Endometru, ovulatie, temperatruri, etc (4)
Raspunsuri - Pagina 13
danangie spune:
Felicity, felicitarile mele cele mai sincere pentru
. Tare frumos mesajul tau de incurajare. Speram sa ne ajute D-zeu si pe noi.
"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."
Chi spune:
![]()
![]()
![]()
![]()
Fetelor, am descoperit America ! Felicity, nu te speria , nu vin!
, da' sunt incantata ca am descoperit ca HGS nu doare . Da, nu doare, este ca o presiune, intr-adevar ca la ciclu,mai rau a fost cand au bagat fiarele alea in mine (brrr!!!).
Ca dr. a descoperit la eco un chist, e alta treaba, o dau din sarba in tangou, dar asta e !
Dragelor, nu va plangeti ca va descoperiti noi boli. Eu am acces la informatii de specialitate si drept urmare, exasperez orice dr cu intrebari si conexiuni abracadabrante vis-a-vis de bolile si malformatiile de care sufar. Ce-s eu vinovata daca in ginecologie, ca in toate ramurile medicinii, gasesti un simptom la en'spe mii de boli ? Si tot pastrez in mine o mica temere : daca dr a fost superficial, l-a durut maseaua , ori s-a certat cu sotul, ori cu administratorul de bloc, ori mai stiu ce a intervenit si n-a fost atent la MINE , si n-a vazut vreo chestie importanta ?
Asa ca mai citesc cate ceva, mai imi gasesc cateva simptome...si tot asa...
Lichidul ala rosu care curge, e substanta de contrast sau sangerez ?
Ca mi se pare cam multisor .
V-am zis ca pe masura ce procesez, incep sa mi se aprinda beculetele 
thea_m spune:
Bravo, Chi! deci nu ai probleme cu trompele, chistuletul se rezolva el. Ai drum liber la bb.
Teodora
Tonnia spune:
Extraordinar, Chi! Bine ca ai scapat si ca e totul in regula! Nu stiu ce-i lichidul rosu. Te-asteapta vreo 3-4 zile pasionale de-a dreptul!
Zici ca nu doare? Poate-mi fac curaj.
Felicity spune:
Fetele dragele de voi 
V-AM SPUS EU CA HSG NU DOARE? hahahah cu mandrie o spun
, de ar fi toate asa usoare in viata!!! si daca mai si ramai dupa el (cazul meu), e o binefacere!!!
Si eu am cochetat cu ideea ca am SI endometrioza, asa ca nu sariti pe ariadna ![]()
m-am culcat aseara de la 9 seara, si am dormit pana a doua zi la 8. am dureri din cand in cand ca la menstruatie, timp in care va dati seama ca ma panichez ca vine. NU VREAU SA O MAI VAD!!!
Fetelor eu chiar as vrea sa veniti in America, as avea si eu sa am prietene
ca unde-s acum sunt eu si coiotii, ieprurasii, caprioarele in varf de munte iar lumea e mai antisociala ca oriunde in America ![]()
Chi zici ca poate doctorul a avut o jena, l-a durut maseaua, etc, dar tu nu iti dai seama ca aia face el, de ani de zile, i-a intrat in sange, il doare nu-l doare ceva, face totul ca un robotel asa ca nu te indoi ca nu ti-a facut toata procedura!! Ce a zis de chist?
Lichidul ala rosu e vopseaua, sange n-are de unde curge! mie cateva ore mi-a curs ceva apoi nimic. Chi eu am asteptat o zi jumate zile si apoi am trecut la treaba!!! Iti tin pumnii si iti urez din tot sufletul sa se intample minunea!!
Ale frumos ca mergeti la munte si va relaxati, sper sa fie cu mare noroc!! Bafta multa!!
Tonnia din experienta mea de vreo 10 luni de luat temperatura, e absolut esential ora la care o iei, mai degraba decat daca te scoli din pat si mergi la buda in timpul noptii. pune-ti un pix si o hartie langa termometru, si noteaza-ti imediat. si pune ceasul sa sune la o anumita ora.
danangie, multumesc mult si fii sigura ca exista o sansa in lumea asta pt fiecare, si ca ea va veni.
ariadna, esti suparice de nu ne mai scrii? 
va pupicesc pe toate 
Chi spune:
Va multumesc si va 

ca sunteti niste dragalase si niste scumpe ! Si niste PRIETENE !
Trec io la prestat, da' tanti dr. taman vrea sa vaza daca chistul e functional sau e pa bune, ca nici TPC nu vrea sa-mi faca pana nu se lamureste ce-i cu el.
Si eu care stateam in pozitia de start, inchideam usile, dadeam drumul la caini , si ...
, trebuie sa ma temperez, nu ca mi-ar parea rau sa o fac degeaba, da'... aveam si eu neshte planuri luna asta .
Felicity spune:
Chi io zic sa iti urmezi tu planul tau, ca rau nu are cum sa iasa, si vezi apoi ce si cum cu chistul!!
Trebuie prestat luna asta!!!
Vezi si tu ca uneori doctorii sunt asa de departe de realitate, doar natura si bunul D-zeu sunt de partea ta! si eu ![]()
LindaG spune:
Fetelor,ma puteti ajuta cumva?
Eu imi scriu temperatura la Fertility Friend.La My Chart-BBT Graph,acolo unde scrii temperatura,deasupra scrie:Primary,Secondary,Tests si Specific.Stie cineva sa imi traduca cuvintele de la Specific,ca nu le inteleg pe toate.Pleaseeeeee!!!!!
LindaG
http://community.webshots.com/user/lindaparmina