Endometru, ovulatie, temperatruri, etc (4)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Felicity spune:

Multumesc mult fetele

M-am dus inapoi la doctorita, care mi-a facut un test de sarcina de urina care a iesit slab pozitiv (deh, alt brand), si apoi un test de sange. Acum mi-a lasat mesaj, ca nu are dubii ca e sarcina, insa vreau sa va spun ceva...parerea ei: nu e bine sa testezi asa de repede (pana cand vin rusii), pt ca poate fi "chemical pregnancy" si te bucuri cand de fapt nu e nimic. O sa vedem ce va fi si cum va evolua.
Mi-a dat progesteron, pastile, insa am hotarat sa astept pana ar trebui sa-mi vina ciclu si apoi sa iau.
Ma cam doare intr-o parte, si apoi mai e durerea aia de la pubis care ma ingrijoreaza.

Ale, LA MULTI ANI!!! si bebei frumosi si sanatosi.

ariadna, merci mult de incurajari, sper din tot sufletul sa fie si la tine cat de curand!!! ca la toate fetele de aici, va trimit toate gandurile mele bune!!

o fi ceva cu HSG....ca prea zic toti ca ramai mai usor dupa.
Chi iti tin pumnii, du-te optimista si increzatoare in tine, lasa gandurile deoparte ca e dureros!!! O sa fie cu noroc!!

Si la toate fetele multa bafta, va tin pumnii si raman aici cu voi, nu va parasesc, si va fac galerie!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Felicitari Felicity, sarcina usoara, iti tin pumnii sa fie totul perfect

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Alé, LA MULTI ANI! Tot ceea ce iti doresti sa se implineasca!

Felicity, deci dr. ti-a confirmat sarcina si ti-a dat progesteron, super! Durerea aia o fi de la implantare, asa am citit ca te doare chiar in perioada cand tb. sa vina cm. La mine, cand am ramas in vara, asteptam sa vina, eram la servici si cand am simtit primul junghi am zis, gata au venit, dar de unde...

Fetelor, eu cand am aflat vestea m-a luat o ameteala , ziceai ca sunt beata de fericire. Eu zic ca e de bun augur, ca incepe sa iasa soarele si pe strada noastra! Vorba Lilianei, cine urmeaza? Asa ca du-te CHI la HSG vesela, ca poate ne aduci si tu un test pozitiv!

ANA, pregnylul se face numai cand ai cel putin un folicul de dimensiunea 19 mm, pt. ca il forteaza sa mai creasca putin si sa se rupa, si deci daca foliculii sunt prea mici exista riscul sa se sparga inainte de vreme, si deci sa ratezi. Endometrul este f. bun. Dar nu ai deloc multi foliculi, eu vad doar 2, e normal, unul pe o.dr., unul pe o.stg. Probabil ca cel de pe o.dr. va deveni folicul matur. Bafta la monitorizare!

Mergi la inceput

Ati vazut ca sunt mama Omida , am zis ca Felicity ne face o surpriza cu ochi? Am zis! Hai, care va dau in carti, vad ca mi-am gresit meseria!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by BellaDonna
Fetelor va intrb pe voi poate stiti mai multe despre injectiile cu polidin , o prietena de a mea doar cu un ovar, de celalant a fost operata din cauza chisturilor ovariene a ramas insarcinata in urma tratamentului cu polidin facut 10 zile, poate cele din RO stiu mai multe, va rog.

Am facut si eu cate 10 injectii cu polidin (mi le-am facut singura) 2 luni la rand in primele zile ale cm (2/zi), problema e ca eu nu aveam nevoie deloc de intarirea imunitatii!!! (Alé, stii despre ce vorbesc!).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Nu imi vine sa-mi cred ochilor! Doua liniute, amandoua roz? Felicity, bravo! Sa dea Dumnezeu sa fie bine de data asta, sa fii sanatoasa, sa ai 9 luni de vis si un copil reusit, sanatos, frumos, haios si norocos!
Cum te simti implantata?Ce simti? Bai, cat ma bucur!Sa ne descrii toate simptomele, reale sau imaginare.

Ale, La multi ani!

Ariadna, cand te testezi! Lasa vaicarelile!

Chi, dar cum te-ai gandit la alte boli? Ce durere ti-a dat de gandit sa faci HSG?

Anaa, arata biine ecografia ta. Nu ai prea multi foliculi, sunt cum trebuie, iar endometrul e de manual.

Nu imi vine sa cred!

P.S. Pt. Felicity: Da, eu am avut acum 3 ani, ultima. De atunci, nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Si pentru ca Tia nu cred ca e cu ochii pe noi (e proaspat insarcinata ), repet: Felicity !

Cand vii in tara, sa-mi aduci si mie niste teste de-alea pozitive!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

FELICITARI, FELICITY ! SA FII SANATOASA SI SA FACI UN COPILAS FRUMOS SI VESEL!
LA MULTI ANI, ALE ! Fie ca Domnul sa-ti indeplineasca cea mai fierbinte dorinta cat mai repede, sa ai doar primavara in suflet si numai ganduri bune!
Ari - 6 ! Eu sunt in ziua 2. Iar o iau de la capat cu numaratoarea...
pentru voi

Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chi spune:

Felicity, iubito, iti doresc din toata inima sa fie cu noroc si sunt fericita pentru tine .. Bravo, te felicit din toata inima !!!

Mai fetelor, la cat va treziti, frate, ca deja s-a umplut juma de pagina si e doar ora 9 ?!
Io nu mai prididesc.

Multumesc pentru incurajari - pentru HSG
He, he, he, daca Felicity mi-a dat tema de gandire, cred ca o sa zgarii usa spitalui dis-de-dimineata, sa nu cumva, Doamne fereste, sa ma sara de la HGS ! Sau poate trebuie sa fac HSG in State, ca o fi alt model acolo si raman fetele gravide din prima .O punem de o excursie la Felicity ? Ca poate se ia !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chi spune:

Hai ca m-am molipsit de la voi, da' ce sa fac ca am idei multe si capul mic, trebuie sa le iau pe rand .

FELICITY, AI ZIS !!!
DACA TE FACI CA NU NE MAI VEZI, TE SPUNEM !

Mergi la inceput