Copilasi de iunie-iulie 2003 (41)
Raspunsuri - Pagina 4
carmenutza spune:
Renisor , bine ai venit!!
Tocmai am vizionat pozele cu mandra mica....wowww. .sunt impresionata...este superba si are un par....moamaaa..bestial..apropos, ati tuns-o vreodata??..imi place mult....Si uite asa am mai adaugat o fetita pe lista mea de pasiuni..
Bey, scrie mai des acum..trebuie sa ne spui ce face buburuza mica..
Carmen si bb Maya Alexia
Poze cu Maya
cgaby spune:
super copchii vostri!
io nu mai am poze noi....asa ca....
si eu vreau sa ne vedem toata trupa vesela!!!!! dar sambata am examen de la 11!!!! poate duminica?????
noutati nu avem...deocamdata stagnam....
pupici tuturor!!!
sanatate multa!!!!
gaby si stefan
renisor spune:
Multumim pentru complimente Carmenutza.Am tuns-o pe Vanessa o singura data ,dar bretonul trebuie sa-l tund in fiecare luna.Creste foarte repede.Daca nu avem kilograme mai multe macar par sa avem.
am facut greseala si am pus-o pe cantar si...arata 8500g imbracata.Am inceput sa pling.Precis ca nu merge bine cantarul.Nu mai am curajul sa o mai pun inca o data pe cantar.Adevarul e ca-n luna trecuta a mancat cam prost si a foat foarte agitata.Ne-au iesit in 5 saptamini 4 masele si 2 dinti.
Sper sa fie mai bine si sa reinceapa sa manince.
Acum la culcare cu noi.Vanessa doarme cu mine in pat asa ca trebuie sa ma prefac ca merg si eu la culcare altfel protesteaza.In patut a dormit vreo 8 luni dupa care a devenit un cosmar asa ca am preferat sa o iau linga mine.Acum nu mai stiu care de care e dependenta.eu de ea sau ea de mine.Ei bine dupa ce adoarme pot sa ies din camera si sa-mi fac treaba .doar adormitul e cu "probleme"
As ruga mamicile care au copii"manechin" sa-mi zica greutatea lor ca sa pot sa compar putin.Desi doctorul imi zice ca e Ok parca parca...
Toate cele bune
renata & vanessa
http://community.webshots.com/user/bizau
amik spune:
intalnirea cu bebeii tare imi surade.in ce parc?
si la ce ora? alexandra doarme dupa-amiaza cam pana la 4.adica am putea veni ori pana in 1.30 ori dupa 4.
asta daca se stabiletse pentru sambata, ca duminica am si eu examen de la 12.
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)
http://community.webshots.com/user/alexandracojocaru
pojogam spune:
Bine ai venit printre mamicile noastre Renisor!
Am vazut printesa si are intr-adevar o coafura superba si ii sta tare bine; seamana cu mami leit si daca nu ai vedea-o de a intregu, ai spune ca e grasuta pt ca are ca orice copilas falcute. Sa o cresti bine!
Cornelia am studiat si pozele voastre; Mariuta,Mariuta fata stregareata... cred ca e ca prasnelul, dupa figura o vezi ca e smechera si independenta. Cum te descurci cu ea? e ascultatoare ?
Romana ai trecut la pofte mama! pai sa te tii bine! succes mai departe cu burtica si mai tine-ne la curent , mai des ca altfel facem stop cardiac pe aici cu vesti noi!
Voiam sa va mai spun ca ieri a fost o zi stranie si luuunga...Flaviu a fost in verva mare si nu a am reusit sa-l culc pana la ora 1:30; mai greu a fost ca a trebuit toata lumea sa-i tina companie si daca pleca unul asa pas , pas era imediat readus la loc, astfel incat toti cascam de mama focului si el pace cu somnul; daca nu ma rataoiam la el mai serios cred ca se facea lumina si el nu ar fi inchis ochisorii
NU stiu ce are cu somnul , parca sunt intr-un cerc vicios si nu mai scap... Azi nu a dormit la pranz si va dati seama ca nici nu a picat de somn...
despre vreme si eu pot spune ca asteptam , nameti si tare m-as fi bucurat ; dar si asa am fost pe insula la noi, si ne-am bucurat de soare si vant usor rece. Flaviu s-a jucat fericit pe la toate scranciobele si a carat lemne dintr-un loc in altul, lemne uitate de impatimitii gratarelor chiar si la acea vreme.
E clar ca eu cu vorbitul nu ma pot lauda, insa il mai aud asa din cand in cand daca vine cate o persoana noua pe care o place si se joaca cu ea, o striga pe nume destul de clar fara probleme. Va intrebam cu mai comunicati cu copii, fac crize de nervi asa tari sau mai bine zis de "dorinte aprinse"?; cum ii potoliti si daca in general sunt receptivi la voi cand mergeti in oras sau la plimbare? personal am avut surpriza sa constat ca Flaviu e foarte cuminte cand suntem noi doi si e destul de ascultator, mai nebunatic e cand are un fan de joaca... pt ca atunci il simt ca vrea sa fie lider si face numai trasnai sa atraga atentia. Oricum simt ca am inceput sa ma inteleg mult mai bine cu el si parca deja discut cu o persoana "serioasa".E mai greu cand scoate toate serviciile de prin dulap si le plimba prin casa, sau trage de cate un nene care intra pe usa si-l pofteste sa ia loc la tati la agentie;
am uitat sa va spun ca ii plac ritualurile, in semnsul ca ai mei beau in fiecare dimineata cafea la birou (agentie) si el intra vesel si isi ia si el o ceasca in care toarna singurel ceai si sta pe scaun, aproape tolanit si soarbe cate o gurita din ceasca. Pacat ca nu am resuit sa-l fotografiez, ca la ora aia abia vad pe unde calc, dar e mortal!
Cred ca am cris prea mult pentru rabdarea vostra!
Va pup si va spun ca ma gandesc la voi!
PS: am facut un nou album cu poze, daca aveti timp sa-l vedeti!
Mihaela si Flaviu
Poze Flaviu
Magdone spune:
Si eu as vrea sa mergem intr-un parc, ce ziceti de Parcul Tineretului,intrarea dinspre Palatul Copiilor, acolo langa lac unde au amenajate tot felul de chestii? Lui Razvan ii place cel mai mult pe topoganul ala mare. Dimineata ma gandesc ca ar fi cel mai bine, adica pe la 11.30 - 12 ca dupa amiaza doarme si seara e intuneric. Eu pot si sambata si duminica. Numai sa fie frumos.
Mihaela- am vazut pozele, e mortal Flaviu, dar cum reuseste frate sa se catere tocmai acolo?? Razvan nu e deloc cuminte cand mergem pe afara, nu suporta sa-l tin de mana si sa-l ghidez eu pe unde sa mearga. El are drumul lui si daca simte ca-l tin de ceva, de ex de gluga, se zbate pana ii dau drumul...e un circ cand iesim afara, asa ca eu inca mai practic plimbatul cu carutul, ca e mai sigur
Bine ai venit Renisor in clubul nostru, mai mai da' ce nemtoaica mica avem acolo si ce freza simpatica. Da sa stii ca nu pare deloc slaba Vanessa, cel putin din poze nu se vede.
Andra-super misto pozele, asteptam continuarea
Cornelia am vazut si pozele tale, chiar unde-i burtica? ia sa faci o poza sa te vedem si noi
Bychi- pianist il face mama si ce concentrat era mititelul, avea treaba dom'le.
La capitolul noutati, Razvan a inceput sa manance singur, cu mainile deocamdata, dar e ceva, nu? Adica isi indeasa cat poate in gura cu palma si dupa aia sta si mesteca cu o privire de aia uimita si cand termina iar incepe cu indesatul, e scump foc, poate reusesc sa-l pozez.
Pupici
Magdone si Razvan (19.07.2003)
poze
Andra_ spune:
Buna fetele,
hai c-am admirat si eu pozele... super!!!
Dana - Stefa e o dulce ca de obicei, am vazut-o si pe Clara prin poze, mi-a placut cum indopau fetele papusa cu biberonul, iar poza cu voi toti 3 e de colectie. Pupici!!! De schiat, eu chiar n-am schiat, ba m-am si tinut cit de departe de pirtie posibil, o sa pun si pozele de pe pirtie azi-miine, sa vezi cum arata, oricum cica nu iti poti inchipui avind ca baza de comparatie ce e in Romania. Pensiunea unde am stat (guesthouse se cheama pe limba lor) era de 3 stele, iar celelalte camere aratau oricum mai bine, a fost si ghinionul nostru. La noi era o camera in care intrai direct, cu chiuveta in camera, dulap, masa, scaun si o bancheta, in schimb amicii cu care am stat aveau camere cu hol la intare in care era dulapul, baia-baie, unii aveau chiar si cada si balcon. Ghinion Am vazut si 2 apartamente acolo si erau mari, cu o mini-bucatarie, living... Mintea de pe urma, la anul daca mai mergem ma ocup personal de totul si nu ma mai las pe mina nimanui.
Cornelia - Mariuta mi s-a parut serioasa, face pereche buna cu Tudor , ti-am admirat si casa, cred ca a meritat bataia de cap pe care ai avut-o ca sa aveti asa ceva, iar tu arati super. Mi-a placut toaleta Mariutei de la Mos Craciun, iar m-a apucat nostalgia dupa o fetita...(macar cu asta o inteleg pe Romana )
Pojo - si pe Flaviu cel harnicut l-am admirat, in ultimele poze pare chiar foarte cuminte (fata de cele de asta vara in care zugravea peretii casei...) Te asteptam la intilnire in Bucuresti
Bychi - Whoaaa!!! Ce mare si smecheros s-a facut Tibi!!! Unde-ati gasit pianul ala asa bun?
Madic - am vazut un carucior pliabil roz in poze, fr. frumos... si o Mariuca dulce si care seamana cu mami, pupici!
Renisor - acum c-am admirat mindra in poze si pozulici, sa ne mai povestesti despre ea... Pot sa ma duc cu poza ei la coafor ca asa vreau sa ma vopsesc?! Va asteptam la o intilnire prin Romania!
sa nu uit de intilnire, venim si noi daca va hotariti cind si unde, si eu as prefera mai pe la 11-12, ca de obicei mergem la masa la ai mei intr-una din zilele de w-e, iar Luca adoarme daca-l pun in carut dupa-masa...si as vrea sa fie treaz si sa se joace cu copiii.
pup u,
Andra
http://www.geocities.com/luca_obejdeanu
martta spune:
Fetelor,
ma suspectez de psoriazis
Mi-au aparut niste pete rosii in zona cotului, la ambele maini si la pleoape.
Nimeni din familie nu a mai avut problema asta.
Sper sa reusesc sa ajung astazi la medic!
Marta & Vlad(13.06.03)
Kehleyr spune:
quote:
Originally posted by Andra_
Dana - Stefa e o dulce ca de obicei, am vazut-o si pe Clara prin poze, mi-a placut cum indopau fetele papusa cu biberonul
Cealalta fetita e finuta noastra din Germania... o vedem rar, din pacate. Mersi de info cu pensiunea, m-ai cam speriat, ca si noi tot la 3 stele mergem . In fine, daca e nasoala camera nu ma clintesc de pe partie .
Renisor, Adyna, v-am vazut pozele, aveti niste fete superbe .
Martta nu te panica pana nu vezi exact ce este. Poate este numai o eczema mai simpla.
Uf, iar ratez intalnirea . Noi plecam la Bran poimaine, sa schiem cateva zile... Dar lasa ca vine ea vara si poate atunci ne vedem mai des.
Amik, pentru interventiile de pe subiectul cu "mama la 67 de ani". Nu vreau sa aduc disputa aici, dar mi-a placut foarte mult cum ai raspuns -- si au mai fost si alte subiecte unde am fost total de acord cu tine. Sa nu te superi ca iti spun, dar ai o intelepciune care iti depaseste cu mult varsta .
How I wish to dream again...
Cornelia spune:
Buna dimineata!
Nu mi-o mai laudati asa pe Mariuta ca i se urca la cap . Pe mine m-a impresionat Tudor care vorbeste f. corect. Cred ca v-am mai spus. Maria vorbeste multe, dar in limba ei. Incearca sa comunice, dar mami nu prea pricepe. Nu spune fraze. Cantecelul cu nani, nani si din cand in cand cate ceva, dar sacadt, de ex: mima (adica ea)- papa - nini (Danonino). Cu pauze intre cuvinte. Sau povesteste, tot cu pauze (ca trebuie sa stii si povestea ca sa pricepi ): Mima-bum -Tom - Tica (a cazut pe pisoiul matusii mele). Eu astept sa vorbeasca mai legat (sa nu intelegeti ca vreau sa faca si acorduri), dar sa spuna cuvintele unul dupa altul.
De serioasa e serioasa (in multe cazuri), dar si cand face prostii, are o privire de dracusor... Iubeste bebelusii, dar, ii place sa ii faca sa planga. Daca plang e multumita si zice "pupa". Adica, asta era, acum trebuie sa ii pupe..
Parul nu e nici pe departe asa cum pare in poze. Vreau sa o tund ca nu are nici o forma, dar nu am unde sa o duc pe aici, ca nu cred sa stea ea cuminte la coafor. Cand vede foarfeca, nu e chip sa te mai intelegi cu ea. Nu plange, dar o vrea ea, neaparat.
Am reusit sa vad ceva poze. Si eu vroiam sa o intreb pe Andra unde-i ski-ul?, oricum vacanta trebuie sa fi fost super.
Renisor, ma inscriu si eu in clubul admiratoarelor Vanessei. Este o scumpete.
Dana, m-am grabit sa va admir si pe voi, ca sunteti tare scumpe la vedere! Stefania tot manechin mi se pare. Nu?
Madic, Maria ta are un par super. Ce daca ai tuns-o? Imi place f. mult cum ii sta.
La Adina Selinei ne-am uitat ieri acasa si Maria a inceput sa tipe: baie, baie! Nu am mai scapat pana nu i-am facut baie, cu toate c anu era progeamata azi!
Si bineinteles, Tibi pianistul! Super! Si ce baietel mare pare!
Am incercat sa il vad si pe Flaviu, dar dupa cateva poze, nu stiu ce s-a intamplat ca nu mai merge Webshots-ul. Si mie mi s-a parut cuminte! Cu somnul, cred ca Maria a luat-o pe urmele lui! Nu stiu cum ai rezistat atat, ca noi avem program de zombi, doar de o luna si zici ca am tras amandoi (eu si Doru) la jug.
Am primit la observatii ca nu mi se vede burtica...Chiar si la intalnirea cu mamicile din Constanta. O sa am grija sa ma imbrac cu bluzite mulate cand mai apar prin poze. Credeti-ma ca e mare. Si am primit observatii ca intai imi creste burtica, dupa care ma rotunjesc de jur imprejur
Romana, pupici! Sa ne spui cum te simti. Ce planuri aveti acum, ca vine si bb3?
Hai ca m-am intins... Mai vroiam sa va spun una alta, poate imi amintesc mai tarziu.
Va pup
Cornelia (23 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)