Endometru, ovulatie, temperatruri, etc (4)

Endometru, ovulatie, temperatruri, etc (4) | Autor: Felicity

Link direct la acest mesaj

Fetelor, hai sa o luam de la capat

Pt cine doreste, si e interesat, eu vin acasa la sfarsitul lui martie. Pot cumpara teste de ovulatie de aici!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina constantin spune:

Buna fetele! N-am mai scris de ceva timp la aceasta sectiune a forumului. Tot aspiranta...ca si voi. Mi-am luat Maybe Baby, dar inca nu l-am incercat...sa vedem ce-o fi de capul lui.
Cred ca voi incepe sa-mi iau si temperatura.
De asemenea vreau sa-l pun pe al meu sot pe tratament cu ginseng, branca ursului, napraznic, catina, vit. E....rau nu au ce sa-i faca (el si-a facut in septembrie spermograma si i-a iesit buna...dar cu toate astea...)
Am facut monitorizare luna asta, am avut ovulatie spre ziua 18-19, am , dar degeaba...
Sper sa ni se indeplineasca tuturor dorinta de e avea un bb cat mai curand!
Felicity, te rog, daca se poate, eu as vrea teste de ovulatie...sa-mi spui cat costa...as lua mai multe, sa-mi ajunga .
Va pup si week-end placut in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Alina, daca sotul a avut spermograma buna ai grija ce ii da ca s-ar putea sa nu ii faca bine. Mai intreaba fetele. Ai grija.
LilianaM

Mergi la inceput

Alina, cum stai cu analizele? Daca nu aveti probleme poate ca ar trebui sa faci si un TPC sa vezi cum stai.
Despre Maybe Baby, nu vreau sa te descurajez, dar o sa te plictisesti repede de el. Si eu am unul dar a inceput sa se puna praful pe el de bun ce este. Metoda cea mai buna este monitorizarea sau testele de ovulatie.
Succes
LilianaM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Felicity, sa intrebi medicul daca ai voie sa mergi cu avionul atatea ore gravida in prim trimestru. Ca daca nu e lunaa asta, luna viitoare sigur e.

Mergi la inceput

Auzi MRL, daca tot ai intrat pe aici, cand ai de gand sa repeti TPC-ul? Nu prea am incredere in diagnosticul asta, decat daca se confirma rezultatul macar inca o data.

Mergi la inceput

Antonia, de doi ani tot astept sa se intample minunea si .... ioc. Acum de curand am aflat ca am TPC negativ si am avut de gand sa il repet dar m-am razgandit. De ce? Ce sa mai astept? Decizi mea a fost sa trec direct la inseminare. Asta este. Varsta nu imi permite sa mai astept.
fata dulce
LilianaM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Dragelor-frumoaselor,

Mi se pare mie sau suntem 'invadate' din toate directiile de simbolul maternitatii? Si sa vrei sa uiti de asta, nu poti, frate... Vorbeam deunazi de credite la banca, si o colega care incerca sa ne convinga ca nu stiu ce credit cu destinatie locativa e f.atractiv ne-a impartit brosuri cu tipul respectiv de credit. Ce poza credeti ca e pe coperta? O familie fericita- el si ea, graviduta bineanteles.

Asta pe langa ceasul biologic care ticaie din ce in ce mai zgomotos.

quote:
Originally posted by ariadna33

ALINA, bine ai venit printre noi . Am si eu o intrebare: la tine a fost identificata vreo problema, sau e tot asa o nebuloasa? Adica aplici vreo metoda, ceva (in afara de Maybe Baby)? Ai facut multe monitorizari din-astea 'degeaba'?

Pana la urma au fost mai multe intrebari, dar de fapt esentialul este: medicul tau are vreo strategie pt. a ramane insarcinata?

quote:

Am uitat sa va zic: n-am fumat, n-am fumat!

quote:

Fetelor, sa va spun pe aia dreapta: nici luna sta nu am ramas. Nu e nevoie sa fac nici un test de sarcina, simt eu. Tre sa fii de piatra ca sa rezisti asa. O sa-mi mai incarc bateriile cu niste povesti de succes si cu niste nasteri.

Hai va pup,

quote:

Rushinica pt ca m-ati lasat aici singura de ieri!

Mergi la inceput

Ariadana dar cine esti tu, mama Omida?! In a cata zi esti? Nu poti stii inca!

Fetelor, am oprit Napraznicul si ma simt mult mai bine!

MRL, cand faci inseminare?

Mergi la inceput

Tonia, mai am de asteptat o saptamana. Duminica ar trebui sa fac eco de ziua 11. Am emotii mari, mai ales ca este primas inseminare la mine.
Pupici
LilianaR

Mergi la inceput

Bafta!!! Iti tinem pumnii!

quote:
Originally posted by Tonnia

Felicity, exista pe acolo teste de fertilitate masculina, care se fac acasa? Acum am citit despre ele. Exista asa ceva?

quote:
Originally posted by Tonnia

Da' greu va mai treziti!!!

Mergi la inceput