Copilasi de iunie-iulie 2003 (41)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

quote:
Carmenutza scriai ceva de niste greci si negocieri.lucrezi cumva la o firma greaca ?
...da
Gio, distractie placuta....sa ne spui pe indelete cum a fost....

1.Carmenutza
2. Andra
3. Crisa
4 Magdone
5. Amik
6. Nicol
7. Magda ?
8.Bychi?
9. Elena??? ca ea nu a zis nimic, da' io o trec
10...

Bychi, saracutul Tibi....mie imi sta inima si acum cand ia Maya vreun colt de masa in cap...bine ca reusit sa fotografiati si fara bandaje...semne de buna purtare- parca asa se cheama, nu?!

Carmen si bb Maya Alexia
Poze cu Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

in principiu mi-s pe lista!asta daca nu fugim si noi in cautarea zapezii!desi in seara asta cerul este mai innorat....

dana,!m-ai emotionat.mai cu seama ca a fost un soi de gand la gand cu bucurie!adicatelea...imi fcae o deoasebita placere sa iti citesc posturile pentru ca dovedesti de fiecare data ca esti o femeie de o cultura indubitabila!iar sa fim si de aceeasi pareri este chiar o bucurie!so they've told me all my life...ca eram prea inteleapta pentru vasrta pe care o aveam!o fi,who knows.
si ca sa inchei complimentele, marturisesc ca m-am indragostit de stefania ta!este atat de deosebita, atat de frapanta figura ei-deh,eu asa o vad!-incat mi-a tras razvan una pe umar sa inchid gura!hihi!si da, cu tine seamana in poze!

fetili,noi suntem doua plimbarete iar tati ne face poftele.
ieri a stat cu noi acasa, am dormit toti trei la pranz, ne-am plimbat apoi afara-si e o mare bucurie cand se intampla asta, adica nu foarte des!azi am mers la bunica mea, care din nefericire pentru mine se cam topeste pe zi ce trece...are 78 de ani si eu nu imi pot imagina ca o voi pierde la un moment dat.noroc ca datorita noua isi impune sa nu se lase; ea este oricum o luptatoare si o invingatoare pana la urma...chiar mai zilele trecute am aflat cu stupoare ca a suferit 12 (douasprezece) cezariene, cu semnatura, asta pana sa o aiba pe matusa mea nascuta la 6 luni si cantarind 600g, primul copil din ro care a crescut la incubator.o admir si o iubesc si imi vine sa plang.

alexandra este pe zi ce trece mai smechera, mai scumpa, mai desteapta. face si ea propozitii!azi in masina m-a terminat cand a fcaut semnul crucii-intr-un stil unic,fireste- si a spus un amin putin pocit cand am trecut pe langa o biserica, si asta fara sa ii spun eu ceva.
ma omoara in continuare cu mersul in bratele mele, cu refuzul de a sta cuminte si intelegatoare in carucior.se intampla si exceptii, dar sunt rare si asta o simt pe mijlocul meu si pe zona de jos a burtii.ma dor rau si simt ca nu mai am putere sa o ridic!

mi-am gasit o doamna care sa ma ajute la curatenie.sta aproape de noi, pare femeie de treaba insa are peste 60 ani si nu stiu cum sa ma port cu ea...marea mea pb!mi-e greu sa dictez!vad eu maine cum ne impacam.

insa, dragele mele,vreuna dintre voi nu imi poate recomanda si mie o bona?o femeie trecuta de varsta tineretii, rabdatoare, inteleapta si inteligenta, curata si atasata de copii?cer eu prea mult oare?sunt in faza de intrebari in stanga si in dreapta,inca nu am apelat la vreo agentie in scopul asta.
va mai intreb ceva:daca gasesc o doamna, vecina sau mi-o recomanda cineva, ma duc eu cu ea la analize?o oblig sa si le faca?

va las acum,
pupici dragi,

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

http://community.webshots.com/user/alexandracojocaru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madic spune:

Acu' ca s-a reparat site-ul si am vazut listuta pt sambata , vin si eu cu o intrebare : daca o lasam pe saptamana viitoare, cand eu nu mai plec, Crisa nu mai boteaza, Gabi nu mai are examen?...

Cine ma sustine?

Multumim si noi de laude si asteptam sa vedem poze si cu restantierii care sunt cam scumpi la vedere (Maya, Alex, Mihai, Luca).

Va pup pe toate.

Madi si Mariuca (28.07.2003)

http://community.webshots.com/user/ianina2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

Am pus si eu cateva poze noi cu Alex, pe albumul de pe yahoo. Sper sa mearga.

Magda si bb Alex puisor

http://community.webshots.com/user/edyalex
http://photos.yahoo.com/magdacorlea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

quote:
Acu' ca s-a reparat site-ul si am vazut listuta pt sambata , vin si eu cu o intrebare : daca o lasam pe saptamana viitoare, cand eu nu mai plec, Crisa nu mai boteaza, Gabi nu mai are examen?...

Pentru mine e ok, cum vreti si voi acum. pana la urma ce parc, ramane Tineretului?
Gio- have fun
Pupici

Magdone si Razvan (19.07.2003)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

pupici tuturor!!!!!
ce mai....io nu mai zic nimic....m-ati dat gata cu pozele voastre.... sunteti superbi.....
noi nu avem poze noi.. sambata am ex la 11, dar daca stati mai mult, pot veni si eu (pe la 12.30)....pana la urma cum ramane???
io am ex si sambata viitoare....tot la 11!!!! asa ca....mi-e indiferent.....
hotarati-va voi cum faceti si io va spun daca pot veni....
abia astept sa va vad!!
gaby si stefan
http://community.webshots.com/user/cgaby100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Si eu as prefera sambata viitoare ca suntem in Bucuresti. Si tare mi-ar place sa vin si eu la intalnire cu bb-ii. Dar cum decide majoritatea , mai ales ca nu stiu cum o sa fie si vremea.

Magda - am vazut . Alex seamana cu tine parca din ce in ce mai mult, mai ales la forma ochilor. Mi-a placut cum tine el ursul ala mare in brate .

Amik - bunica ta este o eroina. 12 cezariene?? Wow... Multa sanatate . De bona, nu stiu, tocmai am recomandat una altei prietene...

Renisor - nici Stefania nu suporta sa ma vada la calculator, decat daca o iau si pe ea in brate si poate sa dea in taste dupa voia inimii .

Carmenutza te compatimesc din fata biroului . O sa fie nasol inapoi la munca.

Gio, distractie placuta!!!

Bychi, bine ca nu i-a intrat in ochi, ati avut noroc .

Madishor, ce mai faceti?

Martta, te-ai lamurit cu problema?

Ultima realizare a lui fi-mea este ca zice "pa-bu" cu accent pe a doua silaba. Adica "fac buf" . Asta cand se suie prin cate un loc unde stie ca nu are voie .

Noi plecam maine la munte, la schi. Abia astept, sper sa fie si zapada. Asa ca va pup pe toate si ne vedem peste o saptamana .

How I wish to dream again...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Eu zic asa ne intalnim si sapt asta si cealalta ca sa fie ok pt toata lumea.

Ce ziceti?

Magdone si Razvan (19.07.2003)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

aseara mi-am 'rasfatat' familia la cina... am facut pastrav la cuptor cu citrice - reteta excelenta din cartea de bucate DC - cu garnitura de legume mexicane (mix din ala de se gaseste congelat, morcov, mazare, boabe porumb, fasole verde si gogosari)
tudor a fost de-a dreptul incantat, a papat juma' de pastrav si-o multime de legume... la care le zicea "bobo" - a gasit si el o bobo care are voie cate vrea sa pape... ca tot ravneste saracu la sugusurile lui bogdan...

anamaria, mami lui Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze: http://photos.yahoo.com/mirmirion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pojogam spune:

Carmenutza pai sa fie intr-un ceas bun negocierea si servici usor.Si Maya ramane la soacra sau ii iei si bona? te intreb pt ca eu azi am adus o bona, car ecred ca o sa-i placa mai mult lui tati... e satena inaltuta senzuala si are doar 20 de ani!. unii ma intrebam pt cine e bona... Am fost cu ea prin parca si pare destul de intruita in ce priveste copii.
Renisor uite ca o sa ajung eu in Germania la inceputul lui februarie in Munchen insa nu stiu daca ne-am putea cunoaste...As fi foarte bucuroasa sa te cunosc, dar stiu ca sunt ceva km si eu nu vin cu masina. dar macar la un telef si tot ne putem auzi. Demisia eu mi-am dat-o de multe ori insa nu a citit nimeni ce spuneam!
Amik cred ca esti intr-adevar cea mai rasfatat de pe aici. si asta e super! Ce copil ascultator... sa dormiti toti trei la pranz... pai eu daca il iau si pe sot cu mine acolo sigur nu mai doarme Flaviu ca stie ca ii face toate poftele.

Asa... sa spun si eu ceva: menajera cred ca o s-o schimb cu bona daca se va descurca si la curatenie... si sa vedem cum ne intelegem cu banii acum. cam 2500.000 maxim 3000000.
Eu una nu ma gandesc decat la plecare la sora mea si numar zilele pana atunci. Oricum mai este ceva vreme, insa poate atunci cand vin si eu in Bucuresti , poate vreti sa ne reintalnim; na ca ma bag si eu!
Anamaria reteta e de la sectiunea bucatarie ? Flaviu papa si el peste dar vad ca nu mai am succes acum.

va pup

Mihaela si Flaviu
Poze Flaviu

Mergi la inceput