit ce fac ai vostrii bebei si mi-a facut mare placere si m-am distrat de minune (faza cu iaurtul pe pereti si in pampers e super; nu mai stiu care bebe a facut pozna ) si fiind ca azi Stefan a facut 9 luni, vreau sa va povestesc ce face printul meu. Sper sa nu va plictisesc.
E un mare smecher. V-am zis ca a inceput sa ne imite si sa umble prin toate sertarele si rafturile. Nu v-am spus ca stie sa dea noroc ca si barbatii, bate palma, face draga-draga, da pupici cu carul. Intelege cand il intrebi "unde e...?" (mami, tati, girafa etc); se uita dupa ele si le cauta. Cand vine tati acasa il intreb "cine a venit? du-te si vezi!" si se duce la in hol sa vada cine e. Daca ii zic "fugi ca te prind" fuge si se distreaza de numa (fuge cu rotobilul ). Daca il chem vine. Ce mai stie? Zice mama, tata, papa, caca, baba, dada, lala, ghi. Si cred ca papa il foloseste cu adresa, adica l-a zis mai de multe ori cand m-a vazut ca-i fac papa sau cand ma vedea ca mananc eu. Ii recunoaste vocea la tel la taica-sau si se bucura enorm cand il aude.
La capitolul motricitate nu suntem prea campioni. De ieri am observat ca a inceput sa stie sa umble in 4 labute, dar este inca novice. Sta in picioare fara sa se tina cca 30s si se plimba pe marginea patului, dar nu e f vitezoman.
Cam asta e Stefan la 9 luni. V-am facut capul calendar. Sa ma daca v-am obosit.
Nedda, scriind povestea mi-am amintit ! Ne urai succes cu casa, nu? Vreau sa-ti multumesc.
Stiu ca inca cineva ne-a mai tinut pumnii stransi in legatura cu casa, dar nu mai stiu cine .
Si cu ocazia asta va spun ca suntem propreteri . Avem casa+teren la Campina. Nu am luat-o pt vacante, ci ca investitie. Fiind acolo mai ieftine si fiind ca soacra-mea sta acolo si a auzit de pont am zis ca hai sa facem o treaba. Mai incolo vindem si vrem sa ne construim ceva casuta la Cj. dar aici e mai greu cu cumparatul terenului. Sunt cumplit de scumpe!
Gata! Va , dar mai vorbim pe seara asta.
Ps. Pe unde o fi umbland azi Clau, de nu a scris nimic?
mariana, Stefan (20.04.04) si bebe din burtica (8 sapt.).
http://community.webshots.com/user/tachemas - pozici.
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377 - O poveste de suflet.
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
Ela, luni pe 24.01 am prima programare la eco. O sa iau poze, dar nu stiu daca o sa pot sa le pun, ca nu mi le da pe discheta, fiind un eco ce merge cu magneta optica. Asa ca el mi le listeaza direct si mi-e super groaza sa ma duc sa le scanez, ca nu am scaner acasa. Asa ca poze cu bebe2 de la eco nu promit.
Fetelor, sunt groaznica. Am am tras un post cat China de mare! Mai bine il imparteam in 2-3 parti, asa parea ca sunt si eu mai concisa .
mariana, Stefan (20.04.04) si bebe din burtica (8 sapt.).
http://community.webshots.com/user/tachemas - pozici.
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377 - O poveste de suflet.
Sanatate Maxima!!!
codritu spune:
Hop si eu sa vad cat ma lasa fecioru'. Felicitari tuturor bb-ilor pentru progrese la limbaj. Tudor gangureste toat ziua, dar nu cred ca asociaza ceva. Eventual pe tata cu tati, adica daca il intreb unde e tati se uita dupa el, dar nu stie papa si alte cele. La plimbat prin casa suntem extraordinari, in patru labe are o viteza si fuge daca ne jucam de-a prinsa. Umbla tinut de manute sau numai de una si sta singur cateva secunde, da nu si-a dat drumul inca.
Mariana, felicitari pentru achizitie.
Simona, la capitolul poze eu sunt codasa, am cateva poze in album si am mai dat link-ul in text ca nu stiu sa-l pun la semnatura si sunt puturoasa sa invat. Vorba lui Nedda, daca ne-ar lasa Veve sa ne adaugam singure la noi nu ar fi nimic, asa ca Veve un pupicsi o floricica de la noi.
Mickyy, mie mi-ai facut pofta si de bb2 si de fetite.
Laura am vazut pozele, foarte draguta printesa.
Tudorel
codritu spune:
Numai eu sunt prin zona?
Simona, asta e link-ul catre poze. Promit ca o sa pun mai multe si o sa le organizez putin, dar sunt tare dezorganizata si aeriana. http://pg.photos.yahoo.com/ph/smt934/album?.dir=/25d4&.src=ph
SimoV spune:
Codruta, am aparut eu prin zona, dar atata treaba am, fir-ar sa fie...dar atata timp cat sa ma uit la puiutul tau si sa-ti raspund, mi-am facut! Tudor e un scump!!! Tare, tare frumos si se vede pe el ca e un nazdravan si ca ai ce alerga dupa el prin toata casa. Sa stii ca eu tot imaginea asta o am in minte, cu olita legata de fund si el la drum, in 4 labe. Si rad aici de una singura, ca pe cuvant daca nu sunt convinsa ca asa s-ar intampla daca chiar le-am lega olita de fund la nazdravanii nostri Si in poza in care e pe burta sub exersaucer, parca l-am vazut pe Lucas al meu.
Mariana, eu iti urasem succes la achizitie, acum iti spun Felicitari!!! Sa fie intr-un ceas bun si sa fie o investitie buna!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/svaidean/my_photos
Rayuela spune:
Codrutza,sa-ti traiasca tudor cel scump,phiii,ca zici ca e bebe suedez,mai ales in peisajul din poza asta.De ce nu-l pui si in albumul nostru comun??
Chiar Simo,pe gemeni i-ai pus in albumul comun?Ca nu m-am mai uitat de ceva vreme!!Sa ne laudam si noi cu gemenii nostri americani!
Elena si Amelie
Veve spune:
Simona,n-am uitat sa-nchid subiectul,mai!Il las intetionat deschis,ca sa nu fie vreouna dintre voi care scrie chiar atunci si sa-si pierdeti postarea.Iaurtel de ala dau si eu lui croko;plus fructele,cred ca-i de-ajuns "dulce" deocamdata!
Codritu,hai ca te-nvata mama cum sa pui link la semnatura,ca sa nu-ti mai bati capu':(si-o sa ti-l adaug si-n lista ca sa fie la-ndemana)intri la profil personal si-n dreapta acolo unde ai spatiu pentru semnatura scrii linkul;eventual ceva de genu' asta :
[ u r l="http://pg.photos.yahoo.com/ph/smt934/my_photos" ]Tudorel[ / u r l ]
(da copy pe ce-am scris eu,incepand si terminand cu paranteza patrata) si paste in locul pentru semnatura,eliminand absolut toate spatiile pe care eu le-am pus intentionat ca sa iasa aici asa si nu direct link)Daca nu iese,te mai ajut. frumuselului mic!
Acu' sa va explichez de ce nu incurajez creearea unui user comun:pentru ca stiu ca adminul a vrut sa le interzica (teoretic contravin regulamentului).Adevarat ca exista pe forum astfel de useri comuni,insa eu pur si simplu nu vreau sa incurajez creearea lor.De aia sunt aici.Cine are reclamatii,primesc castane fara sa cracnesc!Cine are alte chestii de adaugat,la fel.Puteti deschide voi partea urmatoare cand subiectul a ajuns la 10 pagini;chiar nu vad necesitatea unui user comun.
Ma-ntorc la vegetat!
Irina,veve & croko
pozici
Claudelu spune:
Ce draci am in mine, acumvad ca dupa ce am scris un mesaj lunggggggggg nu a aparut, probabil, de fapt mai mult ca sigur cauza e faptul ca a cazut
Nu am disparut nicaieri, am avut doar fff multa treaba si nici macar nu am apucat sa deschid PC decat fff putin, dar n-am apucat sa citesc ce ati scris...oricum mi-ati lipsit multt!!!
Laura si Codritu, am vazut pozele, vostri sunt superbi!! Sa va traiasca!!
Rayuele, pregateste avionu ala mare si nou nout, cum ii zice?, ceva A38 si mai departe nu stiu, ca fetele sunt puse pe fapte mari, incalzirea ni-o facem de maine ca mergem toate la striptis masculin, binenteles pe banii barbatilor nostri femei adevarate, nu???
Veve, trece-ne si pe noi cu nr.2!!!
Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004
SimoV spune:
Veve, iarta-ma te rog ... (unde-o fi emoticonul ala de plecaciune, ca eu nu-l gasesc nici in ruptul capului) Nu am zis-o in sensul de repros, nici de atentionare... ma gandeam ca te chemase Croko la datorie chiar cand ai vrut sa inchizi subiectul... (adica la tzitzit, ca aia e datoria ta nr. 1 )Eu stiu ca din clipa in care inchizi subiectul nu mai poate raspunde nimeni, dar nu m-am gandit la varianta in care cineva incepuse sa posteze chiar inainte sa inchizi tu si atunci cand se trimite raspunsul, se pierde. Ce ti-e si cu incepatorii astia de pe forum...
Rayuela, o sa pun si eu poze acolo, la pozele comune, m-am gandit sa pun unele care nu sunt la link-ul meu, ca sa ai vedeti si altele O sa imi fac timp si pt. asta maine sau in weekend.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/svaidean/my_photos
Veve spune:
Simonica,nu cred ca-i cazu' de scuze aici,mai!...Eu datoria numaru' unu mi-o fac la pc si cu tastatura-n brate!
Raulica,felicitari pentru dintiosu' #2,puiutule!La mai multi si fara chinuri!
Irina,veve & croko
pozici