Copilasi de iunie-iulie 2003 (41)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

Am reusit si eu sa ma uit la absolut toate pozele noi. Sunt absolut superbi copilasii; unul mai frumos ca altul!
Dana: Stefi e o scumpete de fetita si seamana foarte bine cu tine.
Cornelia: Mariuca e intr-adevar o serioasa si are un par asa de des.....plus ca e asa de frumusica.
Renisor: bine ati venit in clubul nostru ! Papusica ta e o dulcetica. Blonduta si senina ca un ingeras.
Bychi: a crescut mult Tibi. Tu parca spuneai ca e mic si slab? Pare mai mare in poze. Vad ca e si meloman; ar face pereche buna cu Maya, care va fi o a doua Angela Gheorghiu.
Pojo: de harnicutul tau ce sa mai zic :el e toata ziua ocupat. Cand sa mai studieze si vocabularul?
Madic: Mariuca ta pare asa de cumintica! Si vad eu ca il iubeste mult pe tati. E o frumusica si nu prea imi dau seama cu cine seamana. Parca la par cu tine?!
Andra: pozele tale sunt asa de frumoase! Mereu mi-au placut orasele de provincie din Austria si Germania. Asteptam continuarea.
Noi suntem bine; face si el progrese la vorbit, dar nu legam propozitii. Tatalui meu ii spune Gigi, cred ca a auzit la mama. Repeta dupa mine, mai ales gesturi.
Sper sa ajungem si noi la intalnire, daca ne permite programul lui si daca nu plecam la munte.

Magda si bb Alex puisor

http://community.webshots.com/user/edyalex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdynaB spune:

Saliu fetele,

RENISOR,bine ai venit in club! Am vazut si eu ultimele poze care le-ai pus...super.pupice lui Vani!

Fetele eu stau de o jum. de ora si am admirat pozele voastre...ce mai ,aveti copilasi super frumosi si poznasi. Sa ne traiasca!

ANDRA,pone si poze cu schiatul!

va pup

Adyna si Selina bambina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_ltd spune:

Am vazut pozele pe indelete.
Andra, sunt de vis, pe cuvant. Cele facute afara in mod special sunt o incantare.
Dana, splendida Stefania. Vesela, scumpa, frumoasa, mi-a placut si mie mult poza cu jucaria bebelus. Si Stefania in saniuta ca o giza, si ultima... in consolare la tati in brate. O dulceata...
Ha, Bychi, incredibil ce mutrita are Tibi in fata mosului. M-am spart de ras "hei, ce-i cu asta aici? Sper sa fie de bine...". Si la pian, durere mare. Aia deja se numeste pasiune pt pian, mai cu seama ca-l gusta.
Doamne, ce ochi poate sa aiba copilul tau...
Renata, subscriu la tot ce a zis Carmenutza despre Vanessa. Mortala!
AdynaB, am doua preferate "is maricica" si "bravo" :)) Sunt in total acord cu ea, are cu ce, ma!
Cornelia, am zis ca taranul in fata girafei "asa ceva nu exista" cu Mariuca in fata bucatariei si cu sort. Rupere! Bai, si ce rochita bestiala are de rev. Scumpetea lumii.
Madic, se vede cu ochiul liber ca Mariuca are vocatie de fotomodeala, domne. A se vedea poza pe masina. :)) Ce postura, ce gratie, veniti de cumparati! Si ce gusturi extravagante... Pe aia cu pantofii am salvat-o in pc sa i-o arat Oanei ca e dementiala. :)) Ma asteptam sa regasesc pletele stiute, ce bine ii sta tunsulica. Pupicei multi pt delicatetea de fata.

Sa va traiasca, fetelor! Sunt o incantare si mi-am incarcat bateriile pt o saptamana cel putin. Acuma, ca am imbold, ma caut si eu de poze. Tot am niste restante la voi de la ultima intalnire de bebei. Pupicei tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

Si noi vrem tare la intalnire dar duminica nu putem pentru ca botezam. Vad ca sunt fete care pot sambata si nu pot duminica si viceversa. Parerea mea e sa vedem "scorul" si mergem pe cel mai mare castiga. Ce ziceti?

Eu de pe 1 februarie ma duc la serviciu si mai am o groaza de rezolvat pana atunci asa ca mai mult alerg. Deja imi e dor de Tudor .

Nu am avut vreme sa ma uit la poze dar sper sa recuperez la serviciu .

Pupa Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bychi spune:

Multumim pentru aprecieri!

Vizionarile astea de poze ma face sa-mi doresc sa-i vad pe pitici si in realitate!

Renisor, uite un exemplu de fotomodel masculin, adica Tibi: 10.500 kg si 84 cm. In poze pare mai mare dar pe langa alti copii de varsta apropiata e cam miculutz. Si i-am facut si analize ca sa ma mai calmez; toate sunt bune. Asa ca nu ma mai stresez asa tare.

Noi, adica Tibi, a mai facut o achizitie aseara, inainte de culcare. 2 copci la pleoapa stanga! Asta la nici 2 luni de la cicatricea de sub barbitza. Era in patul lui, isi urma ritualul de culcare si pt. ca nu avea chef sa doarma a inceput sa arunce pe jos pernutzele care ascund marginea de lemn a patului. Si pt. ca avea prea multe denivelari sub el (adica pernutze) s-a dezechilibrat si a dat cu tampla de marginea patului! Nu a fost asa rau ca data trecuta, dar putea fi! Multumim lui Dumnezeu ca a scapat numai cu atat! E foarte mandru de bandajul lui, merge tantos si increzut.

Mai am o restanta cu pozele lui Flaviu si mai revin.

Andra si Carmenutza sunteti datoare cu niste poze cu Luca si Maya. Eu n-am uitat si sunt tare curioasa. Andra, de abia astept pozele de pe partie.

Bychi si Tiberiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

hai sa va spun noutati...m-am intalnit cu ai mei greci..am negociat de nu am mai putut...nu prea imi convine dar macar este mai bine decat inainte...de la 1 februarie incep...Crisa

Hai sa vedem cu intalnirea....noi optam ptr. sambata..sa facem liste..so
1.Carmenutza
2. Andra
3. Crisa
4 Magdone
5.Amik

lista este deschisa...scuze daca am omis pe cineva...

Carmen si bb Maya Alexia
Poze cu Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol74 spune:

Buna fetele !

ce copii frumosi .... hai ca pana acum m-am uitat la pozici de vreo jum. de ora, ca nu mai am timp sa scriu !!

Bine ai venit Renisor ! "Long life on the site !"

ce sa mai, ne e dor de voi, deci
1.Carmenutza
2. Andra
3. Crisa
4 Magdone
5. Amik
6. Nicol cu Teo sambata, duminica nu conteaza dar eu zic de dimineata,
seara se intuneca devreme iar la pranz copii dorm, cel putin Teo asa face ! 10,11 ce ziceti ?

hai ca mi-a expirat timpul, ma striga bebe !

pupici,
nicol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

...Buna!!!!
Eu tot pe fuga, mai fac un bagaj, mai postez un mesaj...de venit la intalnire, nu venim, asta-i clar, dar va dorim "intalneala placuta"!!
Renisor, bine ai venit!!!
Va pupam si o sa ne fie dor de voi!!!

If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

Gio: va doresc drum bun si sejur placut! Te astept cu povestiri si imagini de la concert si din Cehia.

Magda si bb Alex puisor

http://community.webshots.com/user/edyalex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns renisor spune:

fetelor vad ca aveti un spor la scris si mi-e greu sa va urmaresc deoarece nu va cunosc pe fiecare in parte( virtual macar)Dar cu timpul voi reusi.
Carmenutza scriai ceva de niste greci si negocieri.lucrezi cumva la o firma greaca ?

nicol74-sper sa reusim sa tinem pasul cu voi la scris.Fiica-mea nu suporta sa ma vada la calculatorDeci doar cind face nani-nani am permisiune la calculator.

cgaby-Nu stiu ce examen ai sambata dar iti urez bafta!

Pojogan- Nici vanessa nu doarme uneori la amiaza si seara ne mai face si ea program artistic dar nu dureaza mai mult de ora 23.Cum ii potolesc toanele la fiica-mea? Cel putin cind suntem in public incerc sa-i distrag atentia cu ceva.iar acasa o las sa-si descarce naduful ( o las sa plinga pina se calmeaza)E la faza in care imi testeaza autoritatea si vrea sa vada pina unde poata sa intinda coarda.si crede-ma ca o intinde uneori de-mi vine sa-mi dau demisia din functia de mama.

magdone-vanessa maninca si ea cu mainile si reuseste uneori cu furculita .La capitolul lingurita e un dezastru.de obicei cind maninca are o furculita in mana si maninca ea cit poate restul ii dau eu.

andra- ce m-as duce in romania!!!dar momentan nu este posibil.si chiar daca mergem ar fii greu sa ne intilnim deoarece am inteles ca voi sunteti mai mult prin preajma Bucurestiului si eu merg la satu-mare.dar cine stie?!

Uite ca s-a trezit vanessa nu mai pot sta.Incerc sa scriu mai tirziu.Toate cele bune

renata & vanessa

http://community.webshots.com/user/bizau

Mergi la inceput