Endometru, ovulatie, temperatruri, etc (4)
Raspunsuri - Pagina 12
thea_m spune:
Mai Ari cred ca ai si tu niste pitici. Ce e cu tine? vrei
? Ca acusica vin si iti dau. A, gata! Stiu ce este! Efectul abstinentei...de tigari, bineinteles
. Asa pateam si eu. Eram rasu'-plansu'.
Teodora
Felicity spune:
Las' fetele ca va vad eu cu teste pozitive cum va tzatzaie funduletzul
pana in trimestru 2.
NU stiu ce e aia TPC.
Asa sunt si eu, despre orice boala aud sau citesc, musai am si eu toate simpotomurile ![]()
Se vedea la prietena mea la eco ditai fibromul, de fapt nu ii vedeau ovulatia din cauza fibromului ca ocupa tot ecranul, insa 7 ani de zile au considerat ca nu asta e cauza pt care nu ramane insarcinata, si nu-i recomandau operatie. Io cand va zic ca-s niste tantalai doctorii de aici
, vreau sa mai adaug ca pana nu s-a enervat barbate-su si a luat problema in mana (ea e cam visatoare, si cam contemplativa), inseamnand a citit pe internet tot, si-au schimbat asigurarea, s-a interesat care era cel mai bun medic care opera fibroame, si au ajuns la el....se chinuia biata de ea in zadar. Si ii mai spusesera si ca rezerva de ovule e pe terminate si ca ar trebui sa ia ovul de la cineva ca altfel nu se va putea, si a ramas spre fericirea ei natural. Nu stiu ce analogie am facut in minte de la anexita la fibrom, ca nu e nici o legatura
incercam doar sa spun ca daca e o cauza pt care crezi ca nu poti ramane sau duce sarcina, mai bine lucrezi la ea sa o indepartezi, pt ca altfel te chinui ani de zile degeaba.
Racar, am vazut ca esti insarcinata, si stiu ca ai trecut prin ce am trecut si eu, te felicit si iti doresc tot binele din lume sa tzii sarcina si fie intr-un ceas bun!!! Sa fie cu bebe sanatos si voios si mancacios.
Tu nu esti ingrijorata? Si eu ma gandeam la tine cand am vazut ca ai postat la cum arata o sarcina extrauterina, nu va mai spun ca si eu "banuiam" asta, doar am zis, tot ce citesc am si eu
, dar acum parca mi-a trecut banuiala.
Pana nu-mi vin greuturile si nu vad la eco o bataie mare de inima, o sa fiu cam ingrijorata. Tie cum iti merge?
Chi bafta mare, ai sa vii voioasa de la HSG si dupa 2 saptamani ai sa ne anunti ca ai test pozitiv
. Chiar sunt curioasa cum ti se pare HSG-ul, tin pumnii sa nu te doara si sa auzi numai lucruri bune.
ariadna are dreptate ca influentezi pe toti cu mood-ul tau. si e cam neplacut pt cei din jur sa te vada nefericit sau ca te vaicari mereu (cum fac eu acum), pt ca fiecare mai are si propriile lui probleme. Gata am hotarat sa nu ma mai vaicar, sunteti super ca ma sustineti
. Nu mai zic nimic...ca nu vreau sa ma lasati singurica pe aici.
Eu vreau sa mergem la mamici impreuna, asa ca puneti-va pe treaba. Planul ala e de urmat!!! Va bat la cap pana aud ca-l urmati.
ariadna, dupa ce am ramas in aprilie am avut un chist, cica de la sarcina, corpus luteum chyst, si ma durea grozav, a luat luni de zile sa se absoarba, era de vreo 6 cm, si mereu simteam ovulatia pe partea aia si credeam ca nu ovulez decat cu un ovar. cu ala.
acum din cauza la intepaturi de ovar, sunt sigura ca am ovulat pe partea cealalta. desi n-am simtit luna asta nici o durere de ovulatie.
spotting vine de la spot, care e pata. deci spotting e atunci cand iti vin cateva pete de sange, dar nu se declanseaza menstruatia. in general provin de la implantarea in endometru, sau pur si simplu in virtutea inertiei, cand trebuie sa vina ciclu e inlocuit de niste pete. asta daca e sarcina.
fetele va pup pe toate si daca ar sta in puterea mea, as face orice sa ramaneti insarcinate. si o sa ramaneti in curand!!!!
pe toate
Tonnia spune:
Endometrioza,a? Asta-i tare!
Am si eu obsesiile mele: trompe infundate.
TPC=test postcoital. Glumeam!
ariadna33 spune:
Vreau sa va spun ca eu m-am simtit excelent cand am fost insarcinata in vara (scurta perioada), e adevarat ca ma dureau sanii si parca nu mai incapeau in sutien. dar eram foarte relaxata (asta inainte sa fac testul). La servici nu erau deloc roz lucrurile, dar eu eram f. bine dispusa, putea sa treaca trenul pe langa mine, aveam pofta de mancare si la pranz tare as mai fi facut nani, eram linistita, si simteam ca este 'ceva', ca se petrec niste schimbari in organism. Putin mai sensibila ca de obicei, parca ma impresiona orice film lacrimogen. adoptasem la servici un pui de catel pe care il hraneam in fiecare zi.
Felicity spune:
ariadna sa stii ca asa m-am simtit si eu in aprilie anul trecut, ajunsesem sa nu ma pot enerva din nimic, al meu sotz ma numea "softy" si zicea ca parca nu-s eu. eram asa de serena si de echilibrata, dar da, plangeam usor la toate lucrurile omenesti firesti, cand se sarutau doi la tivi, mi se parea asa frumos hahahaha si nu suportam nici o drama ca ma sensibiliza.
acum ma simt foarte bine, e si normal, dorm ca ursu din padure. desi tot mie mi se pare ca am insomnie hahahaha. azi-noapte mi-a spuns al meu sotz ca s-a trezit ca l-a luat o tuse, si apoi s-a dus si a luat sirop de tuse si alte cele, s-a intors si iar asa, a tusit la greu...si eu care in mod normal aud cel mai mic zgomot, n-am auzit nimic. mai nou nu aud nici telefon daca dorm, absolut nimic si parca visez tot timpul.
parca mi s-a mai marit moralul, acum ca nu ma mai lasati sa ma vaicar 
am citit si eu acum povestea Tiei, foarte emotionata, si ma bucur pt ea, felicitari Tia
si un copilash precum ti-l doresti, frumos si sanatos!! Sa fie intr-un ceas bun!!
deci vedeti fetelor...cu trompe infundate si D-zeu vegheaza asupra noastra a tuturor si ne trimite un miracol. Nu e bine sa ne indoim de el si nici de noi, daca nu uiti sa speri si sa ai incredere in viata si in ce iti ofera, toate se rezolva mai devreme sau mai tarziu. Si miracole exista pt fiecare dintre noi.
Uneori ne simtim lasate deoparte, insa vine vremea fiecareia si minunea se va intampla.
dar ia sa incetez...ca devin prea sentimentala acum ![]()
Tonnia spune:
Ei, asa-mi place de tine, Felicity!
Nu stiu ce tot am ca ma trezesc cu noaptea in cap de la o vreme. Poate ma streseaza faptul ca trebuie sa-mi iau temperatura. Azi m-am trezit pe la 4.30. Mi-am zis ca nu mai dorm si sa pun termometrul. Mi l-am pus. M-am uitat cat e, am uitat, am adormit, m-am trezit la 5.15, mi-am zis sa-mi iau temperatura, uitasem ca o mai luasem. Am cautat 5 min. termometrul, era prin pat, am repetat de 10 ori in gand cat aveam, in caz ca adorm, n-am mai adormit.
Bafta, Chi!
Tonnia spune:
Intrebare pt. Ale: de ce tabelul de pe fertility friend e conceput numai pt. 16 zile? Deci, jos, la baza lui, unde sunt trecute zilele ciclului, sunt doar zilele de la 1 la 16? Stie cineva?
Tonnia spune:
quote:
Originally posted by Tonnia
Intrebare pt. Ale: de ce tabelul de pe fertility friend e conceput numai pt. 16 zile? Deci, jos, la baza lui, unde sunt trecute zilele ciclului, sunt doar zilele de la 1 la 16? Stie cineva?
Felicity, ce inseamna LOL? de la ce vine ?
Alé spune:
Buna, fetele
Revin si eu, cam obosita si cu sentimentul vinovatiei ca n-am mai scris. Dar v-am spus din timp ca muncesc muuuuuullllt.
Saptamina viitoare avem o vizita a unor francezi, care vin ei sa observe si sa faca recomandari, si ma asteapta 4 zile de anglo-franco-romina in intalniri prelungite, fara sa maninc deloc
.
Dar pina saptamina viitoare, e WEEKEND. Si avem program de facut bb-ei. Astzi dupa serviciu, ma duc la tara la mine, stam frumos, ne relaxam, si cine stie, poate rezulta... Daca nu, macar am petrecut un weekend la munte...poate e si ceva zapada. O sa fie frumos.
Adriana, ai fost tare cu faza cu endometrioza. Cred ca iti dai seama ca nu are cum sa fie asa ceva.
Tonnia, tabelul de pe ferility are doar 16 zile pina ajungi in ziua 16, ca dupa aceea se lungeste. Nu are rost sa puna un tabel mare, de 28 de zile, gol (adica necompletat).
LOL inseamna laughing out loud, adica ris sanatos.
Incerca sa va mai scriu azi, pina plec.
Felicity, mamica 
Toate lucrurile se intampla cu un scop.