Endometru, ovulatie, temperatruri, etc (4)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Asta-i singurul meu regret: ca n-o sa fiu in capitolul de mamici cu Felicity (si cu Ariadna).

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Tonnia

Asta-i singurul meu regret: ca n-o sa fiu in capitolul de mamici cu Felicity (si cu Ariadna).

Cred ca secretul e ca in preajma implantarii sa facem alpinism, nu sa stam ca legumele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Sa ne cataram pe ai nostri sotiori?

Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Fetelor, ce vesti minunate!
ce ziua mea, ce asarbatorire, FELICITY merita toate felicitarile din lume!!!!

Bravo, fetelor, tineti-o tot asa! Sa vedem cine urmeaza la rind. Adriana, poate ne faci si tu o surpriza, ca pic lesinata. Ca atunci cind am citit la Felicity, m-a luat cu calduri.

Felicity, sa ai o sarcina usoara, un bb sanatos si fericit si sa va bucurati de el.

Sint emotionata si imi cam stau cuvintele in git. Ma scuzati.

PS Multumesc pentru urari.
PPSAm facut bine la examen.

Toate lucrurile se intampla cu un scop.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

FELICITY...primeste si umilele mele plecaciuni pentru reusita ta...bravo .....multa sanatate pentru voi: graviduta si bebica....sper sa fiu si eu in situatia ta cit mai repede...te pup...

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala_1 spune:

Felicitari Felicity,sarcina usoara si bebe sanatos si frumos!
Spune-ne mai multe despre simptome, tare as vrea sa stiu ce-i cu durerile acestea asemnatoare cu cele care insotesc venirea CM.
Eu am facut un test de sarcina care a iesit negativ,dar pe care l-am facut mult prea de vreme(cred?, sper!) adica in ziua 28, iar acum sunt in ziua 35 si simt asaa unele intepaturi in zona pelvina, un fel de dureri asemanatoare cu cele de la menstruatie si am oarece greata dupa ce mananc, orice...dar dupa un timp trece
Sa fac iarasi un test sau sa mai astept pina luni cand am programare la prof. Ancar... nu mai am rabdare!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chi spune:

Fa-l, cred ca esti o viitoare burticoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala_1 spune:

Chi, sper din tot sufletul sa ai dreptate,voi face dimineata un alt test!

Mergi la inceput

Da, test! Anunta-ne cum e. Bafta!

Ariadna, m-as lasa si eu de fumat dar mi-e frica ca ma ingras. Spune-mi, mananci mai mult? Asimilezi mai repede?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

ANTONIA, sunt putin cam speriata ca am inceput sa ma rotunjesc. Uite, la noi a fost ziua unei colege si am 'gustat' cu pofta din toate (mai putin dulciuri, care nu m-au atras niciodata din cale-afara). Mie mi-ar place sa fiu mai plinuta, dar totusi, sper sa nu ajung sa-mi cumpar haine noi! Cel mai mult ma bucur ca nu ma mai tenteaza tigarea deloc, nu stiu cum am fost atat de inconstienta sa fumez 2 pachete/zi, sotul meu zicea ca am sange in nicotina, nu nicotina in sange.

Oricum, rog pe cineva sa vina sa-mi arunce si mie pachetele goale de tigari din masina si sa scuture scrumiera (doar astea imi mai amintesc ca fumam)!

Mergi la inceput