Stefanita are nevoie de dreptul la viata!
Stefanita are 19 ani si are o boala grava:aplazie medulara severa.Este o forma de leucemie. Simptomele sunt aceleasi ca in cazul leucemiei cu precizarea ca timpul pana la transplant este mult mai mic dar daca reuseste sa faca transplantul este vindecat pentru totdeauna. Este o probleme de viata si moarte! Dana, sora lui Stefanita, a facut tot ce i-a stat in putere sa stranga suma necesara transplantului (150 000 de dolari)! Stefanita mai are de trait 3 luni maxim daca nu se strang banii. Daca exista persoane cu suflet(si stiu sigur ca exista)va rog urmariti emisiunea 9595, moderata de doctorul Cristian Andrei, editia de joi,20 ianuarie 2005, sa il cunoasteti pe Stefanita si familia acestui baiat cu totul si cu totul special. Daca puteti face ceva pentru Stefanita si daca cineva este dispus sa il ajute va rog sa imi scrieti pe adresa de mail alia212004@yahoo.com sau sa sunati la numarul de telefon 9595 si sa cereti cu Alina.Daca fiecare om ar da 1000 de lei banii s-ar strange si viata lui ar fi salvata.Este un strigat disperet de ajutor!!!!!
Raspunsuri
mmag spune:
Draga Alina,
si eu ma gandeam ca o suma foarte mica, din partea fiecaruia ar putea rezolva multe probleme.
Mai sunt aici pe forum cazuri disperate care asteapta o mana de ajutor.
Ii doresc lu Stefanita multa sanatate si ma rog ca organismul lui sa reziste pana la interventia salvatoare.
Minunile le face Dumnezeu prin NOI.
Lili_g spune:
Draga Alina,
Unde se pot depune bani? Sunt deja deschise conturi?
Daca da atunci ar fi bine sa fie atasate aici. Oricit de putin conteaza si crede-ma ca sunt multi oameni care vor sa ajute.
Doamne Ajuta.
Lili
Amaya spune:
Desprecopii nu vrea sa se implice in acest caz? putem depune in conturile Desprecopii si pentru Stefanita? fiindca am vazut ca nu se mai pot posta conturile personale...cum procedam in cazul acesta?
multumesc
Oana si comoara 36+ sapt
alia21 spune:
Va multumesc din suflet pentru intentiile bune si scriu contul pentru Stefanita..
Titular cont : Stefanita Gavrila
Cont deschis la BCR sucursala Ramnicu Sarat, jud. Buzau
Pt lei : Nr. CONT 459001849301 LEI
Cod IBAN RO 18RNCB2020459001849301 LEI
Pt Euro: Nr CONT 2511.2-22052.2
COD IBAN RO 18RNCB2020000220520002
Pentru cei care doresc sa cunoasca familia lui Stefanita,las numarul de telefon la care poate fi gasita 24 de ore din 24 sora lui, Dana. Numarul ei este : 0727428552.
marius spune:
Se pot utiliza conturile in lei USD sau euro deschise pe www.desprecopii.com. Banii depusi vor fi directionati catre conturile corespunzatoare.
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
Amaya spune:
Multumesc Marius!
presupun ca trebuie specificat cand se face depunerea pentru cine sunt banii....sau cum?
Oana si comoara 36+ sapt
Laura _Oprescu spune:
marius, cand depui banii in contul DCtrebuie specificat ca banii sunt ptr Stefanita?
marius spune:
Da ca de obicei, dar pe PM dupa ce ati efectuat tranzactia.
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
Lili_g spune:
Scuzati-ma, nu am citit unde trebuie...Poate cineva sa ma lamureasca de ce nu se mai posteaza conturi personale?
Lili
Oana_B spune:
Lili, mai jos este mesajul administratorilor referitor la conturi:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38245" target="_blank">Procedura de acordare a fondurilor DC
Oana_B