Mamica lui Daria(m-daria)sa nu-mi spui ca tineti fetita cu caciulita in cap in casa fie ea chiar si una subtire!!!!!,draga mea nu facea greseala care a facut-o mama mea cu mine de n-am putut niciodata sa ies din casa fara ceva pe cap si raceam imediat cum ma lua un pic curentul,uite acum am 35 de ani si tot timpul am probleme cu urechile sint foarte sensibila desi de felul meu nu ma inbolnavesc usor si nu cad repede la boala,mamica mea insa cind eram mica i-mi punea o caciulita in casa si cind ieseam afara inca una mai mare si mai groasa plus fular!!!te sfatuiesc sufleteste ca cineva care a fost bine "cocolit" cind faci gestul asta sa-ti aduci aminte de mine,in rest toate cele bune la toate mamicile si toti bebelusii si inca o data va multumesc tuturor,
AureliaGalerne
Felicitari Tiberiu pt un asa bebita,al nostru se culca numai la 24,00!!!!!!!
AureliaGalerne
Noi avem ziua 21-23 de grade in casa, iar noaptea cam 19-21. In conditiile acestea puiuta noastra sta imbracata in body si costumas, fara caciulita (ca nu suport asa ceva). Noaptea o culcam fie in sac de dormit, fie intr-o paturica cu fermoar.
Amelia si bebita Ana Maria, nascuta pe 17 sept. 2002.
Si eu citisem prin carti de 18-20 grade si mi s-a parut ca-i cam frig. Asa ca am intrebat la maternitate si mi s-a spus ca temperatura ideala este de 24-26 grade. Asa ca stam pe la 26-27 de grade, fara caciulita, intr-o pijamaluta de bumbac. Si ne invelim c-o paturica. Pare multumit!