Martea neagra a fost intr-o miercuri

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

doamne Vilma...sa-ti povestesc si eu nebuniile lui Nicolas?mai bine nu,ca o surclasez pe Manu cu George al ei:-)..sau hai ca povestesc cate ceva ,dar mai incolo.

pupici nazdravanilor.

"ohh,maama!"(Johnny Bravo):-D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

cele mai proaspete:
-alaltaieri-eram in shupemalket cu Nico.ma duc la standul cu ciomperci.Nico de mana mea(nu-l pun in carut ca mag. e cam inchesuit si nu ma pot misca in voie).intind mana spre o conserva maare de ciomperci,pun conserva in cos,intorc mana in pozitia initiala cautand mana lui Nico.ia mana de unde nu-i.ma intorc.ia copilu de unde nu-i.alerta generala.anunta vanzatorii.cautat cu mic cu mare copilu printre standuri.intrebat la usa daca a iesit pe ea.nu.ultima solutie.s-o fi dus copilu la etaj.ma duc la etaj.il gasesc printre rafturile cu sampoane si cosmeticale cu un sapun Palmolive(marca lui preferata:-)in mana si mirosindu-l de zor:-)

-ieri;intru cu copilu intr-un magazin de imbracaminte.ma uit la fo 2 perechi de jeansi.deodata aud o mare bubuitura.ma uit speriata.copilu langa vitrina daramase 2 manechine.panica,scuze,ca sa stiti,vai copilu,bine ca n-au cazut manechinele pe el,bine ca n-a spart geamul,scuzati,pardon,nu face nimic,la revedere,mai poftiti pe la noi.hm-s-o creada ele ca mai poftesc:-D

Eiii,cam asa cu escapadele noastre.Dupa astea 2 atat de nereusite eu zic :tot mai bine-n casa:-)ca deja ma descurc onorabil cu saritul in pat,cataratul pe spatarul canapelelor,agatatul pe grilajul de la geam,urcatul pe marginea tarcului(parca-i Nadia Comaneci la barna nu alta:-)),privitul pe fereastra de pe masa computerului si la fel ca si la tine Vilma:-)episoadele de dragalasenie dintre frati:Maria la toaleta Nico dupa ea etc:-)

p.s.-acum e la geam si se ia
de eleve(e o scoala langa noi):-)si le striga :tantiiii:-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

quote:
Originally posted by Ortansa

p.s.-acum e la geam si se ia
de eleve(e o scoala langa noi):-)si le striga :tantiiii:-)

Fiu-meu - are acum 1 an si jumate' - pana acum 1 luna nu stia sa spuna tanti si nene, femeie barbat, totuna le spuna: "nenea". La femei cu mai multa dragoste... si cu tandrete!!!
Eram la Iulius Mall, care e practic in campusul universitar din Tudor Vladimirescu... Asa ca o gramada de studente frumoase aranjate, etc...
Urcam scarile rulante, din fata cobora o tanara frumoasa, arannjata, sigura pe ea... Ea cobora si ii zambea lui fu-meu... el amabil ii striga: nenea, nenea... si intinde manutele la ea, cu gura pana la urechi...
Au urmat hohotele de rigoare si cred ca tipei nu ii vor mai placea copiii cat o trai!

Iar la capitolul nazbatii... Doamne, daca va semana pe jumatate cu mine sau cu tata-sau va fi prapad...
Deocamdata deschide usa la masin ade spalat de cate oripoate si am descoperit ca bagase inauntru biberonele de lapte si un calut de plus, imi inchide calculatorul de cate ori are prilejul si nu scapa nici unul, mi-a aruncat cana de cafea caci ii spusem ca e cah cafeaua, si doar mama lui nu o bea cah... si are un talent sa se invarta si sa ia colturile cu fruntea...
Inca mai intelege de "nu-i voie", insa deja uita tare repede...

PA si numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Mai, da' voi vorbiti numai de baieti aici....ce sa ma fac eu cu o fetitza care e ca si baietii vostri??? Hmmmm?!

Intr-o zi am spalat un sul de hartie roz impreuna cu o masina de haine albe si mi le-a facut toate roz . Deh, trebuia sa verific si eu in urma nazbatioasei...
Azi a aruncat in WC o moneda de 1000, asta e ultima descoperire...joaca cu monedele. Nu va mai spun ca spala frecvent WC-ul cu mana(in apa)!

Si-a tras si ea in cap o farfurioara de supa in care a ramas putina supa, ce nu mancase ea. A trebuit sa ii fac baie!

Sarit pe pat...ha, aici suntem maestre deja, dupa 2 trante cu capul in marginea patului(de lemn) de a avut o saptamana o vanataie in obraz si alta in perete, acum stie sa se fereasca...se arunca in fund.

Cam asta mi-am adus aminte pe moment...am sa revin!

Vilma nazdravanului!

Mihaela , Diana Alexandra(22 nov 1996) si Silvia Petra(10 sept 2003)

pozici noi

bebelusi august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Iubitelor, imi pare rau, stiu ca nu e de ras, ...dar am ras cu lacrimi ! Si sunt la serviciu ...toata lumea se uita la mine ! Fiica mea nu are decat 1 an, deocamdata ne luptam cu luatul in brate, cu biberoane. Pe langa copii vostri e....cuminte foc. Avem si noi placeri de genul: scosului hainelor din dulapuri si spalatul WC cu mana, in rest nu prea.....Daca se schimba ceva va anunt !

Rabdarea e virtutea zeilor !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

M-ati facut sa rid cu lacrimi, nu-mi vine in cap niciuna din nazbitiile facute de Ionut (Ilinca e prea mica) dar mi-am amintit de fetita prietenei mele, care in timp ce ma-sa dormea, s-a dat jos din pat si c-o bucata de covrig in mina o inmuia in wc, mai musca din ea, pina a venit ma-sa si-a gasit-o, covrigu` era aproape gata!

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucureii mei

Lenevia este mama filosofiei - Thomas Hobbes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarmisa spune:

Rad cu lacrimi!

sarmisa mamica de mayanna (19 Oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns barby23 spune:

quote:
Originally posted by Aalina

Tocmai ii scriam peripetiile pe alt subiect si m-am gandit sa le pun si aici poate te incurajeaza

In ultima saptamana fiecare zi a facut cate una sau mai multe. Intr-o zi eram eu fericita ca imi cere la olita si incantata ca sta frumusel ma povesteam cu parpalak si il admira Canada in direct asupra faptului :))) Ei bine copilul a vrut sa se convinga ce a facut asa ca si-a indesat mana in olita. Sau o fi vrut sa ii arate fetei realizarea?
In alta zi a daramat un ghiveci mare de flori si mi-a facut numai pamant in camera abia amenajata. Sau l-am gasit cocotat pe wc dand drumul la apa. Sau se catara la el in camera pe niste rafturi pe care i le-am pus si darama cu incantare toate jucariile. Se catara peste tot, mai nou se urca pe tricicleta si se atarna de cate ceva si imi sta inima cand vad aia cum se deplaseaza si ma astept sa il vad in nas. Sau isi scoate toate hainele din dulap, sau pe ale noastre. Sau imi aranjeaza ceapa, cartofii si usturoiul, prin toata bucataria...si tot asa de eu in urma am de curatat. Ce bine era cand era el mic si cuminte. Da ce baiat mare are mama :)))))Trebuie sa recunosc insa ca ma si ajuta. De cate ori fac curat e nelipsit si iese cu scandal daca nu ii dau si lui matura sau carpa. Si buretele il ia din bucatarie il inmoaie in apa si imi sterge frumos toata mobila Dar ma ajuta. Doar intentia conteaza, nu?
Sigur mai sunt dar cum copilul a adormit creierul meu refuza sa mai functioneze.
Pupici

poze cu Dorian

Chiar ca e de incurajare.Ma incurajezi chiar si pe mine ca sunt in asteptarea bebelului.Bebelu face prostioare in burtadar mai cand o iesi.Am fost internata in spital si doctorul a vrut sa-mi faca o ecografie sa vada cum se dezvolta bebe.Bebe se misca non stot si nu vroia sa-i arate piciorusele.II arata manutele si caputul.Cred ca facea ceva de genul .Doctorul turba ca nu poate sa-l masoare si eu radeam.Sa va creasca bebeii mari si sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Vilma draga, scuze ca-s picata si eu de pe Luna, dar cine-i baietelul de 1 an despre care povestesti? L-ai facut deja pe-al treilea???
Ca dupa semnatura Tudor e nascut in 2003 si Anca... nu era mai mare ca Adélie? Ca Adélie a facut 5 ani deja.

Pupici!

Adélie la p'tite souris
Bijoux passion
Floricici din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Din cate remarc eu, cand a scris Vilma, era in ianuarie 2005, cand Tudor avea 1 an si o luna

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput