Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (11)
Raspunsuri - Pagina 13
Sabina spune:
fetelor,stie cineva ce se intampla???? cum o putem ajuta> Sa mearga la un dr. f. bun,stiu eu cativa ,pot s-o ajut sa intre la oricine, va rog....
Felis, nu pierde sperant!1 Spune-ne ce s-a intamplat , nu se stie de unde vine ajutorul!!!!
Sabina si Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi
Cele mai frumoase fete
Sabina spune:
Try, eu am fost un bb care adormit 8 ore din prima noapte si n-am fost bolnava!...sa speram ca nu e atat de grav, Doamne ajuta!
Sabina si Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi
Cele mai frumoase fete
LuminitaB spune:
Felis suntem alaturi de tine si ne rugam pentru voi.
LuminitaB
mami lui Tudor 2.12.2004 si a lui Cri 24.12.1998
pozele noastre
LuminitaB spune:
quote:
Originally posted by try
Citind in urma mai atent am dedus cumva ca e legat de problema lui Mihaita cu icterul, de cand era ea in maternitate. E ceva legat de incompatibilitatea grupelor sanguine si bilirubina mare (11,4 era atunci) pe care a avut-o micutul dupa nastere. Nu am reusit sa descopar ce anume probleme/boli produce asta. Am citit ca una din problemele care pot aparea se numeste icter nuclear, dar mai mutle n-am reusit sa aflu de pe internet inca.
Acum fac legatura cu faptul ca ea spunea ca Mihaita dormea foarte mult (letargie de bebelus - asta era un semn): cate 7-8 orecontinuu, ceea ce mie mi se pare atipic la un bebelus asa mic, de numai cateva sapt.
Sa dea Domnul sa fie totul ok si sa nu existe implicatii urate. Sper sa fie doar o speritura si nimic mai mult.
Multa sanatate pt. Mihaita. Fetele care o sunati, dati-ne si noua de veste.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi
Tudor cind ne-am dus in spital pe 29 decembrie avea bilirubina 10 si a raspuns foarte bine la tratamentul cu fototerapie si fenobarbital. Si la noi exista dubla incompatibilitate atit de grup sanguin cit si de Rh(eu 0 negativ, el A pozitiv) si se pare ca asta a fost cauza icterului prelungit. Totusi la noi s-au rezolvat problemele destul de repede si usor.
Felis, spune-ne despre ce este vorba, poate putem sa te ajutam cumva. Nu pierde speranta.
LuminitaB
mami lui Tudor 2.12.2004 si a lui Cri 24.12.1998
pozele noastre
adriana spune:
Va urmaresc si eu de ceva timp (si eu sunt o mamica de decembrie, dar 2003), iar vestea ca bebelusul lui Felis ar putea avea ceva m-a socat tare rau, de asta scriu acum...
Am dat o cautare pe net si eu tot la icter nuclear am ajuns.. Poate stie cineva mai multe despre aceasta boala.. Si poate reusiti sa dati de Felis cumva, are nevoie de muult muuult sprijin acum.
PS. Acum mi-am dat seama ca baietelul ei e nascut in aceeasi zi cu fetita mea
--------------------------------------------------------------------------------------------
Adriana, mamica lui www.earpower.com/bebe/copii" target="_blank">Codrin(19 aprilie 2002) si a www.earpower.com/bebe/olguta" target="_blank">Olgutei(6 decembrie 2003)
Miche spune:
Nu are icter nuclear baietelul lui Felis!
Sa ne rugam sa o intareasca Dumnezeu pe Felis si sa-i dea putere..
Si e important sa stie ca suntem alaturi de ea.
poze Darius (26.11.2004)
adriana spune:
Slava Domnului!
Multumesc, Miche.. Nu am vrut sa induc in eroare lumea, scuze.
--------------------------------------------------------------------------------------------
Adriana, mamica lui www.earpower.com/bebe/copii" target="_blank">Codrin(19 aprilie 2002) si a www.earpower.com/bebe/olguta" target="_blank">Olgutei(6 decembrie 2003)
Sabina spune:
Miche, dar stii ce are? pe bune, am o gramade de cunostinte medici, zi-ne....poate o putem ajuta!
Sabina si Sofia Galagia
Cele mai frumoase fete
fulguletz spune:
fetelor...ce se intampla cu bebele lui Felis?
ati sunat-o cumva?
trebuie sa fie o greseala la rezultatele de la analize sau ceva de genul asta...
cu ce o putem ajuta?
de voinicel si pompitza David (1 dec. 04)
poze
fulguletz spune:
quote:
Originally posted by FELIS
Intr-adevar copilul meu e bolnav. F bolnav. Si nu se poate face nimic
postata de Felis la povestea nasterii..
Felis, intotdeauna exista o speranta..trebuie sa gasesti puterea sa lupti...
poate totusi este o greseala, repeta analiza, spune-ne despre ce e vorba, poate cineva a trecut prin ce treci tu si te poate ajuta..
suntem cu tine!
de voinicel si pompitza David (1 dec. 04)
poze