Endometru, ovulatie, temperatruri, etc (4)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Felicity spune:

Fetele dragele de voi, m-am emotionat tare citind mesajele voastre . Sunteti extraordinare. Sper si la voi din tot sufletul sa se intample cat mai repede, dar pt siguranta reusitei urmariti planul acela. Eu mai mult sau mai putin l-am urmarit fara sa stiu de el.
Adica am avut sex cu 2 zile inainte de ovulatie, in fiecare zi, de dimineata. se zice ca vitejii is mai viteji dimineata, habar n-am cat e de adevarat. in una din alea doua zile a fost ovulatia. apoi am facut o pauza de o zi si iar ne-am exersat, tot dimineata.
si colac peste pupaza, am inghitit sirop de tuse, o gramada, pt ca am fost racita si tuseam ca o fumatoare inraita (nici o aluzie la ariadna )
si poate si HSG a facut minuni.

Simptomuri nu prea am, doar ca sunt cam obosita, dorm mai mult si uneori dau in extrema ailalalta si am insomnie.
cum zicea Tonnia despre un mucus mai gros galbui, din cand in cand descopar ca am asa ceva.
si in temperatura se vede. sa va zic cum, sa va faceti o idee.
inainte de ovulatie temperatura mea e 97.5F, dupa ovulatie am 98.3F...si pana la sfarsitul ciclui am oscilatii de pana la 98.5F, ei bine acum am frecvent 98.7F, 98.8F ceea ce n-am avut niciodata decat in luna in care am mai ramas. temperaturile astea mai ridicate le am
din ziua 11-12, cand in mod normal ar fi trebuit sa scada.

Fetele am zis ca raman aici, aici raman cu voi. Si va tin pumnii si va bat la cap sa va tineti de planul ala!!!!
Si nu uitati fetelor, daca ati mai ramas, nu aveti probleme de infertilitate, problema e probabil ca nu se intalneste zana zanelor cu fetzii frumosi, si trebuiesc ajutati.

Ale, LA MULTI ANI SI MULTI BEBEI! Sa ai petrecere frumoasa si sa te simti minunat si special de ziua ta.

Fetelor inca o data va multumesc, m-ati facut sa-mi dea lacrimile cu urarile voastre asa frumoase si cu bunatatea din sufletul vostru. Sper din tot sufletul sa reusiti si sa fim mamici impreuna. Eu o sa va tin pumnii stransi la toate.

Mergi la inceput

am uitat ceva, cum era si firesc , as da edit dar e deja mesajul meu foarte lung.

lala fa un test, dar fa unul bun/scump.
nu toate se pozitiveaza asa de repede. si multa multa bafta sa fie pozitiv.

sa va zic ce mai simt eu in plus fata de PMS-ul meu lunar, cand ma dor sanii, parca o fac spre subtiori mai mult. la PMS ma dor doar in fatza.

Fetele: bafta bafta bafta

iar am uitat dar am editat mesajul
testul de sarcina facut de mine (echivalent la Clear Blue) nu trebuie sa fie la prima urina, si nici sa te abti din baut de apa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Felicity, du-te si inscre-te si la Mamici. Asa trebuie. Asta seara.Bai, nu-mi vine sa cred inca!Cred ca esti in al 100-lea cer. Mai vii in tara? Cand faci eco?

Eu maine ma duc la monitorizare, desi e doar a 7-a zi iar eu am un ciclu f.lung mai nou.

Ariadna, draguto, mai ai doar 2 zile de asteptat? Sau una? am pierdut socoteala.

Mergi la inceput

Felicity, du-te si inscre-te si la Mamici. Asa trebuie. Asta seara.Bai, nu-mi vine sa cred inca!Cred ca esti in al 100-lea cer. Mai vii in tara? Cand faci eco?

Eu maine ma duc la monitorizare, desi e doar a 7-a zi iar eu am un ciclu f.lung mai nou.

Ariadna, draguto, mai ai doar 2 zile de asteptat? Sau una? am pierdut socoteala.

Mergi la inceput

Scuze, nu stiu ce tot fac!

Mergi la inceput

Nu-mi place la mamici fara voi, va astept
Nu-s prea bucuroasa ca m-a speriat doctorita ca am facut testul prea repede si poate fi chemical pregnancy. Trebuie sa astept pana vine ciclu si daca nu vine, atunci inseamna ca e OK. Daca tineti minte din traducerea aia, zicea la fel, sa rezistam eroic sa facem un test in ziua 11, de sange sau de urina, ca putem avea test pozitiv, si totusi sa nu se implanteze si sa vina ciclu cam in perioada in care ar trebui sa vina.
Ma bucur cu frana, daca nu eram patita cred ca saream in sus de bucurie, pana la cer.
Cred ca mai vin in tara.
Primul meu appointment de "gravidutza" e in 2 februarie, cand poate imi face eco.
Momentan o iau usor, cate un pas in fiecare zi, sa treaca perioada rusilor mai intai si sa ajungem noi pana la 2 februarie, ca mai e o eterninate pana atunci .

Tonnia bafta multa la monitorizare!!

ariadna esti tare ca nu mai fumezi!!! te admir ca ai luat asa o hotarare si ca te tzii de ea. sa iei hotararea si cu planul ala, ca vezi si tu, ce iti pui in cap, te indarjesti si faci!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Heeeei, ce mai zi am avut!!!

Azi am plutit!

Fetelor, ne-a crescut si noua moralul acum!

Mergi la inceput

Eu nu prea inteleg ce e chestia asta cu sarcina chimica! Numai pe acolo s-a auzit de asa ceva. In a cata zi esti? cand ar fi trebuit sa-ti vina daca nu ramaneai implantata ? Linia roz era vaga? repeta testul!

Bine mai stai cu inscrierea vreo 2 zile sa vina si Ariadna, care nu raspunde la provocari...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Felicity, acum am citit... ce surpriza placuta am avut!
Doamne, trebuie sa fii foarte fericita, chiar asa, cu "frana"...
FELICITARI ! Sanatate multa, sa mearga totul bine, sa ai o sarcina usoara si bb sanatos si voios!
Sa traiesti si sa ne mai dai vesti despre tine.

Astery

Mergi la inceput

astery, multam fain, si tie cat mai multe bucurii si bebei sanatosi.

mie trebuie sa-mi vina in 20 ianuarie, atunci ar fi a14a zi dupa ovulatie...si a 28a a lunii.
nici eu nu am auzit de sarcina chimica, dar am citit pe net dupa si se pare ca exista si e foarte frecventa.
linia de sarcina mi-a aparut inaintea celei de control, instanteneu, asa e testul facut, ajunge urina inainte la linia de sarcina si apoi la cea de control, si am vazut-o imediat. si e colorata, nu trebuie sa intorci testul sa te uiti, se vede clar de tot. dar acum astept sa imi vina greatza ca sa pot sa ma linistesc ca e totul bine

Tonnia tot faci predictii, dar tu????? ce predictie ai pt tine?
ariadna mititico, daca nu luna asta, luna viitoare.

Mi-a dat niste progesteron pastile Prometrium se cheama, dar au o tona de contraindicatii, am inteles ca supozitoarele sunt mai bune. Nici nu stiu daca sa iau sau daca sa nu ma duc sa ii cer supozitoare.

Mergi la inceput