Bebelusi de sept-oct 2004 (13)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Cristia acceptam urarile si iertam si lipsa ta de pe forum daca a fost motivata.
Ufff, imi pare rau de problemele pe care le ai cu acea cusatura si doctorul tau e un nesimtit. Schimba-l iubita!
Eu am avut cervicita si am tratat-o (electrocauterizare) la 8 sapt de la nastere. Cu cat o lasi mai mult netratata cu atat se agraveaza. Deci eu zic sa nu mai astepti dupa doctorul tau.
Cristia, daca alaptezi exclusiv poti sa astepti cu diversificarea pana la 6 luni. Eu am inceput sa-i dau completare seara de la 4 luni jumate si ii dau si cereale o data pe zi de la 5 luni fara o saptamana.

Mai da cineva la bebelus Zymaflour in afara de pufymic?

Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 4 luni +
Evenimentele din viata mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristia spune:

Roandre si Pufy ptr sfaturi! Dupa atata stat pe tusha mi-a fost dor mare de net si stau ca innecataNu ma dau dusa cu una cu doua!
Pai o sa ma duc la alt dok imediat ce ma intorc in Buc ca si eu tot asa ma gandeam: ca cu cat trece vremea cu atat se agraveaza problema!Nu va zic cat am bocit din cauza asta dar de vreo doua zile m-am hotarat eu sa fiu barbata ca bocitu' n-ajuta la nimic si sa vad ce pot face.Cum am stat pana acum mai stau inca 2 sapt.Pufymic m-am ferit cat am putut sa ridic greutati dar stii si tu ca nu poti evita chiar tot.Si apoi ar insemna sa nu-mi mai iau puiul in brate? E drept ca eu m-am si spart in figuri adica dansam si cate juma de ora cu el in brate de picam apoi lata.Apoi am mai avut proasta inspiratie sa merg cu el afara in brate (ca nu mergea liftul si nu am putut cobora cu caruciorul pe scari).La coborare si plimbare a fost cum a fost dar sa urci 4 etaje cu aproape 8 kile in brate (7.400 puiul +cat or mai fi fost hainutzele) nu-i de gluma! Prolaps vaginal zici tu? Saru' mana pentru indiciu; acum stiu si eu de ce sa intreb macar...sa nu ma mai duca nimeni cu vorba...Si cand ma gandesc cati bani am dat la nastere...Si bag de seama ca tot degeaba ca nu s-au prea uitat la ce au cusut
Roandre deci la tine cauterizarea a fost leacul! Merge si la rani pe suprafata mai mare? (ca asa cica e la mine)? Multumesc mult oricum pentru raspuns!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Salut fetelor,

Cristia, bine ai revenit printre noi! Te asteptam sa ne spui mai des cum evolueaza bebelusul tau, Andrei. Iar tu, du-te neaparat la alt medic!!!
Pufymic, dimineata era sotul meu ocupat cu laptopul meu.Lasa ca vorbim sigur zilele astea. Azi plecam la bunicii Almei de aici (parintii lui Fons).
Ana_a, stiu foarte bine ce inseamna sa nu-ti mai ajunga laptele. La mine s-a intamplat chestia asta cam cu o luna in urma si am inceput sa-i dau completare la masa de seara si apoi si peste zi, iar in prezent Alma papa de la san doar dimineata cand se trezeste si apoi papa doar lapte praf. De-ai vedea-o ce circ face de nu primeste papa in momentul in care vrea ea(incapatanata nevoie mare, mami+tati la un loc).Eu ii dau acum un pic de suc de mere si apoi de morcov sa o obisnuiesc cu alte gusturi. Dar ce voiam eu tie sa-ti spun e sa nu disperi ca nu e vina ta. Se intampla pur si simplu, cand nu te astepti si nu are intotdeauna de-a face cu stresul. Eu nu m-am stresat absolut deloc si beam si bere bruna si mi-a scazut productia de lapte. Si se va obisnui Stefanel si cu sticluta, o sa vezi.
Si eu pun surplusul de mancare in congelator si papam alta data si nu e nici o problema. Pun de asemenea legume (pastai, ardei, gogosai,praz)la congelator pentru gatit si intotdeauna iese mancarea ca si cand as fi folosit legumele proaspete. De aceea cred si eu ca se poate sa se tina mancarea la bebelusi in congelator. Dar eu nu m-as incumeta totusi sa o tin mai mult de o saptamana.Cred ca o sa procedez asa chiar la inceput cand voi da cateva lingurite si voi pune papica in formele de facut gheata si apoi acestea intr-o caserola.
Va las acum ca plecam. O duminica placuta si multi pupici tuturor,

Daniela Veuger si bb Alma Bianca
Alma, sufletel mic si iubithttp://community.webshots.com/user/danyce103

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Fetelor ieri citeam ce scria Felis si nu-mi venea sa cred... m-a impresionat atat de mult, mi-am luat pitica in brate si am pupat-o si i-am multumit lui Dumnezeu ca este sanatoasa. Iar astazi m-a sunat o prietena sa-mi spuna ca a nascut aseara alta prietena de-a noastra si bebele ei are sindromnul Down. Nu-mi vine sa cred nici acum, nici nu stiu ce sa-i spun cand o sa o sun. Nu-mi vine nici sa o sun. Stiu cat de mult si-a dorit copilul asta, a ramas gravida f. greu, dupa ani de tratament, a avut o sarcina cu probleme, iar aseara ii povestea prietenei noastre ca abia asteapta sa nasca (a nascut prin cezariana). Si cand te gandesti ca altele nasc pe unde apuca copii sanatosi si ii abandoneaza, iar altele isi doresc atat de mult un copil si au probleme.

In rest pitica mea este bine, ne chinuim cu biberonul pe care tot nu-l accepta de buna voie... si cam atat.
Dianarus participam si noi la categoria usoara cu 4600 g la 3 luni (3050 la nastere)! Lasa ca recupereaza puiutii nostri... sanatosi sa fie!

Era sa uit, azi a implinit 3 luni! Noi ne pregatim sa plecam la plimbare, dam o tura prin IOR si apoi acasa, ca avem musafiri.

Sa fie sanatosi si f. norocosi toti bb nostri!

Elena

Eliana si Elena (23.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Mihaela, eu am vazut mai demult un reportaj la TV despre sterilet si cica nu e bine sa-l pui daca mai vrei copii, ca poate duce la sterilitate, nu neaparat, dar sunt sanse mari, asa zicea acolo, nu mai stiu exact de ce, eu atata am retinut.
In legatura cu laptele...pai aseara dupa 2 ceasuri de plansete si urlete de nu mai stiam ce are copilul, m-am dus si mi-am muls sanii ca pana acuma nu am facut-o, si nu erau nici 10 ml lapte in amandoi la un loc! si Stefan plangea de foame dar nu vroia sticlutza de lapte! trecuse deja de ora 22 si era si obosit, vroia la san...de aia m-a luat plansu! azi pe la 11 a baut in sfarsit 100ml de laptic, pe la 13 nu a mai vrut nimic sa pape, cred ca era satul si acuma doarme.
asta este fetelor...nu ma mai stresez! Acu grija mea este ce-i gatesc in fiecare zi!, s-a deschis un topic la bucatarie cu retete de la 5 luni+ daca aveti idei sa postati acolo,
cam atat.
BB Elena LA MULTI ANI! pentru inca o lunisoara! sa cresti mare si isteatza!

http://photos.yahoo.com/ana_77net

Ana si Stefan, minunea lui mami si tati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

LA MULTI ANI dragi bebelusi pt luna ce a mai trecut!

Cristia, cu cat rana este mai mare cu atat este mai necesara cauterizarea. Nu este o operatiune dureroasa rau...simti cateva piscaturi dar sunt suportabile.La mine este a doua oara cand o fac pt ca prima data se pare ca nu a fost facuta ok de dr de atunci.

Eliana, dar pana la urma reuseste pitica sa pape cu biberonul?

Plecam si noi la plimbare acum!

Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 4 luni +
Evenimentele din viata mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

La Multi Ani Elena sa cresti mare si sa fii sanatoasa pt ca asta conteaza in primul rand.
Cristia bine ai revenit si chiar ca e un bou dr nici sa nu te gandesti sa ii mai calci pragul. Mai bine mergi la altul ca sa nu ai probleme mai tarziu.
Noi de 2 zile papam numai la 3 ore si avem la 3 luni 5.700 kg si 60 cm cred ca este bine, nu?
O sa plecam si noi acum la plimbare prin Herastrau dar inainte ne ducem sa facem si noi o donatie pt copiii din Asia o suma modica dar sper sa ajute ca imi este tare mila de ei.
Va si duminica placuta.

http://community.webshots.com/user/danina120

Danina si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinah spune:

Am scapat de musafiri si tare liberi ne simtim acum. A fost si mama la mine doua saptamani, destul de complicat...am stat in priza tot timpul, sa se simta bine.

Si noi am inceput diversificarea de 3 zile, adica aproape 5 luni fara 2 zile. Eu vroiam la 6 luni, dar de o luna baietelul meu se foieste noaptea si singurul mod de a-l calma este subtul, o data pe la 2.00 si apoi pe la 5.30-6.00. Si asta dupa ce de la vreo 2-3 saptamani dormea toata noaptea. L-am hranit exclusiv de la san. De cand cu programul asta de noapte m-am besmeticit de tot, ziua sunt chiauna, eu avand in general nevoie de mai mult somn (cca 12 ore).
Acum, pe langa san ii dau o data pe zi morcov de la Hipp. Ieri a mancat un borcanel intreg.
Cu greutatea stam f bine, dar si mananca de stinge, cam la fiecare doua ore, plus mai nou si noaptea de 2 ori: la 5 luni are 7200g si 64.5 cm. _Iar la 4 luni avea 6 kile si 400 g. A luat f mult pentru perioada asta, intr-o luna. Tot de o luna se intoarce singur pe burta. De jucat se joaca putin singur, ne prefera pe noi si in 2 minute plange cum il lasam singur. De cateva zile a inceput sa planga nervos si cred ca de la dinti...nu se vede nimic, dar de cand ii dau bilute homeopatice pt dintisori nu mai plange deloc asa tare.
Cam asta ar fi despre meu.
Mie mi-a venit ciclu pe 13 dec. ffffff putin cantitativ vreo 3 zile, o fi normal, ca tot aud de cicluri fluvii! Acum stau in asteptare, ca vad ca intarzie.

Va urez sanatate si bebei cuminti si mancaciosi.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amoodia spune:

cristia din ce spui tu cu chestia aia care iti apasa intrarea in vagin du-te cat mai urgent la doctor ca e posibil sa ai un stafilococ.eu tot asa am si nu s-a inchis cusatura perineului si doctorita mi-a spus ca am capatat un stafilococ auriu din spital si acum ma tot chinui cu antibiotice dar nu prea au efect.asa ca nu sta, ca daca ai stafilococ sa nu i-l dai si lui bebe.al meu cred ca deja l-a luat ca tot ne laudam noi ieri ca nu avem nimic, azi dimineata am vazut ca are un gen de picingine pe piciorul stang si pe partea stanga a stomacelului. ma intreb daca o fi de la pampersi si daca e, de ce nu are si pe partea dreapta??

Cu respect, Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timea spune:

Ana la copii nu le trebuie diversitate in alimentatie...la modul ca in fiecare zi altceva ci constanta:) ca si in comportameant... el vrea ce stie deja...Sarea sa stiti ca si noua, adultilor ne-ar ajunge ce este deja in alimente... numai ca tot adaugand sare ne-am obisnuit asa... zaharul, aceiasi poveste... eu veau sa o obisnuiesc pe Mara cu cat mai putina sare...iar cu zaharul si ala la min...
Noi de cand am intrerupt cerealele dormin iarasi toata noaptea...asa ca o aman pana cand o sa constat ca nu-i ajunge laptele...ca aud ca sunt bb care cer deja mancarica... a mea cere titi:))))
Sanatate maxima,
Timea

Mergi la inceput