Targuri de nunti

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanamadalina spune:

Levintza avea magazin, ultima data cand am fost eu pe acolo (adica acum vreo 6 luni) in spate la ateneul roman. Chiar in spate, e un magazin mic, pe coltul a doua strazi (n-are firma, dar iti dai seama dupa lucrurile din vitrina)
Zina Dumitrescu are Casa de Moda Venus, chiar langa Politia Capitalei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

Saptamana viitoare apare pe piata Ideal Mariaj.....daca se tin de cuvant. Numarul destul de interesant, pretul cam maricel (vreo 80 mii). Mireasa inca nu am reusit sa aflu nimic, dar ma mai chinui!

quote:
Originally posted by flafi

Nu inteleg de ce nu a aparut pana acum nici o revista. Nici Mireasa, nici Mariaj, nimic. Cand naiba apar astea?

So if you tried to understand me
Would you crucify or damn me
Or stand by me
Like smoke around the flame

Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamadalina spune:

Mireasa apare in februarie. am vorbit eu cu ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

sofitelul a trecut...waiting for marriott, acum..
stie cineva cam ce program vor avea? sau ce program au avut anul trecut? eu as vrea sa merg in prima zi..sa fiu sigura ca apuc sa vad ceva..plus ca as vrea sa ajung in bucuresti la prima ora, sa am timp destul de holbare :) deh..e greu sa fii din provincie..
ah..inca ceva..magazinele pe la ce ora se deschid in bucuresti? 9? 10?

E nevoie de mult curaj sa indraznesti sa fii tu insuti.
DEEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

da, am luat revista mariaj- o porcarie, mai bine dadeam ascultare fetelor de pe forum

Or stand by me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Si io am luat teapa cu revista Mariaj. Mare tampenie. Nu gasesc revista Mireasa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Intalnire mirese 2005 - propuneri

• Miresica Pisoi_turbat - 18/19.03, ora 17:30-18-24, locatia: oricare locatie decenta, dar sa aiba parcare si locuri pentru fumatori, neinsotita
  • Miresica Deeapui - 18.03.2005
  • Miresica Bibyrox- 20.03.2005, ora 14:00, locatie necunoscuta, insotita sau neinsotita
  • Miresica Ellamiss- 20.03.2005, ora 14:00, locatia: MC Donalds sau Sherrif's la Unirea, neinsotita
  • Miresica Moraine- 20.03.2005, ora 14:00, locatie: se supune majoritatii, neinsotita
  • Miresica Kopilash- 20.03.2005, ora nespecificata, locatie: Stand Miha_ella Marriot, neinsotita
  • Miresica Flafi- 20.03.2005, se supune majoritatii, insotita sau neinsotita
  • Miresica Floricika- 20.03.2005, se supune majoritatii, neinsotita
  • Miresica Roxygeo- 20.03.2005, locatie: stand Marriot, neinsotita

Rezultate:
1. 20.03.2005, ora 14:00, Stand Marriot

Va rog trimiteti propuneri: ziua, ora, locul, insotita sau neinsotita sa supunem la vot!

Orice este posibil daca nu stii despre ce vorbesti...
Roxxy

Creatiile mele
Pt. Miresicile 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moiraine7 spune:

Intalnire mirese 2005 - propuneri

--------------------------------------------------------------------------------

Miresica Bibyrox- 20.03.2005, ora 14:00, locatie necunoscuta, insotita sau neinsotita
Miresica Ellamiss- 20.03.2005, ora 17:00, locatie necunoscuta, neinsotita
Miresica Moiraine- 20.03.2005, mai degraba 14:00, unde vreti voi numa sa incapem toate, neinsotita
...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

miresica de mine vrea si ea la intalnire, prin urmare, bagati-ma pe lista! nu stiu daca voi veni sau nu insotita, depinde de abilitatea mea! sper sa-i gasesc lu iubi meu alta distractie!!!
poate ne vedem in timpul targului? cascam gura pe acolo? cine stie, cand vreti voi, vin si eu!
Va pup!

Or stand by me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

quote:
Originally posted by flafi

miresica de mine vrea si ea la intalnire, prin urmare, bagati-ma pe lista! nu stiu daca voi veni sau nu insotita, depinde de abilitatea mea! sper sa-i gasesc lu iubi meu alta distractie!!!
poate ne vedem in timpul targului? cascam gura pe acolo? cine stie, cand vreti voi, vin si eu!
Va pup!

Normal ca te trec pe listutza zapacita mea mica dar.. fa si tu o propunere ceva acolo... ca sa stiu ce scriu in dreptul tau! Hai fii harnicutza si propune-ne ceva... dar nu prea indecent!

Te pupa fata

Orice este posibil daca nu stii despre ce vorbesti...
Roxxy

Creatiile mele
Pt. Miresicile 2005

Mergi la inceput