Endometru, ovulatie, temperatruri, etc (4)
Raspunsuri - Pagina 9
ariadna33 spune:
Deci pana la urma trebuie sa ajungi si tu la HSG...
CHI o fi facut HSG?
Nu stiu, dar mie mi-e frica raaaaaau de procedura asta!
Felicity spune:
nu stiam ca la eco se vede ca ai anexita. cred ca anexita poate bloca trompa, un HSG ar fi taman bun.
eu am facut cateva avorturi, si la niciunul nu am luat antibiotic si vad ca n-am nimic, deci nu e neaparat anexita legata de avort. cred ca poti sa o faci (citeam nu stiu unde) si daca mergi cu pantaloni cu talie joase si cu tricou de ti se vede buricul in plina iarna.
iau vitamine prenatale de cand am ramas in aprilie 2004, mi s-a zis sa nu le intrerup. contin doza dubla de acid folic fata de vitaminele normale. si progesteronul ala care-l iau inainte de somn.
simptome n-am decat ca ma dor sanii, si-s mai mari parca, si mai plini, pot sa fac striptease
dar daca ii atinge cineva, sar in sus!!!
am si eu intepaturi de ovare si cateodata asa mici dureri menstruale.
nu-s nici prea bucuroasa dar nici trista, dar nu vreau sa mai trec iar printr-o pierdere de sarcina, sau si daca....macar sa nu ma mai entuziazmez dinainte asa de mult.
Tonnia ce zide doctora despre anexita? ar trebui tratata cred si apoi sa faci un HSG.
Tonnia spune:
Problema mea e ca e foarte veche. Nu prea am ce trata. mi-am facut secretii si e OK. Cred ca ceva la ultimul chiuretaj s-a intamplat. Nu stiu ce dar cam de atunci am durerile astea in dreapta. Dar n-am fost la doctor pana acum vreo 6 luni. Iresponsabilitate ma cheama.Deci, degeaba as lua antibiotic si antiinflamator. Cred ca se impune un HSG.
Nu stiu cand face Chi. Parca de-abia se gandise. Nu cred ca s-a programat.
felicity, nu mi-ai raspuns exact (terorista, nu?) de cand te dor sanii? asta pentru cele care sunt in saptamanile de asteptare.
Chi spune:
Chi inca nu a facut HSG si ii e o fricaaaa .... dar cand sa gandeste la scopul nobil si la Felicity, ii trece
.
Ce credeati, ca daca o faceam, nu va impuiam capul pana acum ?!
Sa stiti ca vis-a-vis de temperatura, o iau de 6-7 luni , in zilele apropiate de ovulatie, si concluziile sunt cele la care a ajuns si Felicity, adica ea nu fluctueaza chiar atat de mult la medicamente, nesomn sau stari subfebrile, max 0.1 -0.2 grade Celsius . Si cand incepe sa scada dupa ovulatie, stiu ca nu-i a buna.
Vad ca durerile alea deasupra pubisului sunt destul de des intalnite. Tocmai citeam undeva ca durerile suprapubiene pot fi datorate unei patologii vezicale, duodenale, uterine sau de psiho-pu-pu
, iar daca apar dupa 2-3-4 zile de la inceperea menstruatiei pot fi semnul unei endometrioze
.
Ariadna, esti trista ? Te simt pesimista si suparata.
Ai de ce sa fii, insa gandeste-te ca "surpriza" poate fi dupa un colt.
Ati vazut la Tia ? MI se pare formidabil !!! Inca o data, destinul, sau Dumnezeu, cum vreti sa-i spuneti, este deasupra vointei noastre .
Tonnia spune:
Chi, tu de ce te-ai gandit sa faci HSG, pentru excludere? In rest, ai cam facut toate analizele?
Chi spune:
Da, mi-am facut ganganiile si hormonii, secretii si eco - pare in regula, si maine fac HSG si luni-marti, TPC . Eu am avut o mare-mare anexita pe stanga, parte pe care ovulez 9 cazuri din 10
si d-aia ma astept ca HSG sa ma fie cu cantec.
Sper (!) totusi ca defectiunea sa fie la mine, caci sotiorul meu e cam naravas la doftori si scormonit in toate alea. Am ramas gravida cu el de doua ori, nu are probleme de potenta sau alte chestii prin zona, asa ca nici nu-i trece prin cap sa faca neshte investigatii suplimentare, ca se simte beton. Eu sunt mai ...disponibila ( si disperata, bineinteles !), el considera ca bb o sa vina, ce atata tevatura ?! de-mi vine uneori sa-l strang de gat
.
Nenica, si cand se pune pe picioarele din-darat, nu-l mai scoate nimeni din ale lui !
Pregatiti-va-ti, maine o sa va fac capu' mare cu HSG mea.
Am citit ca dupa o juma de ora (sau mai multe ore, in functie de substanta de contrast folosita ) se face proba Cotte . Si eu in timpul asta ce fac, stau cu zgaraibele in sus ?
lala_1 spune:
Mi-am facutdin nou testul si este negativ! cred ca voia lui dumnezeu!
Oricum sunt prabusita in ultimul timp am devenit f. stresata si au aparut pb. in relatia mea cu sotul meu si suntem in pragul divortului.sunt la pamint!nu mai pot sa lupt singura ptr. a ave copil(El nu si-a dorit copil doar de gura mea) si Doamne fereste sa vrea sa fac o spermograma!
Pa. fetelor si nu va suparati daca nu voi mai venii pe DC o vreme,da?
Cand ma intorc sa va gasesc la mamici, v-o dorsc din tot sufletul!
LAla
Tonnia spune:
Lala, imi pare tare rau! Acum ai un moment prost dar adopta si tu o atitudine aparent mai detasata fata de problema asta, pana cand iti remediezi relatia cu sotul tau. Multi dintre barbati nu inteleg disperarea asta de a avea un copil, de fapt nu inteleg nici o forma de disperare. Nu au vocatia asta. Asa ca, daca-i dai o pauza, poate o sa-si dea seama singur ca vrea si el, poate chiar o sa intre in panica daca o sa vada ca nu mai pomenesti si nu mai faci nimic o vreme. poate n-a avut timp sa reflecteze singur, ca ai facut-o tu pentru amandoi. Incearca sa te calmezi. Nu sunt psiholog, nu am trecut prin ceva similar dar cred ca barbatilor nu le plac depresiile, chiar daca ele sunt apanajul femeilor inteligente!
Nu te da batuta!
lala_1 spune:
Multumesc mult Antonia!
Stiu ca trebubie sa fiu puternica ptr. ca viata mea se va schimba de acum, sunt constienta, dar Doamne... e atat de greu si doare atat de tare Dar am hotarit sa ne despartim acum chiar sunt in cautarea unei garsoniere ptr. ca nu mai pot sa stau alaturi de el.
Imi cer scuse ca am deviat de la subiect si promit ca nu mai abordez pb. mele sentimentale.
lauricipani spune:
Felicity, vreau sa primesti o urare din suflet pentru suflet din partea mea: Dumnezeu sa fie cu tine de acum inainte si sa nasti cat mai usor. BRAVO SI FELICITARI. 

Din pacate azi am intrat sa vad si eu cum mai este pe la voi si am vazut minunea. Oricum nu este tarziu.
Pot sa te intreb si eu ceva? In ce zi a CM ai facut testul? si la cate zile ai CM?
Sar'na de raspuns!
Pupi

laurici