Martea neagra a fost intr-o miercuri

Martea neagra a fost intr-o miercuri | Autor: vilma

Link direct la acest mesaj

Sunt uimita cate nazbatii a putut sa faca un copil de 1 an intr-o singura zi.
Martea neagra a inceput de marti seara, cand s-a urcat pe canapea, tinandu-se cu mainile de masa si a reusit sa cada de acolo, razant pe langa muchia mesei. Asta era numai prevestitor. Miercuri dimineata s-a agatat de uscatorul de vase si l-a tras pana i-a cazut in cap. S-au spart in jurul lui: 5 farfurii de diverse dimensiuni, 3 pahare. Avea cioburi in par si in timp ce urla de spaima, l-am tinut in brate. Ma asteptam sa il vad ca in filmele de groaza, cu sangele siroind pe fata. Daca asta era o reclama, probabil ca as fi vazut saracul ingeras pazitor plin de taieturi.
Dupa o jumatate de ora de la faza asta, s-a urcat pe un scaunel si statea in picioare tinandu-se cu mainile de spatar. Cazatura a fost numai in imaginatia mea, de data asta am reusit sa fiu mai rapida cu cateva secunde.
Ce a mai patit azi:

• si-a prins degetele sub usa

• a cazut in baie, intre chiuveta si wc

• s-a inecat cu o cereala Chinimini si apoi a vomat

Presupun ca la asa o concentratie de belele, pot spera ca am scapat pentru urmatoarele saptamani/? ...sau poate nu.

Vilma, Anca (3.7 ani) si Tudor (11.12.2003)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Nu vreau sa te sperii dar parca e Robert2 asa ca asta e doar inceputul.Draga mea o sa ai un nr impresionant de fire de par alb peste cativa ani dar Dumnezeu e sus si ii pazeste si noi la fel.Asa ca iti doresc succes!

Andra ,mamica lui Robert si a Mariei album no1 album no2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Ce nazdravan ai, Vilma ! Noroc, cu ingerasul pazitor si mami ! Daca in casa se intampla atatea, si intr-un timp atat de scurt, va trebui sa fii cu foarte mare bagare de seama, afara la joaca.
Sa-ti traiasca nazdravanul si sa speram ca atunci cand isi va mai satisface din curiozitate se va mai linisti un pic, daca este posibil acest lucru !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40625" target="_blank">Copilasi din 2002

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35261" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Vilma!
Cu asa un titlu trebuia sa citesc postul! Slava Domnului ca l-ai pus la poznasi, daca era la alta rubrica intii faceam criza de inima!
Tu stii ca eu sint o adepta mai mult decit convinsa a ideii ca trebui sa iti intorci casa cu fundul in sus pentru a proteja copilul (si proprii tai nervi!). Am mai scris despre iale, blocatoare, paravane, opritori, schimbat locul lucrurilor prin casa, desfiintat minere care ajuta la deschis usi interzise... La circa de imaginatie pe care o ai, da-i drumul si blocheaza, opreste, incuie, muta...
Si interzici. E suficient de mare ca sa stie ce este "nu", dupa ce-i zice de o mie de ori si a mia una oara dai si peste minutze o sa se prinda ca "nu" e "nu".
Mi s-a mai spus pe forum ca e absurd sa muti ghivecele de unde le ai de 10 ani numai pentru ca bb maninca pamint, sau sa tii cutitele pe etajera cea mai inaccesibila, sub cheie, ca sa nu faca bb pe fachirul, dar eu sustin ca merita... contra firelor de par alb de care vorbea Andra!
Iar pentru restul... ca se ineaca cu mincare, ca aluneca si face poc!, ca nu-i functioneaza frina si se opreste cu capul in perete... asa-i cu baietii, nu prea sint retete miraculoase. Doar nervi tari si sa nu plingi cu el, il mingii si-i spui ca e puternic, dragut si frumos, pupa mama si trece, hopa sus, puiule! (Nu conteaza ca tu ai murit de trei ori intre timp si simti cum mai mori o data de durere!)
Cu drag si pupici pentru toata gasca,
Simonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Vilma nu te pot linisti dar iti pot spune ca la 19 luni Dorian e si mai neastamparat. De o saptamana, de cand am ramas fara bunici aici, ma minunez zilnic de ce poate face si ce ii mai trece prin cap. Si eu am respectat cu strictete instructiunile Simonei inca de pe la 6 luni cand incepuse sa se tarasca. Dar degeaba, intotdeauna gaseste o solutie! Nervi tari si asteapta vara ...cand stand mai mult afara isi va consuma energia. Tot facand boacane

poze cu Dorian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Tocmai ii scriam peripetiile pe alt subiect si m-am gandit sa le pun si aici poate te incurajeaza

In ultima saptamana fiecare zi a facut cate una sau mai multe. Intr-o zi eram eu fericita ca imi cere la olita si incantata ca sta frumusel ma povesteam cu parpalak si il admira Canada in direct asupra faptului :))) Ei bine copilul a vrut sa se convinga ce a facut asa ca si-a indesat mana in olita. Sau o fi vrut sa ii arate fetei realizarea?
In alta zi a daramat un ghiveci mare de flori si mi-a facut numai pamant in camera abia amenajata. Sau l-am gasit cocotat pe wc dand drumul la apa. Sau se catara la el in camera pe niste rafturi pe care i le-am pus si darama cu incantare toate jucariile. Se catara peste tot, mai nou se urca pe tricicleta si se atarna de cate ceva si imi sta inima cand vad aia cum se deplaseaza si ma astept sa il vad in nas. Sau isi scoate toate hainele din dulap, sau pe ale noastre. Sau imi aranjeaza ceapa, cartofii si usturoiul, prin toata bucataria...si tot asa de eu in urma am de curatat. Ce bine era cand era el mic si cuminte. Da ce baiat mare are mama :)))))Trebuie sa recunosc insa ca ma si ajuta. De cate ori fac curat e nelipsit si iese cu scandal daca nu ii dau si lui matura sau carpa. Si buretele il ia din bucatarie il inmoaie in apa si imi sterge frumos toata mobila Dar ma ajuta. Doar intentia conteaza, nu?
Sigur mai sunt dar cum copilul a adormit creierul meu refuza sa mai functioneze.
Pupici

poze cu Dorian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Dragele mele, iau pupicii vostri sa ma consolez. Am fost la munte in we si am constatat ca se poate si mai rau.
Simo, pai casa era asa cand era Anca mica, intre timp sunt multe lucruri care nu mai sunt interzise din cauza ei, de ex. trebuie fata sa se duca la wc? Trebuie. Trebuie sa faca ea acolo una-alta? Trebuie. Dupa aceea, trebuie sa vina si Tudor sa vada ce a facut, sa insire hartia igienica un pic sau sa traga de capacul de wc? Trebuie!
Si ziceti ca urmeaza sa dea cu capul de perete? Pai aseara statea in 4 labe pe jos, si brusc a luat manutele (nu stiu ce-o fost in capul lui) si dat cu nasul de pamant.
Eu eram desigur la 1 cm. de el. Tati a zis ca sunt mama denaturata. Nu zic ca nu sunt, dar eu credeam ca trebuie sa-l mai si las sa invete singur cum merg treburile, ca doar n-o sa-l tin numai in brate.
Cred ca perii aia albi de care ziceati, in curand o sa devina asa de majoritari, incat ma gandesc sa le fac si un partid ceva....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manupop spune:

vilma,
n-or fi fost frati Tudor al tau cu George al meu ,intr-o viata anterioara?cam asa e si al meu:
imi cara lucruri din baie in casa(peria de spalat wc,etc),imi inchide si deschide calculatorul de n ori pe zi,se baga sub birou si imi inchide priza(tv,calc,,etc),se ridica in picioare pe scaun si apoi pe masa ca sa bage degetele in priza,imi deschide toate sertarele,cara farfurii din dulapul de la bucatarie in casa,danseaza pe pat si apoi se arunca fara sa se uite ,baga lucruri fel de fel in masina de spalatetc
uneori simt ca innebunesc...!culmea e ca face pozna si fuge si imi vine sa rad:)
ce sa-i fac?ii mai dau cate o palmita la fund dar el rade,
manu

Mergi la inceput

am uitat sa spun:are doar 1 an si 2 luni!
manu sigeorge

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Nu nu, Manu, trebuie sa recunosc ca George l-a intrecut pe Tudor!!!
Va lasam premiul I cu coronita!
Pupici de la Tudor.

Mergi la inceput

pupicei la toti poznasii!inclusiv lui TUDOR ,VILMA
manu si george(9 dec.2003)

Mergi la inceput