Endometru, ovulatie, temperatruri, etc (4)
Raspunsuri - Pagina 2
ariadna33 spune:
ANTONIA, poate esti alergica la vreuna din plantutele alea, ti-au trecut petele de pe fata?
FELICTY cred ca s-a dat la fund, ne pregateste o surpriza cu ochi.
Alé, bafta azi la examen! N-ai vrut sa ne zici cand e ziua ta, vrei sa sarbatoresti pe ascuns...
Alé spune:
Maine e ziua mea, na,ca sa nu ziceti ca am vrut sa tin ascuns.
Hai, ca staucu nasu-n carti si mai am si o gramada de treaba, dar nu pot sa stau departe de voi. 
Toate lucrurile se intampla cu un scop.
Tonnia spune:
Da ma, cred ca sunt alergica, cum nu le-am mai luat dupa cateva ore mi-au trecut si petele si ameteala.
Bravo, Ale! "La multi ani!" iti spun maine.
Felicity, dupa ce s-a vazut implantata ( Doamne ajuta!)nu ne mai baga in seama!
Chi!
Chi spune:

Eu sunt la faza de
si
ca sa uit ca saptamana asta voi face o HSG , si care sunt sigura ca o sa ma doaaaaraaa
, ca asa sunt eu, ghinionistaaaa ....
Si de necaz, o sa mai iau si cateva kile in plus.
Ca sa nu mai spun ca oricum am surplus, ca de un an intreg de cand incerc cu bb, m-am alimentat bine, am luat vitamine, am incercat sa fiu relaxata, nu am mai fumat decat sporadic,am dormit mult...
Rezultatul ?
si ![]()
Anu' asta schimb modelul ca nu se mai poate !
Ariadna, daca de gandesti ca nu fumezi, ca nu trebuie sa fumezi, ca nu ai sa mai fumezi, sigur te apuca un dor nebun de pufait. Spun din experienta.Eu cand ma gandeam ca fiecare puf tras in piept, afecteaza un potential bb, ca ovulele mele anemice se scofalcesc si mai tare din cauza de tiutiun, imi trecea urgent !
A, si o alta metoda patentata : ia-ti tigari care sa nu-ti placa, sa-ti faca greata.
Va pup.
ariadna33 spune:
Draga mea, dar eu n-am mai fumat de cand am zis ca nu mai fumez (uite ca nu mai stiu cand a fost asta: joi sau vineri?). Adica mi-ai adus tu aminte acum de tigari. Mie cand imi vine pofta ma gandesc ca o arat ca o baba daca mai fumez (ma imaginez plina de riduri), si imi piere cheful.
Tia spune:
ariadna, Tonnia, va rog mult editati un subiect cand doriti sa adaugati ceva folosind butonul <editeaza raspuns>, evitati sa postati un alt mesaj, incarca foarte mult subiectul
multumesc pentru intelegere 
Felicity spune:
Fetelor 
va scriu rapid ca intr-o ora ma duc la doftor sa-mi interpreteze HSG si sa vedem care e pasul urmator.
Tonnia esti o dragutza, am ras aici de una singura, ca trebuie sa-mi intreb doctorul daca pot calatori cu avionul insarcinata hahahahha.
Exista un kit pt barbati, insa din cate am citit pe internet este foarte prost. Rezultatele nu sunt deloc relevante, o zic cei care au folosit kit-ul si apoi au repetat la doctor.
ariadna esti o luptatoare, bravo ca nu mai fumezi, esti tare!!
Fetele mai am trei zile de asteptat, si reiau cu No.1 ![]()
La weekend m-am apucat de catzart muntzii (a fost o vreme superba) si-s epuizata, taman bun pt o posibila implantare, dar acum n-o sa stau in pat toata viata, ca sanse prea mari de a ramane insarcinata vad ca n-am.
V-am pupat si revin cu vesti de la doctor, desigur...voi edita mesajul, propun sa facem toate la fel, sa scriem mereu intr-un mesaj vechi hahaha ![]()
Chi spune:
Ariadna, iarta-ma
daca ti-am adus aminte .
Felicity, pai nu ti-a interpretat HSG, dr care a facut-o ?
Am mai studiat problema cu durerile alea ciudate si mi-am mai descoperit cateva boli, asa ca astept sa-mi fac HSG , sa aiba pe unde iesi piticii (din capul meu) si sa stiu o treaba !
Tonnia spune:
Buna faza cu mesajul vechi!
Eu nu stiu sa editez, ce ma fac? iar ideile imi vin rarut, rarut...De la o varsta...