Copilasi din 2002 (6)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aysha spune:

Multumim de primire!

Hellen...asta-i marea problema...nu ne intelegem nici cum.
Este la faza in care vorbeste ca in reclamele de la sampoane...3 in 1.
Daca am scapat de pampersi inca nu scapam de suzi-suzeta si lapticul la bibe-biberon.
In rest...nazbitii cu carul!

Cu sinceritate,Aisha.
"Some people come into our lives and quickly go. Some stay for awhile and leave footprints on our hearts. And we are never, ever the same."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgabriela spune:

Buna fetelor!
Felicitari pt. cei care au scapat de pampi!
Noi nu stiu cand vom scapa detot! Am inceput cu inspectatul gradinitelor , si daca foloseste 'pampi" nu ii ia , sa nu fie mamosi si sa manance singuri! Dar am fost cam dezamagita, la cele mai cotate gradinite, intr-o saptamana (am sunta daca nu am mers pers.) nu am gasit directoarele , ba erau plecate, ba bolnava, iar educatoarele pleaca mai devreme decat copii!
Asa este si la VOI in oras! (asta se intampla in Timisoara)
Briana la pranz foloseste pampi(si noaptea) si face pisu destul de des (problemele noastre mai vechi) dar mamoasa nu este f tare si de mancat - mananca ( in sfarsit pot sa spun si eu asta)!
Voi a-ti facut vaccinul priorix sau trimovax? Ce reactii au fost dupa? Noi am vrut sa-l facem joi dar Briana s-a trezit cu nasucul infundat + ca a disparut Priorix-ul de pe piata? cica si din depozite? Ce stiti de asta?
Va dorim SUCCESE si MULTA SANATATE!
Gabi si BRIANA (2 ani si 8 luni)
albumul nostru
http://community.webshots.com/user/cgabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Mie mi-e frica de mor de subiectul asta - GRADINITA - mai ales ca al meu copil e cam mamos, cum zici tu Gabriela si de mancat singur, doar in zilele lui bune. Am recunoscut de multe ori, e greseala mea.Dar pentru program de 4 ore cum vreau eu, nu cred ca e problema. Ce sa zic Doamne ajuta la toata lumea!mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Multumim pt.primire,iar cu pozele vom mai intarzia pana saptamana viitoare cand voi avea timp mai mult(vineri-sambata).pana atunci va rog trimiteti-mi un PM si explicati-mi amanuntit cum se procedeaza .Eu am pozele pe calculator sau pot face imediat altele noi,(asta stiu cum),restul este mai greu.Sunt cam perpendiculara cu astea,nu stiu si gata.Impuscati-ma,dar pana nu-mi spuneti mura-n gura,tot la stadiul asta voi ramane.
Sa va spun de Ana,care a auzit prin parc 2 expresii cam deocheate si cand nu fac cum vrea ea ,le foloseste:"pida matii",respectiv
"ma-ta-n cul".Nu vreau sa-i dau atentie prea mare ca dupa aia si le baga-n cap si mai rau, sper ca asa sa le uite.
De cateva zile atat Ana cat si Oana tusesc rau,am fost cu ele la dr.,le-a dat cate un antibiotic si Ambroxol,dar tot mai tusesc.Nu stiu ce sa le mai dau,am mai avut in casa Humex,le mai dau si asta plus ca le-am luat acum Favitusin.Antibioticul l-am termunat si nu vreau sa ma duc iar la medic ca probabil imi va da alt antibiotic si nu prea sunt de acord cu antibiotic peste antibiotic,doar daca e prea rau.(Am un medic de familie de care nu-s prea incantata.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Buna seara tuturor!
Roxana, cand ai timp asteptam pozele voastre si multe povesti bune, nu cu antibiotice... trebuie sa treaca si asta, nu?
Lucia, de gradinita nu mi-ar fi mie frica, ci de faptul ca nu vrea dumnealui George sa scape de pampers, ma dispera deja, are aproape 2 ani si jumate si mananca singur mereu, vorbeste destul de bine, zic eu... am scapat de multe chestii negative. Tu ai inceput sa cauti ceva potrivit pentru Liviu?
Aysha, buna faza cu reclama 3 in 1, insa e de inteles faptul asta tinand cont de limbile in care se vorbeste cu copilul, nu? Noi de suzeta am scapt brusc, acum 3 luni, ne-am hotarat cu tot ce inseamna negativ sa nu i-o mai dam intr-o seara. A fost greu, pentru ca s-au "dezlantuit" toti nervii din el in zilele urmatoare, insa dupa vreo 10 zile s-a potolit, a inteles ca a papat-o catelul si gata. Azi a vazut-o din intamplare pt. ca o pastram ca amintire, si a spus ca nu vrea sa o ia in mana ci o da la papusa. Dupa cateva secunde, il vad cu ea in gura am sarit brusc, am luat-o fara sa priceapa ce se intampla si i-am explicat ca gata, e a papusii! Acum am pus-o f bine sa o gaseasca peste vreo 20 de ani A plans un pic pana a uitat de ea (sper)!
Gabriela, sa stii ca mi-ai dat de gandit: ar cam trebui sa umblu si eu sa caut o gradinita, chiar camin pentru George. Stiam de toate conditiile astea, si daca nu o sa se adapteze la 3 ani aici la "oras", o sa il duc inapoi la tara, la gradinita de acolo. Tot "amenint" ca saptamana asta il duc la gradi, dar virusii nu ne-au lasat. Cand merge prima data va dau de veste: sunt tare curioasa cum o sa reactioneze , mai ales ca va merge la grupa pregatitoare! Ce mai face Briana si ce mai faci tu (nu ai pomenit nimic de tine in mesaj)? Sper ca ti-ai revenit, nu? Pentru ce ti-au recomandat vaccinurile astea? Sunt cele de la 2 ani si jumate? (eu sunt momentan pe din afara din cauza serviciului ) Noroc de voi!
Va pup si numai bine al toti!
Elena si bb George (6.09.2002)

Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacri spune:

buna!
nu am intrat de foarte mult timp sa vad ce mai faceti si ce mai fac minunele.
noi stam foarte prost la domeniul :facut la oala ,nu accepta sub nici o forma si deja am cam intrat in panica.
si la mancatul singurel este o problema,el asa se lasa greu induplecat ca sa manance pai cand il las singur cu siguranta nu mai mananca nimic,da pe jos pe unde ninereste si ramane flamand.la furculita mai merge ii place ca reuseste sa infinga dar la lingura se eneveaza ca nu reuseste si nici nu ma lasa sa il ajut putin asa ca isi gaseste alta preocupare .
cat despre injurat si el a avut o perioada, greu a mai renuntat la ele,ceea ce poti face este sa incerci sa ignori si va uita.nu mai zic ,ca auzise pe afara pe la un sofer foarte nervos"bai taranulei"-"ba talane" si m-am dus cu el in magazin(unul mare si cu f.multa lume)l-am pus intr-un carut special pt.ei iar cand am ajuns in dreptul frigiderelor de preparate unde era o oglinda mare pe sus si s-a vazut a inceput:"ba talane" de rasuna magazinul si toata lumea desigur ca s-a intors sa vada "minunea" abia dupa ce nu s-a mai vazut in oglinda a incetat.mare rusine am mai tras.
va pup dulce
multa sanatate.

Fabian si mami Lacramioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bella spune:

Bine v-am gasit pe site-ul acesta si bine ca, in sfarsit, am reusit sa fac un album ca sa ma prezint! Fetita mea este Maria Cristina, nascuta pe 3 septembrie 2002. Mariuca are si o surioara de 11 luni, prin bunavointa careia am reusit eu sa "intru" in comunitatea voastra, nemaifiind de "garda" la patutul ei si in noaptea asta. Sunt multe de spus dar mi-am consumat timpul si energia citindu-va si bucurandu-ma de puisorii vostri, cu poze si "perle" foarte dragute. Nu stiu cat de activa am sa fiu, copiii nu au acelasi program de somn dar sper sa reusesc sa intru cat mai des in contact cu voi, suntem singuri in Carolina asta de Sud si ne-ar prinde bine niste prieteni care au copii de varste apropiate fetitelor(Maria a inceput sa ne manipuleze!!!). Sanatate voua si copilasilor si un strop de ciuda ca noi nu am vazut zapada anul acesta si ne "multumim" doar cu un soare ca de luna mai in Romania.

Mihaela

http://community.webshots.com/user/b_ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Buna tuturor!
Bella, ma bucur ca ai poposit cu minunile tale aici am vazut fetitzele in poze, sunt tare dulci, papusi mici! Chiar sunt curioasa cum s-a manifestat Maria tatunci cand ai venit acasa cu un bebe mic. Eu ma tot gandesc cum sa fac sa mai aduc un "surior" lui George (e doar in faza de dorinta) si stiu ca iubeste copiii, insa... de la iubit pana la luat locul in brate de un alt bebe e cale lunga.
Lacri, la capitolul olitza vezi ca suntem mai multe mamici aici in suferinta, vine ea caldura si dam in cap pampersilor. Astazi l-am vzut pe George cand se scremea si l-a luat sotul de mana si l-a dus la olitza. Printre lacrimi s-a asezat, insa nu a mai facut nimic, noroc ca facuse in pampers. Fara sa strigam, fara sa il certam, si tot plange cand il asezam. Deja e a treia olitza cumparata, si e tare confortabila, dupa asa ceva ne-am uitat! Si el tot spune ca nu vrea pe ea.
Va pup si alerg al el, ca nu prea ma lasa sa stau pe aici!
Elena si bb George (6.09.2002)

Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia grosman spune:

am si eu o intrebare...
dorian al meu are 2 ani si 3 luni dar nu vrea sa se desparta de lapte praf. voi le mai dati inlocuitor de lapte???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aysha spune:

quote:
Originally posted by iulia grosman

am si eu o intrebare...
dorian al meu are 2 ani si 3 luni dar nu vrea sa se desparta de lapte praf. voi le mai dati inlocuitor de lapte???

Eu da.
Am incercat tot felul de trucuri si ghidusii sa-l trec pe lapte natural si nici pomeneala.
In schimb maninca destule produse lactate:iaurt,smintina,laban,brinza.

Cu sinceritate,Aisha.
"Some people come into our lives and quickly go. Some stay for awhile and leave footprints on our hearts. And we are never, ever the same."

Mergi la inceput