plante sau remedii homeopate

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chi spune:

Fetelor, nu cred ca ar fi vorba de reclama daca ne-ati spune la ce medici homeopati mergeti.
Si eu as opta pentru homeopatie, dar avand in vedere ca aceasta medicatie trateaza bolnavul, nu boala, deci trebuie facuta corect fisa persoanei - de la boli pana la temperament si metabolism - vreau sa aflu de un homeopat intr-adevar bun, nu ( cum am vazut destui) unul care baga in calculator neshte simptome, si-ti insira apoi remediile .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Chi are dreptate.La asta ma refeream si eu.Ar fi super daca ne-ar auzi cineva si ne-ar putea indruma,pt. ca sincer am vazut pe site f. multe persoane tentate sa ia orice pt. a avea bebe si nu cred ca-i bine.Astept vesti,pupici.

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

in cluj nu cunosc
pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

da, si eu am luat tratament homeopat care mi-a facut mai mult rau decat bine.Adica nu mai puteam sa dorm noaptea,ma sufocam , aveam cosmaruri ,simptome care au incetat dupa ce nu am mai luat remediile . Am citit ce a scris Chi mai devreme de medicii care dau tratamentele folosind de fapt un soft , introduc simptomele =>remediile . Cred ca nu asa se face medicina homeopata .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

fetelor, sper sa nu se considere ca fac reclama cuiva, dar am citit ca sunteti interesate de dr. homeopati. Eu fac tratament homeopat si sunt multumita. Recunosc ca am avut cateodata reveniri ale bolilor, dar asa este in homeopatie. De multe ori in timpul tratemntului ai reveniri ale bolii iar durerile sunt de multe ori destul de cumplite. Eu imi tin un "jurnal" in care imi notez absolut toate simptomele pe care le-am avut dupa administrarea unui remediu. Asa nu uit cand ajung la doctor de una de alta. Dr. la care merg are si el un calculator in fata, dar asta nu inseamna ca introduce in el ce ii spun si apoi imi insira schema. Pana acum dr. mi-a pus fel de fel de intrebari si in functie de raspunsurile mele mi-au fost alese remediile. Nu cred ca exista dr. homeopat care sa tina minte miile de remedii care exista in homeopatie. Este normal sa aiba un index al lor dupa care sa se orienteze si sa aleaga remediul potrivit fiecarui pacient in parte.
Va dau mai jos adresa dr la care merg eu. Este din Bucuresti.
Dr. Mariana Trifa
Str. Piata Amzei nr. 10-22, scara B, ap. 2, interfon 002.
Telefon: 021/212-7869 sau 0744-635-258

Multa sanatate!
LilianaM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loneanbianca spune:

Stie cineva un medic homeopat in Cluj...pentru un tratament de sinuzita faciala.Am luat Augumentin 7 zile si nu a trecut. Va multumesc!

Bianca
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadi spune:

Eu stiu un medic homeopat care este din Cluj desi sta si in Bucuresti. Vine cam la 2-3 saptamani in Cluj. Oricum trebuie facuta programarea inainte prin tel.
Dr. Rares Simu
mobil: 0744496293
tel. Bucuresti: 0214238529
Are si in Cluj cabinet si numar te tel. dar nu-l cunosc decat pe cel de acasa.
Mie mi-a placut. Sper sa va ajute. Oricum consultatia este ieftina si daca nu sunteti multumite renuntati.
Lia

Mergi la inceput

Merci Liadi...o sa il sun!!!

Bianca
Poze

Mergi la inceput

Am fost la un dr. homeopat se numeste Ovidiu Pop si este in Cluj pe str. Baritiu.nr 16........mi s-a parut super ok , este f. de treaba.....si cred ca va fi ok si tratamentul care mi l-a dat.

Multa sanatate!

Bianca
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Foarte intresant articolul Aquariusrpro . Multumim pentru el.

Teodora

Mergi la inceput