Targuri de nunti

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miha_ella spune:

Fetelor, vreau sa particip si eu la intalnire.
va ofer eu locatie, daca vreti, in cadrul expozitiei..

nu stiu daca incapeti toate in 12mp, dar poate sunteti obisnuite cu RATB-ul sa aveti bilete!!! cafea am eu. :)

kipintaci!!

mihaela

mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moiraine7 spune:

si la mine vinerea e zi de munca pana tarziu, plus sambata pana la doua...
hmmmm....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianiana spune:

vreau si eu sa vin; eu voi merge la targ sambata dupa ora 2, adica dupa serviciu si ma gandesc sa ne intalnim duminica undeva... astept sa va vad cu multa nerabdare; vin la intalnire neinsotita (ce sa caute el intre fete??!); vreau sa va zic ce gandesc eu despre intalnirea noastra: uite, se spune ca in viata sunt putine ocazii sa iti faci prieteni adevarati (scoala, liceul, facultatea) si mai ales sunt acele ocazii in care ai fost alaturi de un om la bine si la greu.
Iata inca o ocazie! Noi suntem purtate de aceeasi teama si curiozitate ca sa ne iasa bine totul - nunta noastra!
Va pup

dianiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Dianiana, ai perfecta dreptate, de foarte mult timp nu m-am mai simtit asa de bine stiind ca am atatea prietene care ma inteleg perfect si trec prin aceleasi emotii ca si mine. As veni si eu la intalnire dar din pacate imi este imposibil sa ajung la Bucuresti in perioada respectiva asa ca va astept pe voi cu comentarii. Pupici

http://community.webshots.com/user/kristina_deppner

Angelique

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

PROGRAM VIZITARE:
Vineri 13-19
Sambata 10-19
Duminica 10-18
Informatii suplimentare 0788/330.384
e-mail: mireasa@rdslink.ro
Va pupa fata

http://community.webshots.com/user/krelia7806

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Multumim Krelia .Esti o draguta!De abia astept sa vin la targ!

Mergi la inceput

dana, mersic frumos ; stii, chiar ieri m-am gandit la tine, am vazut la profilul tau, orashul halle si mi-am adus aminte de vara trecuta petrecuta in schkeuditz...iti suna cunoscut? . Iarta-mi curiozitatea, dar tu vii tocmai din halle, la targ? sau te-ai nascut in halle si acu' stai in Buc? (ca m-am zapacit si tare-s curioasa , asa, ca fetele)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Krelia:Nu imi suna cunoscut ptr ca nu cunosc inca zona prea bine,dar imi voi intreba sotul.Eu sunt din Buc. dar acum locuiesc in Halle.Da, vin special ptr targ unde sper ca voi rezolva mai multe in legatura cu nunta.Nu putem face totul de la distanta.

Apropo,oare voi gasi si bijuterii la targ?

Mergi la inceput

dana, oraselul este exact intre leipzig si halle (unde stiu ca exista un institut de cercetare - sper sa nu gresesc - unde lucreaza destui romani). In Leipzig sper ca ai fost, ca altfel ne suparam! Si ca sa revin la subiect, desigur ca vei gasi si bijuterii la targ, invitatii, marturii, carduri de masa, aranjamente (sali, masini, sau dupa caz, pt o nunta afara), oferte sonorizare, chiar si agentii de turism cred ca vor fi prezente acolo...ca sa nu mai zic de cele care-ti ofera pachetul complet
Nervi de fier, rabdare si timp iti doresc, ca sa le poti rezolva pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliatop spune:

Targul de la Marriot este intr-adevar cel mai mare si mai complex din tot anul. Sunt mult mai multe firme expozante decat la celelalt (Sofitel e micutz de tot) si anul trecut au fost cam 30.000 de vizitatori. Daca vreti sa alegeti si sa cumparati ceva chiar ca trebuie sa veniti vineri.
Pentru servicii (decoruri, sonorizare, artificii) va recomand sa nu luati decizii pe loc. Adunati oferte si studiati-le apoi cu atentie, in liniste. O firma te poate da pe spate cu un stand super, iar serviciile pe care le ofera in realitate sa nu fie tocmai pe masura.
Sper sa intalnesc cat mai multe dintre voi acolo.

Mergi la inceput