Vreau sa-mi iau un robot de bucatarie, care sa faca bineinteles cat mai multe si sa coste potrivit (6-7 milioane).
Am nevoie sa aiba neaparat storcator de fructe si blender si mi-as mai dori sa pot toca si carne. Am vazut mai demult in Cora unul care avea si masina de tocat carne, nu mai stiu ce marca era, dar masina de tocat era separat.
Mi-a zis cineva ca are un Braun care toaca si carne, dar nu ca o masina separata. Exista asa ceva? In compartimentul pentru tocat se poate toca si carne sau numai legume?
Aveti idee, ce marca, ce face, cam cat costa si pe unde as gasi?
Eu am robot braun CombiMax 700 din 1999 si-s tare multumita de el. Toaca si carne (nu ca la masina de tocat, ci o face pasta), am facut la el si aluat de cozonac, stoarce si fructe (si citrice dar si normale), are diverse cutite, dinti de razatoare etc. acum robotul meu arata ca dupa razboi (locul lui e in priza, pe blatul de lucru din bucatarie bucatarie si-l folosesc de min 3-4 ori pe saptamana) dar tot bun e si tot mi-e drag de el. Are 2 vase, unul mic (blender) si altul mare, amandoua pe acelasi stativ. Daca gasesc o poza cu el iti dau un link.
Multumesc, asta este exact cel pe care vroiam si eu sa-l iau. Nu stiu sigur daca modelul e acelasi, dar poza e identica cu cea vazut de mine prin oferte.