Mamici /burtici de Bacau
Buna fetelor!
doresc sa va cunosc! am mai incercat acum ceva timp sa cunosc bacaoance insa nu am resuit decat pe gabita o fosta colega s-o cunosc... ma gandesc ca timpul a trecut si informatia a circulat cu succes. revin
Mihaela si Flaviu
Poze Flaviu
Raspunsuri
Alecsia spune:
Buna Mihaela. Eu tot Mihaela, tot din Bacau , dar nu mamica , nici macar casatorita, de burtica nu poate fi vorba. Dar mi-ar place sa te cunosc . Intr-adevar sintem cam putine din Bacau aici pe forum. Nici eu nu mai cunosc pe nimeni.
"Plangi cu sufletul, fara a ti se umezi ochii.
Razi pentru a putea reusi.
Iubeste pentru a-ti putea umple inima cu adevarata dragoste.
E tot ce-ti trebuie pentru a putea fi fericit."
Mihaela
adirys21 spune:
PAi haideti mai fetelor sa ne cunoastem doar suntem din Bacau ,nu?Ce ziceti?Astept sa ma contactati PM pe msn sau yahoo.
Pupici cu lipici
adirys21
laurajr spune:
Mihaela, dar ne vedem destul de des la groapa de nisip sau la scranciobe in Parc !
Si vizionand fotografiile tale mi-am dat seama ca am terminat ( cred ca nu te confund) acelasi liceu dar in ani diferiti !
Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura si shoricutzu' Otilia
mihaela amalia spune:
Buna fetelor!
Si pe mine ma cheama tot Mihaela si sunt din Buhusi, jud Bacau (cam la 20 de km spre Piatra-Neamt pt cine nu stie). Am si eu o fetita pe nume Amalia si are acum 9 luni si un pic...nu stiu ce sa mai zic ca si asa vad ca nu s-a mai scris de mult pe aici.
Pa,pa....
Mihaela
paula2003 spune:
Si eu am fost bacaoanca.... sunt plecata de cativa ani dar imi este foarte dor de curatenia din oras.......
Paula16+Alexandra
dimunu spune:
Buna fetelor. Ma cheama Maria si sint si eu din Lilieci doar 8 km de Bacau. Acum locuim in Manchester dar ne e foarte dor de casa.
Nu sint mamica inca dar incepem sa ne gandim la asta......
Pa...
Alecsia spune:
Asa de putine sintem din Bacau?
"Plangi cu sufletul, fara a ti se umezi ochii. Razi pentru a putea reusi. Iubeste pentru a-ti putea umple inima cu adevarata dragoste.E tot ce-ti trebuie pentru a putea fi fericit."
Mihaela
gabi25 spune:
Am o intrebare pentru bacaoance: fratele meu e la facultate acolo si s-a intamplat ca anul asta nu are cazare.....stie cineva vreun apartament de 2 sau trei camere de inchiriat?
http://community.webshots.com/user/cameliac
``````````` Just hope ```````````
Catalin spune:
Subiect initial: "Bacaoancelor,unde sunteti?"
postat de nicol3, 23/09/2004, 14:39:36
Sunt o mamica din Bacau. Din cate vad nu este inca o "adunare" a bacaoancelor. Ia sa va vad!!!
nicole
raspuns postat de karmyna, 09/12/2004, 01:41:18
buna nicole
nu lokuiesc in bacau dar bunicii mei da adika parintii mamei mele
bacaul e oras frumos si il ador
multe vacantze mi leam petrecut in bc prin parcuri cu bunikul meu
ador parcul acela mare cu restaurant in fundul parcului ...e ff frumos..
dar nu am mai fost in bacau de la moartea bunicei mele de la inmormantare nu am mai fost
parca imi e frica sa mai merg deoarece nu voi mai gasi daca mas duce akolo timpurile de alta data si mai bine mi le amintesc asa decat sa le stric imaginea
am iubito enorm de mult pe bunica ea ma crescut 4 ani la rand parintii mei neavand conditii sa ma creasca in brasov pe timpul lui ceausescu si asa ca ma crescut ea saraca 4 ani
acu... a mai ramas bunikul saracul si cu matusa acolo si il mai sun de aici din germania
pot spune ca bunicii mei din bacau au fost primii mei parinti si pe urma proprii mei parinti
imi este foarte dor de bacau si sper sa am ocazia la anu sa merg in bacau cand voi merge in luna de miere...
cu respect carmen..
carmenn
Catalin spune:
Subiect initial: "BACAU!!!",
postat de Elenalove27, 13/03/2005, 17:30:30
plizzz
Caut pe cineva din BACAU si nu gasesc nici un subiect despre mamici-tatici-burtici...din BACAU.
raspuns postat de paula2003, 15/03/2005, 14:59:12
Si eu sunt din Bacau(am fost, de cand m-am casatorit sunt Buc.)
Te pot ajuta cu ceva?
paula2003
raspuns postat de Elenalove27, 15/03/2005, 16:42:49
Da imi caut o fosta prietena si nu reusesc sa dau de ea dupa cativa ani buni.
Ea locuieste pe Str.TAZALAULUI BP.5 si stiu ca mama ei a decedat cu ceva ni in urma.
I-am trimis scrisori si nu am primit nici un raspuns vreau sa stiu daca mai locuieste acolo.
Daca crezi ca ma poti ajuta cu ceva...
raspuns postat de fannna2003, 23/03/2005, 11:44:19
Buna tuturor!
Si eu sunt din Bacau sima mandresc ca sunt moldoveanca
raspuns postat de fundita, 25/03/2005, 12:51:33
Salut tuturor!
Care nu doarme la ora asta?
Sunt Mariana din Bacau si de ieri am aflat ca fetita mea e baietel, asta la eco. Sunt in sapt 32 si deja ma simt ca o cutie, nu ma mai pot misca cine stie ce. Si incerc sa ma adaptez cu inactivitatea, am intrat in concediu si nu stiu ce o sa fac pana nasc. Citesc, citesc, amortesc si simt ca oiau razna . Noroc ca e soare afara si asta ma energizeaza.
Pentru fannna2003, ai burtica sau ai bebica afara?
fundita
raspuns postat de adirys21, 19/04/2005, 23:04:16
Mai dar ce de-a bacauance pe aici.Si eu sunt din bc si va pup pe toate.
adirys21