Targuri de nunti

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kopilash spune:

buna fetele!!!
d c nu ne intalnim noi la standul celei care vine la targul de nunti(o rog sa nu se supere dar nu mai stiu cine este si in momentul asta pur si simplu nu gasesc mesajul).
propun:la stand la marriott.

eu vin oricum indiferant de locatie si ora si....NEinsotita

pupici
kopilash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

hai mai bibyloi ca nu stiu unde... ce naibilui ceri prea mult de la mine...

So if you tried to understand me
Would you crucify or damn me
Or stand by me
Like smoke around the flame

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Eu pot ajunge si pe 18 si pe 19 si pe 20 la orice ora, clar neinsotita, asa ca astept sa vad ce hotarati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Si eu vreau pe listuta

Stand Mariott, daca avem loc toate, cafenea Mariott sau ce vrea majoritatea.
Eu duminica sunt libera, asa ca ora o las la latitudinea celor care au program sau depind de sotiori.
Eu il voi lasa acasa ca nu are ce cauta in gura femeilor si mai ales a miresicilor
V-am pupacit

roxygeo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellamiss spune:

Fetelor,ne intalnim noi la stand dar eu am zis de locatia unde vom merge dupa aceea,ca doar nu vom sta la stand sa vorbim.Si alta chestie,poate nu toate miresele merg la targ duminica,spre exemplu cum sunt eu care merg sambata,deci nu mai intru si duminica ca sa ne intalnim la stand,vorba aia,am eu bani ,dar nu-i voi arunca pe geam pentru bilete.Deci,in concluzie,daca se poate sa ne intalnim in fata la Marriot.

photos.yahoo.com/ellamiss2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

quote:
Originally posted by ellamiss

Fetelor,ne intalnim noi la stand dar eu am zis de locatia unde vom merge dupa aceea,ca doar nu vom sta la stand sa vorbim.Si alta chestie,poate nu toate miresele merg la targ duminica,spre exemplu cum sunt eu care merg sambata,deci nu mai intru si duminica ca sa ne intalnim la stand,vorba aia,am eu bani ,dar nu-i voi arunca pe geam pentru bilete.Deci,in concluzie,daca se poate sa ne intalnim in fata la Marriot.

Subscriu! Si eu o sa ma duc tot sambata la targ ca vrea si Iuby sa mearga si daca voi votati sa ne intalnim fara barbati... tre' sa merg cu el in alta zi! So, ne vedem duminica dar nu inauntru... Nici eu nu am bani de aruncat...de-asta va si spuneam ca daca voi hotarati sa mergem la cine stie ce bar de lux.. nu contati pe mine. Cel mai bine e sa fim corecte si sa spunem exact cum stam!
Va multumesc pentru intelegere!

Orice este posibil daca nu stii despre ce vorbesti...
Roxxy

Creatiile mele
Pt. Miresicile 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellamiss spune:

Nici eu nu sunt de acord sa mergem in Marriot la acel local.Am mai fost si au niste preturi enorme.Decat sa stam cu o cafea in fata nu stiu cat timp mai bine mergem undeva unde ne permitem toate.Eu am propus sa mergem la Sherrifs,nu este un local de lux,ba chiar iti poti permite.Si daca vreti ne intalnim in fata la Marriot si de acolo vedem noi cu ce ne deplasam.Mai sunt baruri si pe langa Marriot dar si acolo au preturi enorme,pentru ca de.......doar e langa Marriot.va pupicesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

si provincia ce face? eu nu pot sa vin decat pe 18...si nici nu pot sa stau decat o zi, fiindca sunt ocupata in weekend!

E nevoie de mult curaj sa indraznesti sa fii tu insuti.
DEEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

quote:
Originally posted by deeapui

si provincia ce face? eu nu pot sa vin decat pe 18...si nici nu pot sa stau decat o zi, fiindca sunt ocupata in weekend!

E nevoie de mult curaj sa indraznesti sa fii tu insuti.
DEEA

Deea nu fii supi.. am zis ca acum supunem la vot si propunem. Nu am stabilit nimic inca. 18 martie cade intr-o vineri... problema la mine este ca stau la birou pana la ora 18:00.. pana ajung acolo se face 19:00... crezi ca poti sta pana pe la ora 22:00 in Bucuresti sa pleci dupa-aia??? Ca sa stim cum facem.. de-asta am zis sa faceti si voi propuneri!!! Intelegi? Propune si tu o ora... ca tu stii mai bine cand poti veni si cand poti pleca!

Pupici pentru suparici

Orice este posibil daca nu stii despre ce vorbesti...
Roxxy

Creatiile mele
Pt. Miresicile 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi_turbat spune:

Dragele mele,

bibyrox, pupici, ai percutat instant la ideea democrata! Da' trebuia sa faci o lista si cu data de 18.03.2005, corect? Caci a fost propusa. Altfel... intelegem ca partea leului ...

deeapui, eu am propus si data de 18.03.2005, tocmai pentru ne intalni si cu miresicile din provincie. Poate, daca sunt interesate, or sa-si spuna cuvantul?

Miha_ella, ce indicativ are standul tau???

Pe scurt:
ZIUA: 18 SAU 19.03.2005
LOCATIA: oricare locatie decenta, dar sa aiba parcare si locuri pentru fumatori. Unde este parcarea la sherrifs?
ORA: 17:30 - 18:00 - 24:00
NEINSOTITA :
ASIGUR TRANSPORT : mai pot lua inca 4 miresici cu mine.
Si apropos, cine vine cu masina, nu-i asa ca poate lua cateva dintre noi alaturi?
INVITATI : - o prietena, viitoare mireasa (daca poate!)

Va pup si va doresc un week-end placut!

Mergi la inceput