Endometru, ovulatie, temperatruri, etc (4)
Raspunsuri - Pagina 8
Tonnia spune:
In seara asta merg la eco. Am inceput sa-mi masor si temperatura. Chestie mai enervanta ca asta n-am pomenit! Mai somnoroaso, tu cat te mai gandesti la sarcina chimica?! O sa fie Balanta, cum zice Ariadna?
Chi, vroiam sa-ti spun ca starea mea cam proasta nu depinde de perioaada din ciclu in care sunt. Eu mi-am autoprovocat-o. Inainte de a ne hotari sa incercam, mi-a strafulgerat un gand: daca acum, cand vreau, nu se mai poate? Ei, si asa am ramas.
Si eu ii tin pumnii Catalinei. A spus ca-si face test maine dimineata. Mare curaj!
Ce-o mai face Ale?
Alé spune:
Buna, fetele
Ale munceste de-i sar capacele!!!! Asta face! Au tabarit astia pe mine ca niste vulturi. Am avut mare noroc sa am timp sa-mi dau exmenele, caci altfel nici nu stiu ce ma faceam.
Acum am ajuns acasa si am un scurt moment de respiro, ca dupa asta ma culc!!!! De 3 zile am dormit maxim 5 ore pe noapte si sint cheauna. Si cu atit mai greu imi e sa fac fata zilelor pline de la servici. Noroc ca s-a inventat fodul de ten si anticearcanul, sa arat si eu a om, nu a umbra.
In alta ordine de idei, astazi nu a mers forumul si am fost tare trista. De abia asteptam sa vad ce a scris Felicity peste noapte si de dimineata pina pe la 2, ioc. Sint foarte incintata de reusita ei
.
Eu sint in ziua 10 (cred) si in we avem program artistic. Sa vedem ce-o sa iasa... Am reusit, asa cum mi-am propus, sa nu-mi iau deloc temeperatura si pina acum am reusit. Ceva stres remanent exista, ca nu pot dupa atita timp, sa uit cu totul de fertilitate. Eu cu termometrul, Adriana cu tigarile... deh, fiecare cu viciul ei...
In rest, toate bune. Ieri am petrecut frumos, am fost la film (Alexander) si mi-a placut, am stat cu prietenii, petrecerea de la servici a fost ok... Sint multumita.
Doar ca ma asteapta niste zile grele la servici si nu sint foarte optimista. dar lasa ca vine weekend-ul!
Fetelor, va pup. O sa incerc sa scriu maine. 
Toate lucrurile se intampla cu un scop.
Felicity spune:
Nu m-am gandit ce zodie o sa fie, cam pe la sfarsitul lui septembrie ar fi, daca o sa ajung pana acolo. Cred ca are dreptate ariadna ca ar fi balanta!!
Mi se pare tare indepartat acum, ma uit doar la doua trei zile in fatza. Oare cand iti vin greturile? ca atunci m-as linisti!!
Sambata e ziua la sotiorul meu, nu facem petrecere ca nu avem pe cine invita
, de trei luni de cand suntem in orasul asta nu am ajuns sa ne facem decat cateva cunostinte, asa ca vom fi noi doi ca porumbeii.
Tonnia bafta multa la eco!! sa vii cu vesti bune. Si sa te pui pe treaba imdiat ![]()
Ariadna
, poate nu vin rusii!!!
Ale, tin pumnii la weekend!!! Sa fie cu noroc!
ariadna33 spune:
Fetelor-dragelor, in special ANTONIA
-sa nu credeti ca vreau sa va tin in tensiune, va spun acum -eu am facut un test ieri si a iesit negativ clar, nici macar o umbra de liniuta a 2-a
. O sa radeti putin acum daca va spun ce test am facut: FEMINA, deoarece l-am trimis pe sotul meu sa-mi ia un test si el nu stia povestea cu testele astea, a ramas surprins cand a vazut reactia mea. Prima data am vrut sa-l arunc la gunoi, dar pe urma m-am razgandit si l-am facut (aseara).
Deci, PMS cat cuprinde, azi dimineata am avut niste mici pitici pe mine 
, dar m-am racorit in trafic (pacat ca-i asa scurt drumul pana la servici), sanii ma dor de nu mai pot, in rest nu stiu nimic sigur, cand a fost ovulatia, ce temperatura am, nimic. Mai mult ca sigur ca zilele astea or sa vina uratii, UM 26.12.
Felicity, ma bucur ca esti bine. Hei, ati mai vazut voi mamica sa stea la aspirante?
ANTONIA, ai venit de la monitorizare? Ce vesti ne dai?
CHI, tu cand faci HSG?
Va pupic
ariadna33 spune:
Alé, draga mea, tu nu trebuie sa te iei dupa noi cu temperatura, daca te streseaza sa n-o iei, mai bine o iei. La mine faza cu tigarile era ca pe mine ma stresa faptul ca fumam si ma simteam vinovata. Acum parca mi s-a luat un bolovan de pe inima. Dar pana n-am hotarat eu singura ca asa trebuie, degeaba si-au racit altii gura cu mine.
Felicity spune:
Eu de la aspirante o sa trec direct la povestea nasterii ![]()
Pe mine ma sperie ce scriu fetele acolo (la mamici), am incercat odata sa citesc si nu vreau sa stiu.
Habar n-am de ce, dar nu vreau acolo, daca se poate as vrea sa nasc direct...maine hahahaha!!!
Poate nu vreau sa ma mut acolo ca cine stie, revin tot aici
. Asa ca mai bine stau eu aici cumintzica, ca eu de fapt nu eram aspiranta la un test de sarcina pozitiv, eram aspiranta la un bebe...si momentan pana la bebe mai e, si nu ma consider mamica decat cand il voi tine in brate pe bebe.
Ce ziceti ce gandire sanatoasa am
, oare aiurez de la progesteron
?
Am inceput sa beau si ceai de cretisoara, cica ajuta la sustinere.
ariadna, lasa ca luna viitoare, te lasi si tu de temperaturi, si te apuci de planul ala. bei suc de grapefruit si sirop de tuse, si o sa ai o voce de primadona
si un test mare pozitiv.
Fetele 
Tonnia spune:
De vreo doua saptamani ma trezesc cu noaptea in cap, dupa cumse vede!
Am fost aseara la eco, endometru 6.5, folicul dominant 7mmm, pe stg., ma mai duc luni. Pe dreapta o mare anexita cronica, ovarul e aproape lipit de uter, cica sa-mi verific trompele. Ma gandisem si eu, normal, dar mi-e frica, nu de procedura, de rezultat. Mi-e ca s-a intamplat ceva la ultima intrerupere, acum 3 ani. Cred ca nu de ovulatie tine problema mea.
Mi-a placut faza cu aspiranta la test pozitiv! Am auzit de ceaiul de cretisoara. Fel, care-i starea ta? Esti si bucuroasa si ingrijorata? Asa-mi imaginez. Iei acid folic? Sa-mi spui exact cand au inceput sa te doara sanii(am o fixatie cu asta)si daca ai mici dureri de burta (si de cand)?
Ariadna, nu stiu ce sa zic. Asa te dor sanii mereu inainte? Sunt doua variante: ori ai facut testul prea devreme ori ti-e dat sa faci un Scorpion!
Eu una nu mai fac teste decat daca imi intarzie 10 zile in cap si am si alte simptome (conditii cumulative). M-am stresat luna trecuta cu ele pt.tot anul 2005!
ariadna33 spune:
ANTONIA, deci la eco se vede ca ai anexita? Si cum adica sa-ti verifici trompele, sa faci HSG sau laparoscopie? Deci e posibil ca la chiuretaj sa se intample ceva?
Sunt putin ingrijorata, pt. ca eu am avut niste intepaturi chiar in primele zile ale CM si acum iar am, exact in acelasi loc, deasupra pubisului cam la 2 cm putin in dreapta si nu stiu ce naiba e asta?! Sa se fi intamplat ceva, dar eu am facut chiuretaj in iulie, nu recent.
Nuuuuuu, nu vreau copil scorpion, o sa ma domine el pe mine in loc sa-l educ eu pe el...![]()
Tonnia spune:
E posibil sa vada o anexita, in sensul ca vede aderente, deci la mine ovarul"adera" de/la uter, nu exista un spatiu firesc intre ele, semn al unei inflamatii vechi. Dar nu se poate spune daca acelasi lucru s-a intamplat si la nivelul trompei, decat prin HSG. Da, se poate intampla ceva la chiuretaj. Nici tu n-ai facut HSG? Dar tu ai avut o sarcina recenta, nu? Atunci, nu cred ca sunt astfel de probleme.
Ce-ai ma cu Scorpionii? E zodia cu cei mai fermecatori nativi, puternici si cu vino-incoa`. Nu am pe nimeni in familie dar am observat ca ei atrag masele in jurul lor. Iar barbatii...mama,mama...
Tonnia spune:
In plus, simteam ca am pe dreapta ceva. Eu am crezut ca numai pe dreapta ovulez, dr. mi-a spus ca nicidecum, uite luna asta am folicul dominant pe stanga, dar de la anexita ma doare.