Stefanita are nevoie de dreptul la viata!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Tremur toata si nu imi vine sa cred !
Acum cativa ani l-am avut pe Stefanita ca elev.Mama mi-a povestit de cazul unui baiat, am ajutat cu totii..dar nu am stiut cine este de fapt.Astazi mi-a fost relatata intreaga situatie de catre o fosta eleva cu care mentin legatura..si mi-au facut beculetele clic clac...Apoi am gasit aici pagina lui Stefanita..iar ca ultim indiciu -poza lui-am realizat ca il cunosc personal.
Imi pare rau ca nu am citit mai demult pe forum...dar sper sa pot face ceva de-acum ianinte.
O alta suma de bani de la noi va merge in contul lui Stefanita zilele urmatoare..si maine dimineata sun la toate numerele de telefon date de Ancutzelu.

Merita sa traiasca!Este un suflet nevinovat!Viata de-atatea ori nu este dreapta!

-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'

www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> BotezPrimele luniAlbum2
Sfarleaza
Bubu Plimbaret

Gabriela si Phillip (6.02.2004)
----------------------

Haideti sa-l ajutam pe Liviu Ungureanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CataD spune:

O sa depun si eu ceva bani in contul lui...ma gandeam la fetele din Toronto(sau Canada) care vor sa contribuie sa strangem impreuna si sa depunem doar odata, ca sa nu mai platim o gramada de bani la transfer.
Cine mai vrea sa-mi scrie un PM va rog...

Catalina si Laura (12 ian 2004)

Mergi la inceput

Am reusit si am vorbit cu doamna doctor Hildegard Greinix si este de acord sa preia cazul lui Stefanita.Am vorbit deja cu el si cu sora lui(inca tremur si plang..m-a recunoscut si mi-a spus ca nu m-a uitat).Mie toti mi-au fost dragi...of Doamne..
Astazi Dana va trimite prin fax analizele si HLA-ul.Maine o sun iarasi pe doctorita si sper sa fie bine si sa fie sanse.Dana nu este compatibila cu Stefanita si nu poate dona maduva..Doctorita se baza pe faptul acesta..acum nu stiu ce va urma.
Da Doamne sa se faca bine!

'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'

www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> BotezPrimele luniAlbum2
Sfarleaza
Bubu Plimbaret

----------------------

Haideti sa-l ajutam pe Liviu Ungureanu

Mergi la inceput

De-abia astazi am reusit sa vorbesc cu Dana.Nu a trimis fax-ul doamnei doctor..pentru ca se pare ca ar avea o sansa in Italia.

In urma emisiunilor de la Tv se pare ca au strans cam 2 miliarde lei si aproximativ 100.000 euro, iar o clinica din Italia ar fi dispusa sa il opereze pe Stefanita.Asteapta joi un fax, o scrisoare oficiala ceva ca sa isi da seama ca acest lucru este realizabil.Am amutit pur si simplu..si nu pot spune decat atat: Sa te ajute Dumnezeu Stefanita drag si sa fii acelasi OM pe care l-am cunoscut

Sfarleaza
Bubu Plimbaret

----------------------

Ajutati in OM sa traiasca

--------------------------------------------------------
www.stefanita.org/" target="_blank">Stefanita merita sa traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzelu spune:

Dragii mei,

ma bucur f mult pt vestile buna, insa... am noi informatii care ar vrea parca sa spuna: "Stefanita, incearca mai intai asta inaintea transplantului".
Tot cautand clinici pt Stefanita, am fost azi pusa in situatia sa vorbesc direct cu Prof. Dr. Charlotte Niemeyer din Freiburg. I-am povestit despre ce este vorba si i-am explicat ca nimeni din fam lui Stefanita nu poate fi donator. In acest caz, mi-a raspuns ea, transplantul prezinta totusi un mare risc. Iar dumneaei, si nu este primul medic care a recomandata asta (mai era un medic din Berlin), a propus ca mai intai, sa se incerce, totusi un tratament cu Antilimfocitglobulina (ALG) in combinatie cu cyclosporina (de ex: sandimun, ce face el in moment). Sansele pt a se VINDECA sant de 80%!!!! Eu zic ca nu e putin. Despre treaba asta stiu ca am vorbit deja cu Dana si mi-a explicat ca medicul nostru i-ar fi zis ca acest medicament are doar capacitatea de a prelungi si nu salva viata. Acum... eu ce sa zic... sunt 2 pareri a 2 medici... complet diferite. Nu zic ca as crede pe nemti, zau ca nu, insa eu as incerca... mai ales ca exista riscuri la transplant... tocmai pt ca nu exista donator din familie... Stiu ca acest tratament cu ALG se face doar o saptamana (simultan cu cyclosporina). Costa intr-adevar 10.000 de euro. Dar rezultatele pot fi f bune. Nu stiu ce zic... Eu adineauri am aflat aceste lucruri, prin bunavointa doctoritei care a acceptat sa-mi spuna atatea lucruri la telefon. Si care e gata sa mai imi raspunda si la alte intrebari... insa n-am mai stiut ce s-o intreb...Eu am cautat s-o sun pe Dana, insa nu raspunde. Nu vreau sa stric entuziasmul nimanui. Insa, inteleg ca, ca si in cazul leucemiei... daca exista sanse prin medicatie.. ele sunt cele care trebuie incercate prima data.

Astept cu nerabdare un raspuns,

Mergi la inceput

Azi Stefanita ar trebui sa primeasca raspunsul de la Clinica din Italia. Stie cineva medicii de-acolo s-au uitat peste actele medicale ale lui Stefanita???

Mergi la inceput

Anca nu am mai vorbit cu ei...dar ma tine la curent fosta mea eleva(prin e-mail).Ca daca tot sun asa..in Romania ...mai bine dau banii aia sa-i foloseasca .
Din cate am inteles sunt sanse 90% ca saptamana viitoare sa plece in Italia.Sa ii ajute Dumnezeu si sa fie bine.
Nu stiam nimic de tratamentul de care ti-a spus doctorita din Germania.Probabil e ceva super nou...Oricum la cat nu ma pricepeam acum 2 ani in ale medicinii, acum am mai invatat ba una, ba alta.Uite viata cum iti arata diverse lucruri.
Sanatate si Doamne-ajuta!

Sfarleaza
Bubu Plimbaret

----------------------

Mergi la inceput

Sa-i ajute Domnul sa fie bine!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Imi spun si eu parerea. Daca ati putea sa-i sfatuiti sa sa afle mai multe informatii despre clinica din Italia (cite cazuri asemanatoare au operat, cite au avut succes, ce experienta are medicul care se ocupa de operatie, s.a...)
Va spun aceasta fiindca acum un an am strins bani pentru un alt tinar (DATI UN EURO PENTRU SALVAREA UNEI VIETI) - Ionut care suferea de leucemie. Povestea lui a fost descrisa aici dar vad ca nu mai este afisata.
Au reusit sa stringa o parte din bani, au mers in Italia, nu au avut pe nimeni compatibil in familie. Din pacate transplantul nu a reusit...
Sa nu ma intelegeti gresit, nu vreau sa par pesimista Doamne Fereste si stiu ca este foarte greu sa iei o astfel de hotarire. Dar faptul ca o clinica te primeste nu inseamna ca are neaparat medicii cei mai buni. Bineinteles ca puterea Domnului este mare si el face minuni.
Sa ne rugam lui si Maicii sale sa le lumineze gandul si sa-i trimita unde este mai bine.

O zi buna

Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianangi spune:

quote:
Originally posted by Babee

Anca nu am mai vorbit cu ei...dar ma tine la curent fosta mea eleva(prin e-mail).

Sfarleaza
Bubu Plimbaret

----------------------

Babee, intreab-o care este numele clinicii. Sa dam si noi macar un search pe internet.
Stefanita e un luptator si merita tot ce e mai bun pe lumea asta!

PS. ubiectul cu Ionut Ripanu este la: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=22401&whichpage=1

http://adriana.freewebspace.com/photo.html

Mergi la inceput