Endometru, ovulatie, temperatruri, etc (4)
Raspunsuri - Pagina 7
Tonnia spune:
Pentru mine nu am predictii. Eu am avut feeling de bine doar pt. Ariadna (si pt. Georgiana). Daca nu se confirma, inseamna ca nu am fost test de sarcina intr-o viata anterioara. Si ma las de meseria asta. ![]()
In ceea ce ma priveste, ti-am mai spus odata, ca am sentimentul cretin ca nu e posibil. Nu stiu de ce, incerc sa lupt impotriva lui, dar practic nu ma vad cu un copil.
Am citit si eu despre sarcina chimica. Acolo i se spune asa atunci cand apare o a doua linie si se dovedeste ulterior ca nu a fost. Darlinia respectiva este extrem de vaga. Un fel de linie de evaporare. Cam ce a patit ariadna cu Femina. Iar simptomul tau cu durerea de sani spre axila este beton. calmeaza-te. si ia progesternul ala deja, chiar daca poate ar fi mai bine sa ti le inlocuiasca cu niste ovule.
Felicity spune:
Fetele 
am sunat sa aflu cat am avut la testul de sange, ziua 11 dupa ovulatie, si e 111 MIU/ML si cred ca e foarte bine.
nu cred ca e sarcina chimica, ca e prea mare hCG-ul. o sa iau progesteron de azi, mi-a dat sa iau seara inainte de culcare 200mg. sa vedem ce o fi.
Tonnia eu te vad si pe tine insarcinata cum vad pe oricine de aici, mai ales ca ai mai ramas.
mie imi venea sa o lipesc de perete pe doctorita cand imi perora ca nu am problem pt ca am mai ramas, si asta deja inseamna foarte mult. si ca e doar chestie de rabdare.
ei bine..am ajuns sa perorez ca ea, pt ca avea dreptate, daca ai ramas, si nu mai ramai, probleme pot fi, dar nu majore si de nerezolvat. inseamna ca natura lucreaza impreuna cu tine. asa ca nu va ingrijorati, trebuie doar prestat la timpul potrivit. 
ariadna33 spune:
FELICITY, testul de sange e foarte bun
! Hai, sa nu mai aud de sarcina chimica. Antonia avea dreptate, ar fi mai bine sa iei progesteron ovule, pastilele cam dau in ficat, dar deocamdata ia-le pe alea.
Iti doresc sarcina usoara si un
sanatos, voinic, mancacios, voios si destept!
Si te rog cat de curand sa-ti anunti toate prietenele, apoi pregateste-te sa faci
si sa le trimiti pe mail!
ariadna33 spune:
Si uite, acum cand m-am apucat sa calculez, bebeul tau o sa fie Balanta si stii ca are o relatie perfecta cu Varsatorul, ca sa nu mai zic ca DPN e chiar de ziua mea, daca nu ma insel! Ca sa vezi coincidenta!
Tonnia spune:
Bravo, Felicity, ai trecut primul hop! Cand e DPN-ul?
Ariadno, in a cata zi esti draguto? Te faci ca nu ma auzi!
Ale, te-ai distrat bine? Nu ne mai spui nimic de tine?
Chi spune:
Tonnia, draguto, toate "aspirantele" avem stari de-alea rele
, cand ni se pare ca totul e in van si destinul e mai puternic decat vointa noastra.
Sigur, dupa un bocet bun si rasunator (la mine functioneaza), o mica placere facuta ca sa mai treaca din amareala (si asta functioneaza), imi plang putin de mila si apoi o iau de la capat , ce
sa fac ?!
Ia sa ne spuna Mami-Felicity, cum era acu vreo doua saptamani ?
Vezi ca lucrurile se pot schimba atat de usor !!!
thea_m spune:
Hello, fetele!
Felicity, ma bucur ca te-ai m-ai linistit putin.
Ari cate
sa-ti dau azi? Le-am pierdut sirul...
pentru toate
Teodora
ariadna33 spune:
Nu mai stiu, draga mea, ca nu le mai socotesc nici eu. Stai linistita, nu ma mai tenteaza deloc. Ba chiar a inceput sa ma deranjeze fumul de tigare.
Eu am fumat in ultimii ani numai mentolate, light si cu filtru suplimentar, dar pana la urma tot aia e.
Felicity spune:
Fetele 
eu cam dorm pe mine!!
Am inceput sa iau progesteronul si da somn.
Maine ar trebui sa-mi vina.
N-am nici un simptom decat sanii durerosi (care ii am si inainte de rusi) si dorm cam multishor. Plus temperatura care a ajuns si mai ridicata.
O sa mai fac maine un test.
Voi ce mai faceti?
utocatalina era cam in aceasi zi cu mine, am tinut pumnii stransi.
Ariadna, si pt tine
. Esti tare ariadna ca nu mai fumezi, te admir mult!!!
Tonnia cand ai zis ca mergi la monitorizare?
Are dreptate Chi, cand sus cand jos, important e ca pana la urma sa iasa, si cu rabdare iese. cel mai nasol e ca nu avem asa ceva
pe toate