Mamici /burtici de Bacau
Raspunsuri - Pagina 7
lauramonica spune:
gabid, merci!
fannna2003, o sa avem un baietel...abia astept sa-l vad !!!!
Mi-e o frica ingrozitoare de nastere.... sper sa scap usor, si eu , si bebe!!!
Va pupacesc!!!
laurica
mihaela amalia spune:
quote:
Originally posted by fannna2003
sper sa nu fac vreo confuzie dar se pare ca eu te cunosc...m-as bucura sa fie asa(bine te stiu din vedere)daca vrei vorbim pe pm
Si eu m-as bucura sa ne cunoastem...daca ai avea si tu yahoo messenger ar fi si mai super decat PM
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
Site Amalia
mihaela amalia spune:
quote:
Originally posted by lauramonica
salutare, bacauancelor!!!!!Ma bucur tare tare tare ca v-am gasit!!!!! Sunt o viitoare mamica - am 38 saptamani - emotionata ca peste 1-2saptamani trebuie sa nasc. In privinta medicilor ginecologi din Bacau: eu am fost mult timp ladr. Iosub, si nu ma tinea minte, am pierdut o sarcina - desi aveam amenintare de avort, nu mi-a dat nr. de tel. s-o sun in caz de urgenta, am nimerit la spital la altcineva.....aiurea....in fine, a trecut! Acum merg la dr. Zoican - o femeie super si un medic fffff bun!!!!! Sper sa trecem cat mai usor de momentul nasterii si eu, si bebe.......Va pupacesc si sper sa mai scrieti aici, da?
laurica
Si eu in timpul sarcinii am fost la dr Iosub care cu o sapt inainte de a naste a "disparut" pana la sf lunii, si intr-un final am nascut cu dr Zoican , care merita toate stima din partea mea...
Si cum ai spus si tu, mergeam destul de des la ea la controale si nici macar nu ma tinea minte asa macar putin dupa "figura"..daca vei citi povestea nasterii mogaldetei mele, ai sa vezi mai pe indelete putin cum s-a intamplat...
Nastere usoara, apropo felicitari pentru baietel, esti in maini bune...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
Site Amalia
fannna2003 spune:
quote:sa traiti si sa va bucurati de el...felicitari...eu am 2 baieti si sunt f mandra de ei.De nastere nu are de ce sa-ti fie teama...toate am trecut prin asta...dar satisfactia nasterii naturale e net mai mare decat cezariana...eu am nascut si si
Originally posted by lauramonica
gabid, merci!
fannna2003, o sa avem un baietel...abia astept sa-l vad !!!!
Mi-e o frica ingrozitoare de nastere.... sper sa scap usor, si eu , si bebe!!!
Va pupacesc!!!
laurica
lauramonica spune:
ce usor e pentru voi, fetele care ati nascut sa spuneti sa nu-mi fie frica . Oricum, va multumesc pentru incurajari
mihaela, am citit povestea ta....minunata. Sper sa-mi fie si mie la fel de usor. Si ai o fetita fff dulcica.
fannna2003, sa-ti traiasca baietii!!! Nu stiu daca ai poze pe undeva cu ei.....gasesc eu pana la urma.
Eu joi ma duc la control, si cred ca atunci o sa aflu si o data mai precisa a nasterii..... bagajul e deja la usa!!!
Va pupacesc
laurica
fannna2003 spune:
laurico n-am poze tre sa aduc dar nu stiu cum sa le pun aici in album
am multe de invatat, dar sper sa reusesc sa tin pasul cu tineretul
susur spune:
quote:
Originally posted by criss1902
Geroase zile ...Nu-i asa? Cum rezistati???
Criss
Si eu sunt din Onesti.Numai noi doua?
fannna2003 spune:
quote:azi am ramas in bacau la ai mei si aici am mesenger dar cum te pot gasi?
Originally posted by mihaela amaliaquote:
sper sa nu fac vreo confuzie dar se pare ca eu te cunosc...m-as bucura sa fie asa(bine te stiu din vedere)daca vrei vorbim pe pm
Si eu m-as bucura sa ne cunoastem...daca ai avea si tu yahoo messenger ar fi si mai super decat PMwww.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia
Site Amalia
mihaela amalia spune:
quote:
laurico n-am poze tre sa aduc dar nu stiu cum sa le pun aici in album
am multe de invatat, dar sper sa reusesc sa tin pasul cu tineretul
Mai intai trebuie sa le "bagi" undeva pe un site pe internet, sa iti faci un album, eu ti-as recomanda pe yahoo...si mai apoi mai vedem noi cum ai sa le pui si aici pe site....da-mi de stire daca reusesti/stii sa faci album
Site Amalia
mihaela amalia spune:
quote:azi am ramas in bacau la ai mei si aici am mesenger dar cum te pot gasi?
[/quote]
Trebuie sa ma adaugi si pe mine pe lista...adresa mea pe yahoo este: mihaela_amalya@yahoo.com
Site Amalia