Gravibinon

Gravibinon | Autor: ginnet

Link direct la acest mesaj

Fetelor va rog sa ma ajutati in a lua o decizie. Am avut o mica scurgere maronie am fost la dr. si mi-a dat tratamentul urmator:
Duphaston 3/zi
Gravibinon 1/zi
No spa 2/zi
Mie mi se pare cel putin ciudat trat.asta ca am citit pe prospect la Gravibinon si se face 1 pe sapt.
Acum nu mai scurgeri de nici un fel....si oricum nu am facut 1/zi(sunt in sapt.8)

A mai avut cineva tratament asemanator cum vi s-a prescris?
Va multumesc!
Va pupicesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Draga mea,
in primul rind fa tratamentul asa cum ti l-a prescris medicul. progesteronul din gravibinon se absoarbe ff repede si iti da concentratia sangvina optima in timp foarte scurt. duphaston-ul mentine aceasta concentratie la nivelul necesar pe tot parcursul zileri. no-spa-ul eliminca contractiile. daca nu se repeta petele poti scapa de injectii, daca nu sa stii ca le poti repeta (eu am facut pina in luna a 6-a). dar iti doresc sau nu mai fie nevoie.
mult succes si sarcina usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Eu am luat gravibinon unul la doua zile destul de mult timp. Acum sunt in sapt 20 si e bine am scapat de tratament de 3 saptamani.
Sarcina usoara iti doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Eu am facut gravibinon unul pe saptamana timp de sase saptamani. Si iau utrogestan la greu 9/zi(asa se da la sarcinile obtinute prin FIV cum este a mea).

Monica si bb la purtator
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris Ciurea spune:

Si mie mi-a recomandat medicul gravibinon, dupa ce am facut prima ecografie (sapt. 6-7) unde s-a observat o mica zona de decolare a sacului embrionar (am avut si o scurgere maronie). Am facut 2/sapt. timp de 2 saptamani si acum fac cate 1/saptamana.
Tu nu ai facut nici o ecografie? Dureri de burtica ai avut?

Sanatate multa la amandoi!

Cristina si bb 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Ginnet si eu in saptaman 6-7 am avut o sangerare maronie.In urma unei ecografii vaginale s-a costatat prezenta unui mic hematon (cheag de sange) si mi s-a prescris injectii cu Gravibinon. 2/saptamana in prima saptamana (dupa care scurgea s-a si oprit) cu toate astea am facut restul de 3 injectii cate una pe saptamana.
Duphastonul din cate stiu eu este de mentinere si fixare a sarcinii la fel ca si Gravibinonul de altfel,
Sper ca ti-am fost de folos.
Te pupa Criss si 19 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Ginnet si eu in saptaman 6-7 am avut o sangerare maronie.In urma unei ecografii vaginale s-a costatat prezenta unui mic hematon (cheag de sange) si mi s-a prescris injectii cu Gravibinon. 2/saptamana in prima saptamana (dupa care scurgea s-a si oprit) cu toate astea am facut restul de 3 injectii cate una pe saptamana.
Duphastonul din cate stiu eu este de mentinere si fixare a sarcinii la fel ca si Gravibinonul de altfel,
Sper ca ti-am fost de folos.
Te pupa Criss si 19 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia0606 spune:

Eu am avut a sarcina care s-a oprit in evolutie prin saptamana 8-9. Pe urma la a doua sarcina mi-a dat medicul sa fac cate o injectie de Gravibinon pe saptamana inca de la inceput. Si exact in saptamana a 8-a am avut iar hemoragie. Ca urmare mi-a crescut doza de Gravibinon la 2 pe saptamana. Si le-am facut vreo 5 luni si nu au mai fost probleme.

Felicia

http://www.babiesonline.com/babies/a/alex2003
http://community.webshots.com/user/felicia0606

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnet spune:

Va multumesc mult pt.raspunsuri, am fost in concediu medical si din cauza asta nu v-am scris....am facut si eu prima data 2/sapt. apoi 1/sapt. Asta vroiam sa stiu daca dr.a exagerat cu 1/zi mi s-a parut cam mult. Oricum acum ma simt bine.

Va pupicesc!
Ginnet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Si eu am facut gravibinon la 3 zile si am scapat de iminenta de avort. Sunt dureroase, dar se absorb foarte bine si in plus nu iti dau senzatia aia de somn cum e cazul utrogestanului. Monica-Elena, tu cum te-ai descurcat cu atatea utrogestan pe zi? Banuiesc ca stateai acasa, nnu se punea problema de condus masina, nu????

Sanatate maxima!

Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2

Mergi la inceput