pacientele doctoritei Moisa

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Amely, ma bucur ca ai trecut pe la noi cu vesti bune. Imi dau seama cu bucuroasa ai fost cand ai primit poza cu bb miiic de tot. Esti o mamica fericita. Speram sa te urmam si noi cat de curand.
Sa stii ca vrem sa mai treci pe la noi, sa mai semnezi condica din cand in cand si sa ne dai cate o veste despre voi.
Multumim de incurajari si te dulce pe burtica
LilianaM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shylili spune:

hei fetele dragasele!
am ajuns si eu la husbandu la servici sa va scriu ca imi era tare dor de voi!
eu sunt okei-atat cat se paote in situatia data ; am trimis ceveuri si ma pregatesc de 2 interviuri saptamana care vine, sper sa se lege ceva
azi mi-a picat rau de tot o mancare si am vomat-imi venea sa rad ca primul gand a fost ha, is gravida-dar dupa aia mi-am dat seama ca chiar daca ar fi asa, e prea devreme pentru greturi; in rest, sanii s-au umflat nitel si ma tot inteapa pe la burtica-acea presiune pelviana care a aparut la ovulatie, a disparut vreo 2 zile dupa inseminare si acum iar si-a facut aparitia; ma tem sa nu fi facu vreo anexita ceva
incerc sa-mi pastrez calmul dar stiti cum e: nu se poate sa nu te gandesti ca poate bebele s-a instalat in burtica si sa ai acel sentiment de incantare; incerc sa ma controlez, dar nu ma p[ot abtine sa nu sper, sa nu ma rog, pentru mine si pentru voi toate
MRL-ti-am raspuns pe pm si iti scriu si aici-fii relaxata, bucura-te ca esti la o doctorita buna si crezi in sansa ta; sigur Dumnezeu te va ajuta sa iti tii visul in brate
INDY-si tie iti tin pumnii sa fie totul bine si sa reuseasca si te asteptam cu vestile alea bune!
Bety-draga mea prietena tot ce imi doresc mie sa vina si la tine, un mare pupic si toate gandurile mele bune vor fi cu tine
cata-se pare ca suntem in ceea ce se cheam perioada aia urata de asteptare; vis-a-vis de testu de sarcina moisa a zis sa nu ma apuc sa fac nimic pana nu intarzie cm-ca de obicei nu iese pozitiv asa devreme si numai ma amarasc; deci eu inca sper pentru tine,ma bucur ca esti o lupatatoare si curajul si perseverenta ta vor avea rezultat: stii vorba aia ca nimic bun nu scapa"nepedepsit"
thea, imi era dor de tine, de optimismul tau, iata, mai sunt cateva zile si incepi demersurile, sper sa ne tii la curent si vom fi aici, sa-ti acoperim spatele cum se zice; sper sa fie totul okei la analize
amely tie nu am sa-ti urez decat sanatate-in rest ai primit de la Dumnezeu cel mai frumos dar si sunt fericita pentru tine si pentru bebele tau; abia astept poze cu burtica in cauza
sper ca nu am uitat pe nimeni, daca da, iertare! va pup si va imbratisez pe toate, toate imi sunteti dragi si ma rog sa ne fie bine
aaaaaaaa, pt salomeea: eu am vorbit cu dc moisa despre stimulare-si stiu ca este impotriva stimularii daac ai ovulatie naturala, eu cred ca nu acolo e problema si sfatul meu in astfel de situatii este sa investigati tot: trompe, test postcoital, spermograma si apoi, in functie de toate sa luati tratamnet sau nu
inca o data pupici la toate fetele si va multumesc pentru sprijin si pentru sentimentele voastre frumoase
astept vesti deosebit de bune de la voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Am revenit...si am noutati triste...ceea ce prespuneam de citeva zile incepe sa se adevereasca...temperatura a scazut de la 37.2 la 37...e clar...acum nu mai au decit sa vina rusii...in fine...astept ziua nr. 1 ca sa o sun pe doctorita sa vad cind ma cheama la eco...probabil ca in jur de 1 februarie...pina atunci....ramine sa incep o noua numerotare si iar sa iau temperatura...asta este...in cazul meu...minunea ma mai perpeleste nitel pina sa vina...dar nu-i bai...doar am zis...pina la urma toate o sa izbutim.......urmaresc cu interes tot ce vi se intimpla...Shylili iti tin pumnii....sa ai bebe in burtica si cit mai repede si spera pentru ca daca te incarci pozitiv, cu siguranta vei descoperi ca ai un bebica in "marsupiu"...iar cu jobul stiu eu ca se va aranja intr-un fel in care sa fi avantajata...succes...Liliana...duminica este ziua a 11-a...mai ai putin pina la inseminare si cred ca astepti cu emotie clipa...inca putin si vom mai vedea sper o graviduta printre noi...pup mult...Bety...cine stie ? Poate ai dreptate si te "inseminezi in acelasi timp" cu Liliana...ce-mi place cind vad atitea fete hotarite...sper ca in Luna Indragostitilor sa auzim de "potop" de gravidute....Amely...fericito...ce sentiment minunat sa-i faci prima "poza" la bebe....cu suguranta este foarte "fotogenic"...ai grija de tine, pentru ca asa vei avea grija si de puiut...Astpet vesti de la toate...si va pup...si mai ales...bucurati-va...incepeti weekendul relaxate si fericite...

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns INDY spune:

Bună dimineața fetelor!
Am făcut ieri inseminarea cu rezultate bune: nr.spermatozoizi 210 mil./ml.(0,5 ml A+B), scor cervical =12; endometru = 8; 1 folicul 18 mm în ziua a 9-a. Ce să mai, sper să se fi prins, că altfel mă lasă nervii......și banii.
Vă mulțumesc la toate pentru că v-ați gândit la mine. Nu mă mai simt așa singură...
Bety, sunt curioasă ce-ți spune Dr. astăzi, deși tu nu ai probleme cu ovulația, deci mai mult ca singur o să faci inseminarea.
MRL, mai ai și tu puțin... să ne spui cum evoluează lucrurile.

Mă tot gândesc că Marina a reușit a 3-a oară. Mi-a mai spus Dr. ieri, de cineva care a reușit a 4-a oară.

Mergi la inceput

Bravo Indy...iti tin pumnii....ma bucur ca toate au decurs bine ieri...si sper ca bebe mic sa se fi prins...Fii optimista! Pupici multi!

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor!
shylili, cred ca o sa ai doua impliniri cat de curand. Bb si serviciu. Tinem mpumnii la fata si te asteptam in continuare cu vesti bune (cu greturi, pofta de mancare, dureri de sani etc). Un mare pentru tine
Cata, imi pare rau ca ai noutati triste. Poate luna care vine o sa fie o luna cu bb pentru tine. Noi suntem alaturi de tine si te pentru ca vedem in tine o luptatoare si ca ne transmiti si noua din optimismul tau.
INDY, dupa rezultate minunea trebuie sa se intample. Iti tinem pumnii si un mare si dulce pentru a-ti face asteptarea mai placuta. Gandeste pozitiv si totul o sa fie asa cum iti doresti. Sa ne ti la curent cu tot, nu vrem sa pierdem nimic.
bety, abia astept sa vad ce o sa iti spuna dr. astazi. Astepta cu sufetul la gura vestile de la tine. Un pentru tine
thea_m nu te-am uitat si iti transmit un si pentru tine si hai odata cu analizele, nu ne mai tine in suspans...
Amely, mamica fericita un pentru tine si un pentru cel miiic de tot. Sa mai treci pe la noi.
deca, tu cum mai stai? Am citi ca stai in astetare. E de bine sau ....? Cum merge tratamentul? Un pentru tine
salomeea, Marina, Ana Maria, Madyn cate un pentru fiecare
toate fetle din anul asta toate -tze
LilianaM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deca spune:

Pup fetele frumoasele!
La mine au venit mult uritzii.... uritzi, la fix 27 de zile, ca de obicei; Macar din punctul asta de vedere sunt linistita, ca nu am dereglari de ciclu si totul functioneaza cum trebuie.
Ce-i drept, sunt putin dezamagita, dar.... totul e sa fim optimisti!
Si sotzul astepta cu nerabdare sa-i spun ca nu au mai venit utitzii . Tare ma tem ca si eu am TPC negativ, dar uite ca doctoritza nu ne-a dat inca sa facem analiza asta, iar eu m-am saturat de incercari fara succes.
Eu am 32 de ani, mi-e teama sa nu fie tarziu pentru primul copil, d'aia sunt asa nerabdatoare.
Pupici si, Liliana, toate sperantzele imi sunt in tine, astept sa treci la gravidutze acusi, dupa inseminare.
Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Buna dimineata fetelor! Eu mi-am trimis piticii la plimbare impreuna cu testul cu o liniuta .Stiu ca luna viitoare vor veni piticii chiar neinvitati, dar...asta e. Cu Dumnezeu inainte.
Amely bine ai venit pe la noi. Consider ca ai plecat doar de la aspirante la mamici, dar nu si din club. Vino sa ne mai spui noutati, tu esti inainte cu evolutia si o sa ne dai sfaturi cand vom ajunge si noi .
Lilisor ma bucur ca esti bine, sa nu te stresezi prea mult cu cautatul, incearca sa fii calma pentru ca face rau la bb.
Liliana multumesc pentru incurajari. Peste cateva zile eu voi fi cea care ma voi ruga pentru tine.
Indy ma bucur ca totul este bine, cu asa rezultate peste un numar de zile vei avea si un test cu doua liniute.
Bety, Deca, Ana Maria, Madyn, Salomeea, Marina si toate fetele din multi

Teodora

Mergi la inceput

Deca...sa inteleg ca o sa numaram impreuna zilele...si eu astept sa-mi vina rusii cel tirziu maine in a 27-a zi...asta este...la mine graba se trage de la FSH marit...8,9 la 28 de ani...de aceea doctorita mi-a zis sa ne grabim pentru ca s-ar putea sa intru precoce la menopauza...iti dai seama ce bucurie pe mine? De aceea fiecare luna in care vin rusii este motiv de suparare pentru mine...Al meu sotior a fost si la biserica sa aprinda lumanari pentru un bebe al nostru...sper sa se induplece Doamne, Doamne si sa isi indrepte fata si spre noi, iar barza sa treaca si pe la mine....cit priveste TPC-ul poate ar trebui sa o ? pe doctorita cind o suni pentru viitoarea eco, nu? Eu probabil ca in jur de 1 februarie voi fi cheamata la eco...Hai ca numaram impreuna si vom mai vedea...pupici...

Mergi la inceput

deca, nasoala treaba asta cu rushii. Cand vrei sa nu vina atunci vin si nu vin pe jos, vin cu taburile dupa ei. De i-ar lua cineva odata de pe capul nostru. Cand mai ajungi pe la cabinet cred ca nu strica sa aduci vorba, asa in treacat, printre altete (asa... finut...) si de TPC.
Auzi la tine! Cum adica la 32 de ani crezi ca o sa fie prea tarziu pentru primul copil? Da eu ce sa mai zic de varsta mea de adolescenta? Daca imi iese din prima (doamne ajuta) eu o sa vreau sa mai fac unul. Eu nici nu m-am vazut cu primul bb si deja .... Cred ca nu sunt sanatoasa la bibilica. V-am zis eu ca al meu gand zboara departe, nu? Ei... zboara rau de tot, parca ma vad cu 2 bb unul dupa altul. Da nu ma las fetelor nici in ruptul capului pana nu fac doi. Si chiar daca nu imi iese din prima "tragere" la categorai 1 merg si celelalte, ca pana la urma imi iese si mie lozul castigator.
thea_m mare
toate fetele din

Mergi la inceput