plante sau remedii homeopate
quote:
Originally posted by loneanbianca
Fetelor, daca stiti careva ce plante sau remedii homeopate exista pentru ovare polichistice si mai concret ceva natural care sa contina progesteron?!Eu am inceput un tratament cu Duphaston dar am luat intr-o luna 2 kg in greutate.
Va multumesc din suflet.
Bianca
Poze
Raspunsuri
psj spune:
Din cate stiu tratamentul liviei la asta se refera . Mie mi-au facut foarte bine supozitoarele cu carpicon si tinctura de mugur de zmeur . Cred ca napraznicul contine progesteron natural .
ardit spune:
bianca, este bine sa mergi si la un medic homeopat pentru ca remediile astea homeopate se dau corelate, se iau in anumite zile si conditii
annaa spune:
Combinatia ceai de cretisoara 2-3 cani /zi inainte de masa cu 1/2 h + extract de zmeur 25-30picaturi de 3 ori/zi (eu il pun in ceai) cel putin 3 luni, are sigur efect.
Ana
ardit spune:
completez aici ce trebuia sa scriu ieri dar nu am avut timp, si am scris acum la aspirante..:
thea am citit mult dspre homeopatie, eh, ce sa-ti spun, multe se pot rezolva prin astfel de tratament, uimitor, si am si exemple de lucruri care s-au rezolvat, sa-ti spun sincer insa, cand m-am dus la medicul homeopat nu m-am dus ca sa-mi desfunde trompele, m-am dus pentru alte probleme si, in plus ca sa pregatesc un teren sanatos (ma refer teren=corpul meu) pentru venirea lui bebe. Dar cand am expus multele multele probleme care le am dr.homeopat a sarit si mi-a zis: "se pot desfunda si trompele prin homeopatie!" acum ce sa-ti zic, eu cred cu tarie in homeopatie dar sunt si realista si informata: cu cat este mai veche boala in organism, cu atat remediul homeopat administrat se lupta mai greu si mai mult timp cu boala respectiva. Din acest motiv foarte bune rezultate da homeopatia de exemplu la copii mici, explicatia este ca la ei bolile nu au o "varsta" prea mare pentru ca insusi copilul nu are o varsta prea mare. Stiu ca suna ciudat ce va povestesc, da asa este! La mine de exemplu, poveste cu trompele dateaza de cel putin vre-o 4 sau 5 sau 6 ani, deci... Inca ceva: m-ai intrebat ce mi-a dat, raspunsul este: niste remedii. Fiecarei persoane i se face un "profil" in functie de care se da un complex de remedii. Profilul se face pe baza simptomelor bolilor care le ai, pe baza analizelor dar si pe baza unei discutii in care ai fi surprinsa daca ti-as povestii ce te intreaba dr.! Deci nu are sens sa-ti spun ca mie mi-a dat sepia sau calcium carbonicum sau ce mi-a mai dat, pentru ca tie sigur ti s-ar da alte remedii. In general una dintre teoriile homeopatiei este ca se trateaza omul nu boala, si cum oamenii sunt diferiti...
si inca o chestie: sa nu confundati tratamentul liviei cu cel homeopat, tratamentul liviei bazat pe ceaiuri, plante, tincturi, seminte macinate, si este naturist iar cel homeopat este bazat pe remedii(neste pastilutze) facute din plante, animale, minerale si.. propriile secretii personale (iach, stiu! dar se intampla rar, doar cand este nevoie de un autovaccin!) si este.. homeopat (este altceva decat tratamentul liviei, la astea cu cat este dilutia mai mare cu atat este mai bine)
si ce a mai scris si MRL tot la apirante (citez):
ai dreptate in ceea ce priveste tratamentul homeopat, depinde foarte mult si de "varsta" bolii. Cand am fost la dr. homeopat m-am dus in primul rand pentru alte probleme de sanatate si, din vorba in vorba am ajuns si la bb. De 1 an de zile fac tratament homeopat si pot spune ca sunt mult, mult mai bine. L-am convins si pe sotul meu sa mearga, de fapt a vazut si el ca la mine a mers foarte bine tratamentul.
loneanbianca spune:
Care este tratamentul Liviei? Despre ce e vb? Zceti ca napraznic...ceai contine progesteron?
Bianca 
Poze
ceciserban spune:
Fetelor unde pot gasi si eu un medic homeopat?Daca stie cineva vreunul la Cluj ar fi super.Va pup dulce pe toate si s-auzim de bebei cat mai multi si cat mai curand.
cecilia
annaa spune:
quote:
Originally posted by lordra
Intrebare: cate zile pe luna se ia extractul de zmeur?
Mersi
Lordra
Am inteles ca se poate lua si 3 luni, zi de zi, eu pana acum l-am luat cel mai mult aproape 2 luni (cca. 4 sticlute) si m-am simtit foarte bine.
Depinde de fiecare organism in parte poate reactiona altfel.

Ana