Endometru, ovulatie, temperatruri, etc (4)
Fetelor, hai sa o luam de la capat ![]()
Pt cine doreste, si e interesat, eu vin acasa la sfarsitul lui martie. Pot cumpara teste de ovulatie de aici!
Raspunsuri
alina constantin spune:
Buna fetele! N-am mai scris de ceva timp la aceasta sectiune a forumului. Tot aspiranta...ca si voi. Mi-am luat Maybe Baby, dar inca nu l-am incercat...sa vedem ce-o fi de capul lui.
Cred ca voi incepe sa-mi iau si temperatura.
De asemenea vreau sa-l pun pe al meu sot pe tratament cu ginseng, branca ursului, napraznic, catina, vit. E....rau nu au ce sa-i faca (el si-a facut in septembrie spermograma si i-a iesit buna...dar cu toate astea...
)
Am facut monitorizare luna asta, am avut ovulatie spre ziua 18-19, am
, dar degeaba...
Sper sa ni se indeplineasca tuturor dorinta de e avea un bb cat mai curand!
Felicity, te rog, daca se poate, eu as vrea teste de ovulatie...sa-mi spui cat costa...as lua mai multe, sa-mi ajunga
.
Va pup si week-end placut in continuare!
MRL spune:
Alina, daca sotul a avut spermograma buna ai grija ce ii da ca s-ar putea sa nu ii faca bine. Mai intreaba fetele. Ai grija.
LilianaM
MRL spune:
Alina, cum stai cu analizele? Daca nu aveti probleme poate ca ar trebui sa faci si un TPC sa vezi cum stai.
Despre Maybe Baby, nu vreau sa te descurajez, dar o sa te plictisesti repede de el. Si eu am unul dar a inceput sa se puna praful pe el de bun ce este. Metoda cea mai buna este monitorizarea sau testele de ovulatie.
Succes
LilianaM
Tonnia spune:
Felicity, sa intrebi medicul daca ai voie sa mergi cu avionul atatea ore gravida in prim trimestru. Ca daca nu e lunaa asta, luna viitoare sigur e.
Tonnia spune:
Auzi MRL, daca tot ai intrat pe aici, cand ai de gand sa repeti TPC-ul? Nu prea am incredere in diagnosticul asta, decat daca se confirma rezultatul macar inca o data.
MRL spune:
Antonia, de doi ani tot astept sa se intample minunea si .... ioc. Acum de curand am aflat ca am TPC negativ si am avut de gand sa il repet dar m-am razgandit. De ce? Ce sa mai astept? Decizi mea a fost sa trec direct la inseminare. Asta este. Varsta nu imi permite sa mai astept.
fata dulce
LilianaM
ariadna33 spune:
Dragelor-frumoaselor, 
Mi se pare mie sau suntem 'invadate' din toate directiile
de simbolul maternitatii? Si sa vrei sa uiti de asta, nu poti, frate... Vorbeam deunazi de credite la banca, si o colega care incerca sa ne convinga ca nu stiu ce credit cu destinatie locativa e f.atractiv ne-a impartit brosuri cu tipul respectiv de credit. Ce poza credeti ca e pe coperta? O familie fericita- el si ea, graviduta
bineanteles.
Asta pe langa ceasul biologic care ticaie din ce in ce mai zgomotos.

quote:
Originally posted by ariadna33
ALINA, bine ai venit printre noi. Am si eu o intrebare: la tine a fost identificata vreo problema, sau e tot asa o nebuloasa? Adica aplici vreo metoda, ceva (in afara de Maybe Baby)? Ai facut multe monitorizari din-astea 'degeaba'?
Pana la urma au fost mai multe intrebari, dar de fapt esentialul este: medicul tau are vreo strategie pt. a ramane insarcinata?
quote:
Originally posted by ariadna33Am uitat sa va zic: n-am fumat, n-am fumat!
quote:
Fetelor, sa va spun pe aia dreapta: nici luna sta nu am ramas. Nu e nevoie sa fac nici un test de sarcina, simt eu. Tre sa fii de piatra ca sa rezisti asa. O sa-mi mai incarc bateriilecu niste povesti de succes si cu niste nasteri.
Hai va pup,
quote:
Rushinica pt ca m-ati lasat aici singura de ieri!
Tonnia spune:
Ariadana dar cine esti tu, mama Omida?! In a cata zi esti? Nu poti stii inca!
Fetelor, am oprit Napraznicul si ma simt mult mai bine!
MRL, cand faci inseminare?
MRL spune:
Tonia, mai am de asteptat o saptamana. Duminica ar trebui sa fac eco de ziua 11. Am emotii mari, mai ales ca este primas inseminare la mine.
Pupici
LilianaR
Tonnia spune:
Bafta!!! Iti tinem pumnii! 
quote:
Originally posted by Tonnia
Felicity, exista pe acolo teste de fertilitate masculina, care se fac acasa? Acum am citit despre ele. Exista asa ceva?
quote:
Originally posted by Tonnia
Da' greu va mai treziti!!!

Am uitat sa va zic: n-am fumat, n-am fumat!