Mamici /burtici de Bacau
Raspunsuri - Pagina 8
criss1902 spune:
Salutari tuturor!
A trecut ceva timp de cand nu am mai scris, sper ca sunteti bine .
Lauramonica - iti urez si eu nastere usoara , un copil frumos si sanatos iar tie refacere rapida. Dupa calculele mele cred ca ai nascut sau nu inca. Da-ne de veste!!
Gabid - ce fetita vesela si mare ai. Ana mea face in martie 4 ani si merge si ea din toamna la camin. In general ii place dar mai are si zile cand prefera sa stea acasa cu noi dar nu ne abatem de la program.
Susur - imi pare bine ca ni-i te-ai alaturat , te mai astept. Cum e in Canada, ai plecat de mult acolo?
Cu speranta ca voi fi mai activa si am sa mai lipsesc va spun: La Revedere si va doresc o zi linistita!
criss1902 spune:
Ce mai faceti fetelor?
Cam liniste pe aici. Cred ca suntem destul de ocupate...
Saptamana trecuta a fost ziua mea, asa ca toata saptamana am facut pregatiri. Stiti si voi cu e : cumparaturi,ordine si gatit. Dar apoi vine distractia si uiti de toate
Voi ce mai faceti? Sanatoase?Ce ziceti de vremea asta frumoasa?Oare sa fi venit PRIMAVARA????
mihaela amalia spune:
La multi ani!!!!Criss...a trecut ziua ta si nu ai dat si tu ceva de baut , asa macar virtual
Oricum sa fii sanatoasa si sa te bucuri de ce e mai frumos in viata...
Super de bine e afara ..abia astept sa vina primavara...mai sunt doar cateva zile
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
Site Amalia
geba2001 spune:
Īn sfarsit, v-am gasit !!!
caut de ceva vreme si bacauance pe dc, dar vad ca nu cautam unde trebuia
Am deschis un subiect de discutie pe alt forum, referitor la medicii din Bacau, deoarece sunt direct interesata de subiectul asta. Ne-am hotarat si noi, in sfarsit, sa avem un copil.
Va pup pe toate si sper sa gasim raspunsuri la problemele noastre
geba2001 spune:
LA MULTI ANI ! CRISS1902
Fetelor, ce spuneti de vremea asta?
...si cand ma gandesc ca vin babele (si pe nou, dar mai ales alea pe vechi...)
Pe forumul "Nasterea pe glob" am postat un subiect despre medicii din BC; va rog sa imi raspundeti ori aici ori acolo
lauramonica spune:
criss, la multi ani si din partea mea si a bebelusului nostru. Eu am nascut pe 14 februarie ora 00:20. Nu a fost DELOC usor, a trecut, gata! Am un baietel cumintel foc si frumusel, s-a nascut cu greutatea de 3700g si 53 cm, scor Apgar 9.Poze nu stiu cum sa pun pe site-ul asta, dar ....o sa ma ajute cineva, nu? Va pupacesc pe toate....sper sa ne vedem in parc la primavara, da?
laurica
geba2001 spune:
Felicitari, Lauramonica, sa va traiasca ingerasul si sa aveti numai bucurii si impliniri!