Bebelusi de Mai-Iunie 2004 (31)
Raspunsuri - Pagina 4
Grate spune:
La multi ani Cristina Veronica!
Iuliana, felicitari pentru dintzisor!
Dana, felicitari pentru coltzisor!
Diana, Vladutz al tau creste scumpu' de el. Tot asa sa fie si de acum inainte, sa te bucuri si tu de un pic de somn noaptea. Nu te nelinisti in privinta sanilor, te vor mai durea max. inca o noapte, apoi va scadea secretia de lapte pe timpul noptii nefiind stimulata glanda si va creste in timpul zilei ca doar se va trezi flamind voinicul.
Carmen, nu mi-e foame si maninc cantitati foarte mici! Sper sa slabesc in prima saptamana desi ma cam indoiesc, sunculitzele astea luate pe timpul sarcinii sunt cam greu de dat jos, dar sunt optimista.
Va pupacesc pe toate si pe iubitii vostri copilasi!!!!!
Mamica siPatrick(31 mai,2004/4kg,50cm,scor Apgar 8/9)poze http://photos.yahoo.com/gratepeter
Madisor spune:
Ce harnice suntetzi fetelor, ca niste
Va scriu repede ca am o groaza de treaba...
La multi ani Cristina Veronica!
Madutza, multa sanatate Anei si tie.
Ioana, multa sanatate Rebeca!
Grate, multzumesc frumos! Tzie si lui Carmen succes la diete! Sunt alturi de voi!
Nally, v-am vazut pozele. Sa va traiasca puiutzul!!! Tare frumusel e!
Iuliana si Dana, felicitari pentru dintzisor!
Daca am uitat pe cineva, ma iertatzi, sunt in mare graba...mai povestim maine.
Madalina Leu
http://community.webshots.com/user/madalina160
Grate spune:
Am uitat sa va zic sanatate fetelor voastre Ioana si Madutza !
Madutza draga, cam des raciti voi, pune o patura in geam in camera in care doarme Uca si tu, pentru orice eventualitate, ca poate va trage curentul. Maninca usturoi si lamaie, ia o doza zilnica de vit. C sa-ti ridici sist. imunitar. Succes si sanatate amindurora. Pupici sa va treaca.
Madishor, bun venit in clubul nostru si tzinem pumnii sa tina cit mai mult vointa noastra. Eu cred ca va tzine , a doua zi cind nu simt pic de foame.Inainte impreuna!Daca ai idei despre o mincare buna si se incadreaza in cura, nu ezita, suntem cu urechile ciulite!
Ioana, aveti umidificator- aparat din acela care umidifica aerul? Noua ni-l recomanda pediatru in caz de viroze respiratorii, raceala la bebei + vitamina zilnica, altceva nimic.Incearca si tu!
Numai bine tuturor!
Mamica siPatrick(31 mai,2004/4kg,50cm,scor Apgar 8/9)poze http://photos.yahoo.com/gratepeter
madutza spune:
Buna fetele,
Multumim pentru urari de bine. Sa va povestesc cum am ajuns la aceasta minunata stare. Stiti ca a inceput sa faca febra dinainte de Craciun, am fost la spital si a crezut ca e infectie urinara, nu vazuse de fapt rosu in gat din cauza ca nu mergeau toate neoanele din camera de garda. Mi-a dat atunci injectii cu un antibiotic super-tare 3 zile. Dupa 3 zile pt ca se simtea mai nbine mi-a zis sa nu ii mai dau, prin telefon, fara sa o consulte. A fost bine 2-3 zile dupa care iar febra, am fost la aceeasi dr. si m-a chemat sa o consulte dimineatza sa vada daca i-a scapat ceva. Atunci si-a dat seama ca i-a scapat rosu din gat, care acum era ditamai amigdalita. Mi-a dat sa ii dau Fromilid, iar un antibiotic super-tare si dupa 3 zile l-a stopat ca nu mai facea febra, tot prin telefon mi-a spus, fara sa ma cheme la control. A doua zi dimineatza fata mea a inceput sa tuseasca si seara sa faca febra. Am sunat-o pe dr. si mi-a spus, prin telefon sa ii dau tot Fromilid . Acuma, ca am avut incredere in ea si nu m-a dus capul pe mine sa o bat la cap sa mi-o controleze inainte sa ii opreasca antibiotiucul, hai sa zic, dar m-a dus capul sa imi dau seama ca dupa ce i-a dat un antibiotic si l-a oprit desi virusul nu era omorat, acesta a devenit si mai puternic si acelasi antibiotic nu isi va mai face efectul. Asa ca am sunat la alta dr. care mi se pare foarte buna si care o sa o puna pe picioare, deja a fost mai bine azi, nu a mai varsat. Dr. asta mi-a explicat o gramada de chestii, e mai in varsta si mi-a mai spus si leacuri babesti. A incercat initial cu un biseptol, dar deja e prea tare virusul si nu a avut efect, asa ca a ajuns la antibiotic, dar nu asa tare. Azi e prima zi in care nu a facut febra de 1 saptamana. Ce imi place la dr. asta este ca ma cheama la control la 2 zile si are darul de a ma linisti. Nici macar nu ma pune sa platesc controalele, desi o consulta din cap pana in picioare de fiecare data. Zice ca pt. o boala platesc o singura data, pana o face bine. Va dati seama ca nu asta ma incanta pe mine, ca as fi in stare sa imi dau si viatza pentru sanatatea puiului, dar asa, ca chestie. Dupa ce tratam chestia asta care este o amigdalito-otita-rinita.... tb. sa tratam si giardia si a zis ca ma ajuta sa o pun pe picioare, sa ii fac un program calumea de mese, pt. ca ea de 1 luna jumate nu mi-a mai mancat bine, nu a luat in greutate, ci chiar a slabit. Se pare ca trebuia sa aiba cu un kg mai mult decat are. Sunt fericita ca am ajuns la ea, este cea mai buna din Ploiesti de pe vremea cand eram noi copii (Mertl o cheama) si sunt o familie de pediatri. Eu nu am reusit sa ajung pana acum la ea, are foarte multi pacienti. Nu o intereseaza banii ca are destui si iubeste copii foarte tare, O singura chestie nu mi-a placut, ca nu e de acord cu alaptatul la cerere, dar asta nu ma va impiedica sa nu ii dau Anei. Hai ca v-am impuiat capul!!!! Multumesc celor care m-au ascultat si multumesc pentru urarile de sanatate.
Eu nu prea v-am citit, recunosc si nici nu cred ca o sa am timp sa recuperez. Sper sa nu se fi intamplat nimic important. De la acest mesaj o iau de la zero. Daca s-a intamplat ceva important sa ma anuntati!
Mi-ati lipsit mult si m-am gandit la voi, desi am fost si sunt nedormita si terminata de raceala. Numai ca Dumnezeu imi da putere. Poate ziceti ca exagerez, ca este doar o raceala, dar cred ca si daca ar fi o zgarietura as suferi enorm. A propos, a cazut si ea din pat, la 8 luni, tocmai cand ma laudam ca nu cazuse.
Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
ANA
madutza spune:
Grate, asa e, racim des. Eu mi-a facut o solutie din lamaie, echinaceea, polen, mirere si laptisor de matca si o iau dinainte, dar am explicat cum virusul anei s-a intarit si pana la urma mi l-a dat si mie. Mi-a explicat dr. ca doar in cazuri rare si de virusi puternici se poate transmite de la sugar la mama.
Madisor, am apucat sa iti vad pozele. Arayi superb si ai niste copii minunati! Esti mamica cu cei mai multi de pe aici. Bravo!
Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
ANA
Irinusha spune:
Buna fetelor!
Si eu prezenta, dar f. chiauna ... nu din cauza lui Cris, ci a mea ca fac nopti albe din cauza bolii (tuse, nas infundat, etc.) ... asa ca de doua nopti pe la 2-3 - cand m-a apuca, parca am un ceas in corp - ma mut in alta camera si il las pe Boby cu Cris - si sa-l laud, se descurca super! - sa nu-i deranjez ... iar eu stau si tusesc, ma chinui si ma uit pe pereti. Am incercat azi dimineata sa dorm cu puiul meu, dupa vreo 30 de min. m-a apucat tusea, am mai apucat sa ies din camera, dar tot l-am trezit ... asa ca acum nu am mai riscat. Din pacate nu pot merge la dr. ptr. ca tocmai saptamana asta e in concediu ... am si un noroc chior! Asa ca dati-mi si mie niste sfaturi (shatou, tuica fiarta, baie fierbinte, aspirine, caldura pe pipt am practicat fara succes), mai ales contra puroiului in gat (asta-i amigdalita ?). Zic saru'mana de acum!
Sper doar sa nu-l molipsesc si pe Cris ... mai ales ca stau tot timpul cu el... imi e o teama!!!
Madutza, multa sanatate Anucai!!!! Tin pumnii sa o faca noua dr. bine!!! Si tie insanatosire grabnica si multa putere!!!
Nici eu nu sunt la zi cu noutatile, am citit doar ca Sebi e mai bine si ma bucur mult! Pupici Nallysor!
VA pup pe toate! Multa sanatate ca-i cea mai importanta!
Irinusha & Cris ( 3 Mai 2004 )
poze si pozilici
Irinusha spune:
Ptr. 16. ianuarie:
Pupici dulci sarbatorilor Vlad, Rebeca, Thomas!
Diana, sa-ti traiasca flacaul, ca-i dulce foc!!!
Julia, si tie un baiat sanatos si voios!!!
Ptr. 17. ianuarie
Madutza, sa-ti traiasca fata!!! Sa fie mai sanatoasa si sa ramana tot asa de frumoasa ca acum!!! O pupam dulce sa-i treaca repede!!!
Ptr. 18. ianuarie
Ohaulica, sa-ti traiasca fata!!! Pupici Cristinei Veronica!
Va pupam pe toti!!! Sa cresteti mari, sanatosi si voiosi!!!
Irinusha & Cris ( 3 Mai 2004 )
poze si pozilici
DianaR spune:
Madutza, pupici tie si Mariucai sa va faceti bine cat mai repede! (sa nu te superi pe mine, dar nu ma pot abtine, nu mai spune virus, ca daca era virus antibioticele erau neputinciose asupra lui, ti s-a prescris antibiotic ptr. ca banuiesc medicii o infectie bacteriana, care-i altceva decat un virus, hai pupici si iarta-ma ca fac pe dasteapta)
Nally, tzitzi e preferata lui, dar aseara a mancat cam mult fainos si dupa aceea nu mi-a mai golit ambii sani cum facea de obicei, ci doar pe unu si din celalat o papat jumate, nu da semne de intarcare. La pranz a supt cu lacomie si mi-a golit ambii sani, acum chiar nu mai am treba!
Grate, multumim pentru avertizare!
Irinusha, pupici sa te faci bine! Cand am fost racita am facut astfel: o baie calda, calda pana am simtit ca nu mai pot de cald, apoi m-am bagat cu tot cu halat in pat sub patura si am stat acolo sa transpir la greu pana nu m-au mai trecut transpiratiile, apoi m-am sters repede si mi-am pus pijamale si culcarica. A doua zi eram ca noua!
Rebeca e o dulce, sa-ti traiasca Ioana, iar tu arati excelent!
Astazi s-a hotarat si domnisorul meu sa se ridice in picioare s-a agatat de gratiile patului si s-a ridicat in picioruse, dar prima data agatat de masuta lui s-a ridicat, tot astazi mai spre dimineata.
Inca o data fetelor va aduc aminte ca avem poze noi la Vladut la 7 luni, pupici celor care le-au vazut deja, si celorlalte, vizionare placuta! (spun din nou de poze ca am anuntat ca le-am pus la sfarsitul subiectului vechi, si nu stiu cate din voi ati observat )
Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 7 luni
danaA spune:
Buna fetele!!!
Madutza, draga de tine prin multe ati trecut voi doua. Eu nu cred ca exagerezi deloc. Stiu cum e cand ti-e puiul bolnav. CHiar daca cu Stefa nu prea am avut probleme( multumesc lui Dumnezeu), dar am avut cu Andrei si stiu cat sufeream. Bine ca ai gasit pe cineva de incredere si care o sa o puna pe micuta pe picioare. Pupici muuuulti zulufatei mici!!!! Si tie multa sanatate---Ana are nevoie de mamica ei sa fie sanatoasa.
Irinusha, mama, fetita dar cum te-ai ales cu raceala asta?
cand a fosy Andrei bolnav ultima data si tusea groaznic i-a dat aerosol ---a zis ca nu conteaza ca e virus sau nu. Eu i-am mai dat si sirop de patlagina ---am gasit la chinezi. Eu i-am facut lui si compresa cu ulei cald pus pe o bucata de material invelit in jurul pieptului si peste folie de plastic si dormit asa--i-a facut bine.
Cam asat imi vine in minte acum. Sanatate multa!!!!!
Grate, multumim pentru o informatie super utila
Diana, ma gandeam eu ca slanina nu e voie. Eu sunt mancatoare de slanina. Aseara am mancat ultima data la 6:30. Duapa aia numai apa. Sa vaad cat ma tine.Eu am zis ca musai trebuie combinat cu niste exercitii. Mersul piticului e un exercitiu bun pt fese si fund si eu il combin cu saritura broscutei. fac cateva ture din astea prin casa. la mine la ora le terminam pe cliente cu combinatia asta. Ridicari pe varfuri cu muschii de la fund incordati facute intr-un ritm cat mai rapid posibil. Stat pe spate si pedalat picioarele ca pe bicicleta si de la un moment dat ridicarea partii superioare a corpului si rotirea cat intr-o parte cat in cealalta. Cam astea sunt exercitiile mai simple care le fac eu ca nu prea pot oricum cu Stefan in preajma. Eu fac si 20 de minute cardio--adica transpir.
la multi ani!!! Cristina!!!
danaA spune:
Laureta ce mai face galusca ta?
Ioana ma duc sa ma uit pe poze ca tare le lauda fetele
Diana, Vladut e mare acum, mai un pic si pleaca singur la plimbare