Endometru, ovulatie, temperatruri, etc (4)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Felicity spune:

Iti traduc eu daca imi copiezi ce scrie acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LindaG spune:

In primul rind,daca am inteles bine ca esti vreau sa iti spun Felicitari si sa ai o sarcina usoara!
Uite astea sunt,desi citeva stiu ce sunt dar nu toate.Oricum iti multumesc mult.
Backache, Drinking, High Energy, Nausea,
Bloated, Exercise, High Stress, Ovulation Pain,
Breast Self Exam, Fatigue, Illness, PMS ,
Constipation, Fever, Increased Appetite, Skin Break Out,
Cramps, Frequent Urination, Increased Sex Drive, Sleep Deprived,
Decreased Appetite, Gassy, Injury, Tender Breasts,
Diarrhea, Headache, Irritability,
Dizziness, Heartburn, Miscarriage.

LindaG

http://community.webshots.com/user/lindaparmina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Felicity spune:

Linda, merci mult,

Backache (durere de spate), Drinking (cred ca se refera la consum de alcool), High Energy (energie multa), Nausea (greturi),
Bloated (balonata), Exercise (sport), High Stress (stress mare), Ovulation Pain (durere la ovulatie),
Breast Self Exam (auto-examn la sani), Fatigue (oboseala), Illness (boala), PMS (pms) ,
Constipation (constipare), Fever (febra), Increased Appetite (apetit marit), Skin Break Out (coshi/roseatza pe fatza),
Cramps (crampe), Frequent Urination (urinezi des), Increased Sex Drive (apetit sexual crescut), Sleep Deprived (ai dormit putin),
Decreased Appetite (apetit redus), Gassy (gaze la stomac), Injury (dureri/rani), Tender Breasts (sani durerosi),
Diarrhea (diaree), Headache (dureri de cap), Irritability (esti nervoasa),
Dizziness (ameteli), Heartburn (arsuri la stomac), Miscarriage (pierderea sarcinii).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LindaG spune:

Mersi mult de tot.M-ai ajutat enorm.

LindaG

http://community.webshots.com/user/lindaparmina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Fetelor-frumoaselor,

Azi m-am trezit fericita cu temperatura de 37,2 ,in continuare ma dor sanii si zic "hai sa mai fac un test"...dezamagire totala- si asta tot negativ .

Ma declar invinsa . Se pare ca iar am simptome si air o sa-mi intarzie aiurea in tramvai ciclul. Ca poate n-aveam altceva de facut decat sa numar zilele din calendar.

Asa ca as vrea sa emigrez intr-un varf de munte sa nu mai vad pe nimeni si nimeni sa nu ma vada. asa niste pitici am ca trebuie s-o iau de la capat iar si iar.

Felicity, vad ca esti bine si ma bucur ca ti-ai mai revenit. Trebuie sa fii linistita si gandesti numai si numai pozitiv. Sa ne mai zici si noua simptome, alea, alea.

Va multumesc pt. chestia cu endometrioza , sunteti niste adevarate prietene (dar sa stiti ca eu tot mai am o indoiala vis-a-vis de asta, cred ca numai un poate sa ma lamureasca).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Ariadna, intzeleg senzatia! Io de zapacita ca sunt era sa torn cafea pe modem.
M-am trezit dimineata la 7 fara un sfert dintr-un vis care m-a rascolit enorm: eram la dr si-mi arata la echograf sacul ovular...
Cred ca nu mai am rabdare pana pe 30 sa aflu daca este luna asta sau nu...

Tu in ce zi ai facut testul?

pup

laurici

Mergi la inceput

LAURICI, tu esti atat de draguta si sustii pe toata lumea, ca ar fi culmea sa nu se intample si la tine luna asta. Oricum, vad ca lumea isi tot face bagajele si pleaca dincolo, la mamici, in timp ce la aspirante randurile se 'intaresc' cu fete mai tinerele si pline de sperante.

Numai io raman tot aici.

Am facut testul in z.25 si azi, in z.28. Adica maine ar trebui sa vina rushii, dar cred iar or sa intarzie 3 saptamani, asta ca sa ma mai gandesc la niscai boli .

Te urmaresc in continuare si iti tin pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelas76 spune:

Fetelor, vreau si eu aici daca ma primiti..va citesc cateva luni dar e prima data cand scriu..sper si sa ajunga mesajul ca nu prea stiu eu cum sa folosesc forumul inca!
Sunt in aceeasi situatie ca voi..de vreo juma de an mi s-a dereglat de tot ciclul..vine intre 28-37 de zile...va dati seama cam cate teste am facut....chiar acum sunt in a 5a zi de intarziere!
Felicity felicitari!!
Si cred ca sunt la acelasi medic ca si Ariadna!
Va pup si succes!

Mergi la inceput

Exact ce spuneam...

Cum sa nu te primim, MIRELA, te primim cu bratele deschise, nu vezi ca avem nevoie de forte proaspete pt. vaicareala? Desi s-ar putea ca tu sapleci la mamici foarte urgent, dupa cum se prezinta situatia cu intarzierea.

De unde stii la ce medic sunt eu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelas76 spune:

Merci mult ariadna! Pai citesc la dr Tutunaru si am vazut ca ai postat o data si acolo..daca ma insel..scuze!

Pai tocmai situatia cu intarzierea nu sta bine..poate de aia nu ma duc la mamici..ca a intarziat si 10 zile altadata...asa ca..

Of, nici nu mai stiu ce sa fac...si am mai avut o sarcina acum 3 ani pe care am pierdut-o la 11 saptamani!!

Dupa ce imi vine de data asta ma duc la monitorizarea ovulatiei..parca vad ca nici nu am!!

Te pup

Mergi la inceput