Copilasi de iunie-iulie 2003 (41)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AdynaB spune:

Saliu fetele,

POJOGAM,pai daca vi in Germania,poate facem cumva si ne intilnim la mine toate 3 tu, Renisor si eu....eu sint intre voi,la mijloc,asa ca adunarea la mine.De München sint mai aproape dar nu conteaza,chiar as fi bucuroasa daca ai da un semn cind ajungi!!
Cit stai?

Adyna si Selina bambina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bychi spune:

Daca nu va mai ninge pana vineri in Bv., ramanem acasa si venim la intalnire (daca ramane). Haideti sa fie in Herastrau, eventual in partea cu ambasada Chinei!

Magda, tare frumusel e Alex si pletos. Seamana bine cu tine. Si ursonul lui e de milioane. E inca incantat de el?

Mihaela, sa ne anunti cand ajungi in Bucuresti ca sa putem stabili ceva concret cu intalnirea. Cat vei sta?

Marta, ai fost la medic? Ce ti-a spus?

Bychi si Tiberiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns renisor spune:

Buna tuturor
dragele mele azi am fost cu Vanessa la clubul sportiv de la noi din localitate si am facut " sport" timp de o ora.se organizeaza in fiecare miercuri activitati sportive pentru copii mici(2-4 ani).parintii impreuna cu copii fac diverse jocuri.A fost SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
aveam emotii pt vanessa ,deoarece nu stiam cum va reactiona dar a fost bine.Ex de jocuri va dau poate veti avea si voi nevoie.Pe un fundal muzical foarte vesel copii alearga intr-un cerc mare si o tipa arata din cind in cind cite un animal pe care copii trebuie sa-ll imite ( iepure,pasare ,maimuta,elefant)e super amuzant pt copii.
Dupa aceea doua tipe tin o sfoara pe jos pe care o tot misca si copii in timp ce alearga dintr-un capat al salii in alta trebuie sa sara peste sfoara fara sa o calce.Normal ca am calcat-o toti dar spre uimirea mea am vazut cum face eforturi fiica-mea sa sara peste ea.
Se fac patru echipe fiecare are o culoare.In timp ce muzica merge copii alearga si sar peste diferite obstacole( foarte mici obstacolele tinind cont de virsta lor)iar cind muzica se opreste fiecare trebuie sa fuga la echipa lui.
Am jucat trenuletul.Copii trebuie sa se tina de o sfoara( cu mina stinga)Cineva conduce sfoara( adica o "locomotiva")si pe muzica incepe trenul sa circule.Bineinteles ca urmeaza poduri ( imaginare) si copii trebuie sa se aplece ca sa nu se loveasca de pod,trenul circula cu viteza mare,dupa trenul circula foarte incet,urmeaza foarte multe serpentine...
Sper ca ati inteles ceva din ce a scris, deoarece fiica-mea imi toaca capul si nu mai pot sta linistita la calculator.

Pojogam- asa cum a scris si adynaB.Ea sta in Augsburg( mult mai aproape de münchen) Poate ca reusesc sa merg incolo la ea si saca ai reusi sa mergi tu pina acolo.dar nu promit nimic,si-n plus eu nu am masina si mai e si sotul meu pe cap care e foarte ciudat. Vom vedea.Iti trimit data viitoare nr meu de telefon si sa-mi trimiti nr unde vei fii putea gasita
merg ca vanessa deja urla.
toate cele bune

renata & vanessa

http://community.webshots.com/user/bizau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

Fetelor, norocoaselor, am citit ce va fac nazdravanii, dar parca eram mai multe... sau nu

La voi e mai cald, dar aici de o saptamana sunt -15, -25, -28, -18,-19 grade C. Ma-m saturat de iarna si de munti de zapada. Nu ma plang. Eu am ales asta, dar parca e prea mult. Sunt prea multe haine si prea ninge mai mereu.Uf! gata! Mi-am varsat amarul...

Bebita mea e bine. cand se ingrasa, cand slabeste. O fi OK?
Se sterge la gura cu servetelul dupa masa, caci a vazut la noi, se urca singura in scaunelul de luat masa. Bea noaptea ceai si tipa de nu-i dau, butoneaza tot ce inseamna aparatura electrica cand are ocazia. Merge aici la garderie si face tot felul de chestii, bricolaj, forme din zahar, povesti, puzzle. Ma gandesc ac eu nu ma priocep sa o educ asa bine. Cu mine poate risca sa se plictisesca.

Cam cat zahar si sare puneti voi in mancarae copiilor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_ltd spune:

Fetelor,
in principiu si noi suntem prezenti la parc, fie cand o fi. (carmenutza...thx :))
Am pus pozele dinaintea erei noastre, de la ultima intalnire cu copiii, dar nu le-am mai explicat. In principiu, ne cam stim, daca am timp, scriu si personajele, dar acuma-s pe fuga.
Tot acolo o sa vedeti si niste poze de-ale noastre, ma rog, nu cele mai reusite, din vara si pana in dec, ca atata am putut noi deocamdata. :))
http://community.webshots.com/user/elena_ltd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuta spune:

"la multi multi si fericiti ani!" - urarea pentru anul nou, mai tirziu, dar macar am facut primul pas pe anul asta.
"la multi ani!" si fetelor care si-au aniversat zilele de nastere, cornelia si andra (sper sa nu fii uitat pe cineva).
sanatate multa si sarcini usoare burticilor noastre si mai ales romanei care si pe mine m-a lasat ca la fotograf!

sa aveti un an bun si fericit, plin de bucurii, zile senine si fie ca toate sa va iasa asa cum va doriti.

despre noi, de bine.
craciunul l-am petrecut cu prietenii, cu bucate ca acasa si colinde si cozonac si tot ce-au poftit inimioarele noastre, iar de revelion am fost la munte. zapada ioc, noroc cu zapada artificiala care ne-a amintit cum e sa fie iarna de-adevaratelea. a fost frumos, ne-am simtit bine, pina la urma si gargarita a-nceput sa zimbeasca si sa se imprieteneasca cu joaca pe zapada de unde in prima zi statea ca un bat incotosmanata.
dupa revelion a-nceput seria de raceli, sotul care abia-si revenise dupa craciun scincea discret in batista, a urmat subsemnata care a fost rapusa la pat cu tuse si oaresice frisoane, dupa care a trecut si duduia mica printr-o faza usoara, dar la ea a trecut repejor.

altfel alexandra creste vazind cu ochii, si pe latime si in lungime, se tine ca de obicei numai de shotii, e tot timpul in miscare, vorbeste inca pe limba ei dar gesticuleaza si sa te fereasca sfintu' sa n-o asculti ca e jale. ii face extrem de mare placere sa cheme pisica la apel, si daca dinsa nu raspunde la prima strigare, se folosesc tonalitati din ce in ce mai ridicate, toata povestea culminind cu aparitia pisicii care vine saraca sa vada de ce urla copilul nu c-ar pricepe ca trebuie intr-adevar sa-si faca simtita prezenta. si uite-asa "mau" in sus si "mau" in jos cit o tin plaminii.

are deja jucaria preferata, boohbah se cheama ea la origine dar duduia mea a botezat-o bipa, si fara bipa nu doarme, nu maninca, nu face nimic. basca ca sint si desene cu bipa si de dimineata cum face ochisori - bipa. inainte imi tresarea si mie inima de emotie cind auzeam copilul strigindu-ma duios "mama". acum mama s-a dus, traiasca bipa. doamne fereste sa intru in vreun magazin si sa fie bipa pe vreun raft ca e glont la ea si fara bipa nu ies de-acolo. drept pentru care acum duduia poseda 3 bucati bipa, pe care le cara de colo pina colo, fiind prezente inclusiv cind se presteaza baia seara.
tot in topul preferintelor intra si "nemo", care fireste a fost botezat cu apelativul "memu". si nu stiu cita inspiratie am avut cind ii povesteam copilului in timp ce vedeam filmul cum nenea rau l-a luat pe nemo si taticul lui il striga speriat si suparat "nemo-nemo", ca acum doar asa poate fi vorba de "memu" la tonalitati dragi auzului meu: "meeeemu meeeemu".
aveam activitati serioase nu gluma!

danseaza pe cutiutele muzicale cum aude muzica, mare placere facindu-i in special seara cind eu incerc disperata sa imbrac copilul in pijamale, dupa ce in prealabil m-am luptat jumatate de ora sa-i pun pampersul, si duduia tusti din pat pe jumatate imbracata, de multe ori chiar la poponeata goala, dansind de mama focului, cind pe virfuri ca balerina si cu minutele sus, cind balanganindu-se ca o rata de pe un picior pe altul. si asta se intimpla obligatoriu in fiecare seara.

cu mincatul insa stam prost, fiecare masa se soldeaza cu caratul a tot felul de chestiuni din dulapurile bucatariei, incepind de la banalele pahare si cani pina la cratiti cu polonice si linguri cit mai mari, care sint pe rind incercate sonor spre marele meu deliciu. si nici asa nu maninca decit citeva lingurite si gata da semne de foiala in scaun. e fan mare mango, botezat mamu, pe care mamu l-ar minca odata tot daca as lasa-o.

lapte bea, si dimineata si la prinz si seara, dupa ce ma chinui cu mesele de rigoare care ma epuizeaza si fizic si psihic si pe toate partile si stau si ma-ntreb cu ce creste copilul asta? cu lapte, juice de portocale si mango? la asta se rezuma meniul ei.

altfel a venit si aici iarna, e un frig rau afara si de azi a-nceput sa ninga. spre seara parca nu mai musca asa tare gerul si am iesit nitel cu shugubeatza afara sa vada cum ninge si tare dulce era cum se chinuia ea acolo sa prinda fulgii, si se tot invirtea ca nu reusea, si cu minutele la mine stringind din ochisori - sa prind eu unul. doamne tare)s dulci copiii astia!

fetelor, am umplut multa pagina, promit sa fiu mai consecventa si sa scriu mai des si mai putin ca acum. de citit inca n-am apucat sa citesc tot, dar recuperez, asa ca scuzele de rigoare daca am omis ceva sau pe cineva.

avem si poze noi
poze alex

va pupacim,

Alina si Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Alinuta, ma bucur mult ca ne scrii din nou!

Crisa, Carmenutza va doresc acomodare rapida la serviciu! Asta asa de la o "neacomodata" care se pregateste sa intre iar in concediu .

Nu sunt in toane prea bune azi. O sa ma mai uit la poze ca sa ma simt mai bine.

Va pupam
Cornelia (24 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bychi spune:

Bai, ce copii frumosi avem!

Alinuta, si tu si fetita aveti niste ochi… superbi, iar Alexandra te cucereste imediat. Chiar incepusem sa va invidiez pt. zapada pana am citit ca e artificiala. Tot e bine decat nimic.

Elena de cate ori ma uit la pozele cu copii tai m-i se face dor de un bb 2! Poza cu “pupicei” e super.

Renisor, frumoase activitati faceti cu copii. Oare la noi exista asa ceva?

Mi-am incarcat bateriile pe ziua de azi cu pozele voastre si ma duc la Tibi ca tocmai s-a trezit!

Ramane pe saptamana asta intalnirea sau amanam?

Bychi si Tiberiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Buna fetele,

Alinuta - chiar azi dimineata ma gindeam ce mai faci, ca nu mai dadusei nici un semn... bine-ai revenit!!! Alex e ca de obicei la galeria de fotomodele, m-a topit cu pozele alea in care doarme...

si tot dimineata ma gindeam, Claudya ce mai face? Catan?

Elena - cam putine poze, mai vrem!! Uitindu-ma eu asa peste ele, as zice ca viata grea il asteapta pe Mihaita linga asa o Oana... Norocul lui e ca pare ca-l iubeste, ca eu la virsta ei deja incercasem de citeva ori sa "scap" de-al meu P.S. pai bine draga, chiar asa "animal" sa iei tu? Nu puteai sa te legi de un cocos, un taur sau un leu-paraleu? da' tot e bine ca n-a fost sa fie vreun papagal... Salut, Alex, te mai asteptam la intilniri!!!

Carmenutza, ca organizatoare principala de intilnire, hotaraste draga odata cind si cum o facem, sa-mi fac si eu programul ptr week-end, please!!!

pup u,
Andra

http://www.geocities.com/luca_obejdeanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

alina - sa-ti traiasca mandretea!!!!! fiu-miu s-a indragostit de ea!!
iubire mare...a pupat calculatorul!!
noi venim sambata...dar pe la 12.30, daca stati mai mult....
pupici
ma duc la invatat..
gaby si stefan

Mergi la inceput