Copilasi de iunie-iulie 2003 (41)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Andra , dar tu nu ai schiat? Ca din poze se intelege numai shopping si biserici . Frumos oraselul, ca-n povesti . Vroiam sa te intreb, voi ati stat la pensiune de cate stele? Ca m-ai cam speriat cu dimensiunile camerelor , si ma gandesc sa nu avem si noi surprize cand ajungem, ca pe Net arata bine hotelul unde mergem, dar stiu eu ce-o fi acolo...

How I wish to dream again...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madic spune:

Buna mamici si pitici.

BYCHI, MAGDA - bine v-ati intors de la munte si poate ne transmiteti si noua cate o gura de aer tare de munte si un bulgare de zapada, caci, chiar daca nu sint mare fan zapada, parca mi-e dor de ninsoare.

MADISHOR - sanatate multa Anei si sa ne tii la curent cu evolutia ei. Totusi, de la ce i s-a tras?

CORNELIA - acum am reusit sa-ti vad si eu minunea blonda si am murit de ciuda pe coditele Mariutei, pt ca fiica-mea, din "pletoasa" gastii, dupa ce-am tuns-o ultima data e ca un baietoi. Da' promit sa n-o mai tund, ca la primavara vrem si noi codite...

ANDRA - mai pune macar poze, ca de povestit vad ca nu mai ai chef si pt cele care n-am ajuns la intalnire. Voiam sa te mai intreb daca ai idee daca exista in Bucuresti magazin "Casa Retro" (ca cel de la Sala Dalles de Craciun), pt ca Mariuca e topita dupa jucariile de baie, din care nu i-am luat decat un set, cel cu animale de apa, ca mi-a fost teama ca ajunge si asta in vraful de jucarii uitate, dar nu e asa.

Legat de intalnirea cu copiii, hai s-o facem duminica asta sau sambata viitoare, pt ca sambata asta trebuie sa merg la Ploiesti, pt parastasul tatalui meu (de 2 ani), de la care nu pot lipsi.
Va mai ganditi, da?

Avem si noi poze noi de asta toamna de la munte si de la Revelion.

Va pup si mai vorbim.

Madi si Mariuca (28.07.2003)

http://community.webshots.com/user/ianina2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Vai, vai ce-au crescut Mariutele . Ce de printese avem. Cornelia, si noi va invidiem pentru codite, dar las' ca va prindem noi din urma . Madic, ii sta foarte bine Mariucai si tunsa, cred ca o sa aiba un par deinvidiat cand va fi mare, e asa lucios si stralucitor .

How I wish to dream again...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madic spune:

Tot eu, ca babele.

Voiam s-o mai laud si eu nitel pe zuza mica, pt ca, de unde acum o luna ma vaitam toata ca nu mananca nimic si sint disperata, acum mananca fie-mea de nu ne vine sa credem. Cel mai tare a fost tati care a zis "sa nu devina obeza acum" - ea, care cred ca e mai slaba si decat fotomodelul de Taisia.

La capitolul ce mai zicem/facem, in top e acum "bebe"- oriunde vede un copil: televizor, parc, pe strada. Il stie pe Mos Craciun, care e "Ciun", a descoperit si ea buricu', pe care il arata precum Tibi la toata lumea, vorbeste multe pe limba ei si ne "cearta" ori de cate ori nu-i convine ceva.

Ne jucam frumos cu seturile de bucatarie, face singura cuburi (le monteaza singura pe acelea de aceeasi dimensiune) si are oarece rabdare sa-i citesc povesti, dar e mare dansatoare, cum aude muzici, de oricare, incepe sa bataie pampersu'.

Gata cu laudele, ca mai am si treaba. Va pup.

Madi si Mariuca (28.07.2003)

http://community.webshots.com/user/ianina2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bychi spune:

Hai ca le-am mai admirat si pe Stefania si Maria! Daca doarme copilul, am timp cica.

Madic, adresa mag. Casa Retro e pe Intr. Geneva. De la Pita Victoriei inspre Perla, prima straduta dupa BRD, pana in Citibank. Mag. e mic, de afara arata ca o baraca si e pe partea dreapta a stradutei/intrarii.

Linkul nostru cu poze e sub smiley-ul (hi) din semnatura.

Pupici

Bychi si Tiberiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Buna mamici,
Eu, pe scurt, ca sunt in trecere...
Madishor, doamne, prin ce sa treceti...va tinem pumnii sa-i treaca Anei cat mai repede!!!

Cornelia, m-am uitat la pozici, si incercam sa ghicesc pe unde e burtica, dar nu am vazut!!!Arati super! Si Tudor cu Maria mi-au placut fff mult, imi amintesc de iubirea dintre fi-mea si Pipi (Sebi)..sa vedeti ieri cand am plecat acasa conversatie pe ei:

Pa Tata (adica Taisia)!!!
Pa Pipi (adica Sebi)!!!

Taisia iti tugiaza buzele....
Sebi ii raspunde

Sunt mortali!!!!

Mai citim daca mai apucam,
Pupici,
Gio si Taisia

If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns renisor spune:

[Buna tuturor
am dori sa intram si noi in clubul vostru si vom incerca sa fim fidele(cit timpul ne permite)
Fetita mea( vanessa) nascuta pe 7 iunie 2003 cu 3kg si 52 cm.Dar acum cred ca suntem la categoria manechine deoarece avem in jur de 9300 g.nu am mai cintarit-o in ultimele saptamini ca sa nu ma apuce iar damblaua si sa incerc dupa aceea sa o indop .E o fetita foarte activa,nu sta locului nici cind doarme,vorbeste ca o moara stricata( stie foarte multe cuvinte dar nu face fraze inca)ba da,mintesc a facut o fraza scurta odata.( sunase bunica din romania si bineinteles vanessa suparata ca bunica nu o lasa pe ea sa vorbeasca a zis:Oma taci! Oma=bunica)La care bunica s-a conformat si a tacut ca sa poata turui ea la telefon.Si spre marea mare rusina fiica-mea stie doar 2 cuvinte in romaneste:taci si da.
Are deja un" prieten" ca sa vedem ce emancipata e lumea de azi.eu aveam 15 ani cind am sarutat prima data un baiata si fiica-mea se mai pupa si-si dau limbute de te prapadesti de ris.Dar uneori mai si incaseaza cite un sut de la el( el fiind cu 5 luni mai mare)Dar las ca vom creste noi si ne vom razbuna.
Si uite ca m-am intins cu vorba.va doresc tuturor o zi placuta

renata & vanessa

http://community.webshots.com/user/bizau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdynaB spune:

Fetele,multumim mult de sfaturi...gata,castraveti primeste numai la amiaza..seara in orice caz nu!!

Bychi,daca esti amatoare aici o poti vedea pe fimea.
va pup

Adyna si Selina bambina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

Doamne , nu-mi vine sa cred cat au crescut copiii nostri...Tibi este alt baietel....schimbat cu totul....dulce tare la pian...Stefania seamana tare cu mama ei, Mariuca este simpatica foc, domnisorica..iar Maria lui Madic..si ea schimbata muult..a crescut..nu -mi dau seama cu cine seamana....

Carmen si bb Maya Alexia
Poze cu Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_ltd spune:

Buna, fetele!
pe foarte repede:
Madishor, incredibil ce citesc. Multa sanatate Anei, imi pare tare rau. Presupune tratament in continuare, cum e? Da-ne amanunte cand te mai relaxezi. Multa, multa sanatate!
Carmenutza, iti da empty pt ca nu ai autorizare sa incarci. Astia din yahoo, nu dau voie sa il fac public, naiba stie de ce, asa incat, imi trebuie un id de yahoo al tau. da-l pe pm, dar te anunt ca acuma e in brief cutiuta 3. Aia a ramas acuma. Zi-mi ce te intereseaza si pun.
Renisor, bine ati venit!
Diseara va iau la puricat pozele, abia astept, ca acuma am program cu plozii. Recunosc ca am deschis doar cateva din pozele Andrei, pe care, le-am si salvat in pc. Mistoace rau.
Pupici multi, fetelor cucuietelor!

Mergi la inceput