Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (11)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Si eu la fel ca Gandacelu; m-au luat frisoanele cand am citit despre baietzelul lui Felis.Poate nu e nimic grav si totul o sa se rezolve in timp scurt.
Multa santate si multa incredere Felis.

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adelina_e2001/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

fetelor,acum intru si aflu cu stupoare ca Felis are probleme mari.Ati aflat pana la urma ce are?Doamne ajut-o pe ea si pe Mihai!Suntem alaturi de tine,macar cu gandul daca altfel nu se poate.
In astfel de conditii,ce importanta mai are ce au facut astazi copilasii nostri sanatosi?
Mult curaj si incerc sa mai intru
Andreea si mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Felis, daca ne citesti inca, si sper din tot sufletul sa necitesti, nu uita ca suntem adunate din toate colturile lumii, unele suntem din tari unde apar noutatile medicale, unde sunt disponibile medicamente si tratamente pt. cele mai variate boli, iar sistemul medical e cu mult mai avansat decat in Ro.
Poate putem sa te ajutam pe tine si pe Mihaita cu ceva.
In alta oridine de idei, acest forum a gasit solutii pentru foarte multe probleme, a salvat suflete de la deznadejde, a incurajat acolo unde era nevoie, cu siguranta el este o solutie si pentru tine.
Nu-ti pierde speranta si in nici un caz nu te izola, aici esti intre prietene, intre oameni care iti pot intinde o mana de ajutor.

Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

Am intrat si eu putin sa va citesc si aflu ca are FELIS probleme. Ma trec fiorii, nu pot sa cred! Unde sa ma duc sa citesc? Ce s-a intamplat? Doamne! Cum adica nu se poate face nimic? Cine stie ceva?

gemenusilor BIANCA si TUDOR - 03.11.2004

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

Am recitit inca o data povestea lui FELIS insa toata tremur si nu am inteles mai nimic. Ce i s-a intamplat? De ce nu se mai poate face nimic? Eu ma rog pentru ea din tot sufletul sa se poata face totusi ceva. Fetele din Bucuresti, daca reusiti sa dati cumva de ea, sa o incurajati...Doamne ajut-o si da-i putere!

gemenusilor BIANCA si TUDOR - 03.11.2004

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Fetelor stau cu inima cat un purice, mi-e si frica sa gandesc prea mult ca sa nu o iau si eu pe carari gresite.
Nu stiti inca nimik de MIhaita???

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adelina_e2001/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Doamne, fetelor, nu-mi vine sa cred ce am citit. Saraca Felis prin ce o fi trecand, de ce nu vrea sa ne impartaseasca si noua ce are Mihaitza, poate ca totusi se mai poate face ceva. Poate exista cineva pe forum cu vreun caz similar cu al ei si o poate sfatui, dar macar sa nu se lase prada disperarii si sa apeleze la acest forum, la noi chiar. Cum spunea si Try suntem multe in strainatate si am putea sa ii procuram medicamente sau sa facem sa o ajutam.

Felis, te rog din suflet nu te lasa ca noi iti suntem laturi si ne rugam pt tine si pt Mihaitza. Da Doamne sa fie doar o alarma falsa si sa aflam ca sunteti bine.

Haideti mai fetelor sa ne mobilizam cumva sa o ajutam, imi inchipui ca nici nu mai intra pe forum sa citeasca ce postam noi, asa ca cel mai bine ar fi sa o contactam noi. Eu tocmai m-am uitat in listutza si nu am nr ei, probabil ca eu nu o am pe cea reactualizata. Dar daca e cineva care ii stie nr de ce nu incearca sa o sune?

David Andrei, minunea noastra (18/11/2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40697" target="_blank">Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (12)

Irina,veve & croko
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumi81 spune:

Nu prea am mai avut timp sa intru pe forum ca am avut si noi ceva problemute dar cred ca este incomparabil cu ceea ce i se intampla lui Felis.
Pur si simplu mi-au dat lacrimile si nu pot sa concep ca nu se mai poate face nimic.Felis, sa-ti dea Dumnezeu tarie si lui Mihaitza multa sanatate. Noi toate suntem cu sufletul alaturi de voi si ne rugam pentru voi, ca totul sa fie bine. Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaA spune:

Sper sa se faca bine si Felis si Mihaita.

Cu Ioana 12 sapt
Poze de la botez
http://pg.photos.yahoo.com/ph/angelairinab/album?.dir=/6d84

Mergi la inceput