Bebelusi iulie-august 2004 (30)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

ahaaa merci mult Adema !Asa am facut si eu azi .. i-am pus doua masuri in pireul de legume .. ffff bun ...

Mama Giuliei , eu zic sa nu-i dai kiwi !!!!!s-a mai discutat aici de ce ...
si eu il curat pe Luca in fiecare seara in urechi ... cu betisoare cu opritor .. atat ! si ii mai pun si 1-2 pic de ser fizologic in nasuc
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula31 spune:

LA MULTI AAAAANI,BEBITA GIULIA!Sa creasca mare,sanatoasa si frumoasa!Daria,iicurat kiwi de seminte si ii pun cam cateva bucatele(subtiri)intr-un piureut.important:sa gusti fructul inainte,sa nu fie acru sau stricat.Manu papa nestingherit,nu am avut nici0o problema,dar nu-i pun mai mult de 2 ori /sapt kiwi.pupilici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

tuturor bebeilor care fac azi 5 luni!

mami Eliza & bebe Stefan Takeshi (16/08/2004)
www.geocities.com/flakeherald/Moments_of_our_life.html" target="_blank">Paginuta personala www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Povestea nasterii "proaspete"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

pupici!

noi ieri si azi am umblat ca niste golani, am avut si noi musafiri ...un weekend agitat!
fetele, va vine sa credeti sau nu, dar iubitica noastra ...constient sau nu ...de vreo 2-3 zile ne da pe spate cu noutatile, sa va zic: 1. PLESCAIE si ii place tare mult (pe mine m-a vazut facand asa, cand ii dau sa pape plescai din limba si zic "miam miam ce bun e", acum e de ajuns sa incep eu ca ma imita imediat!
2.VORBESTE "ta ta", "ma ma", "de de", da da", bu bu", be be" "ghe ghe" "ne ne" si multe altele, dar astea sint foarte clare...iar in seara asta inainte de baita a facut kk si dupa ce am sters-o nu stiu ce intreba tati, cred ca ceva de genul "a facut, mai face?" si ne-am trezit ca moata zice "gata", sa lesinam si mai multe nu ....
3. la baita da atat de tare din picioare incat se face balta pe jos, eu cu tati sintem uzi din cap pana-n picioare, dadea si inainte din picioare, dar acum o face constient ...pentru ca rade de nu mai poate cand ne vede asa murati, eu nu mai pot sa o spal, trebuie sa-i tin picioarele ...asa de tare loveste apa!
4. in seara asta a stat in picioare singura tinandu-se de patut pentru cateva secunde, iar in fundulet sta singurica 3-4 minute, ar sta si mai mult dar sigur trebuie sa vada ceva interesant in jurul ei si se repede sa il prinda ...normal ca face poc!
5 alataieri era pe masa de la bucatarie o bucatica mica de branza, moata era la mine in brate si se tot apleca spre masa, nu intelegeam ce vrea, credeam ca vrea un servetel ...ei bine nu, am lasat-o sa vad ce vrea si a luat cu manuta bucatica aia mica ...eu stiam ca mult mai tarziu prind obiecte mici cu precizie, asa ca nu mi-a venit sa cred!
6. isi invarte suzeta, sau mai bine zis snurul de la suzeta il infasoara pe suzeta, de parca ar face un ghem, astea sint miscarile!

noi sintem ametiti, in cateva zile a evoluat atat de mult ca nu ne vine sa credem ...si a inceput sa-si revina si cu mancarea, timp de 3 saptamani a facut si ea fitze (criza de la 5 luni jumate ) si mai multe de 170 ml lapte nu vroia (asta la culcare) pentru ca uneori ziua manca doar 50 sau 70 ml, maxim 140 ml ...vad ca de ieri a inceput sa pape 200-210 ml, ufff ...simteam ca nu se mai termina criza asta de "greva foamei"

Paula, Simona, i-am vazut si eu pe puiutii vostri, sint tare dulci si scumpi, sa va traiasca si sa fie sanatosi!

pupici

Nicole & Andreea Alexandra(fomista)
http://community.webshots.com/user/niar1 - Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Nicole , ce-am mai ras !! cred ca-i o dulce moatza !!
sa-ti traiasca !
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

buna seara...sau buna dimineata!

Nicole ce m-am amuzat de buburuza ta...e o scumpa.
Si la Andreea zilele astea observat un mic salt...faptul ca a inceput sa-si duca talpa piciorului la gurita, ca se joaca cu firele mele picate din parul prins atunci cand ii schimb pampersul, ca a observat lanticul de la gatul meu si intinde manuta catre el, ca a devenit mai sensibila la tot ce se intampla in jurul ei...toate astea ma bucura enorm.
Adema scaunul l-am montat insa sta ca piesa de mobilier deocamdata pana ne putem folosii de el pentru ca nu are spatarul rabatabil.Cu piureul si la noi e o adevarata lupta....il papa numai combinat cu supa...nu stiu ce sa mai fac....Incerc sa i-l dau inainte de supa poate daca ii e foame il primeste insa nimic.
Blue Angel esti tare simpatica, cu biscuitii fara gluten.Spuneai ceva de perna....eu puneam perna la capul ei ca ii placea sa-si lipeasca crestetul capului de ea atunci cand dormea dar de cand a inceput sa dea din maini si sa apuce cu ele, i-am luat-o pentru ca o apuca si si-o tragea pe fata.Acum se impinge cu capul pana la marginea patutului ca sa-si atinga fruntea de aparatorile pentru gratii...asa ii plce sa doarma ....cu nasul bagat in ceva.Fara perna ca mi-e frica!
Andrea mai fac si eu supa dupa o zi pe alta si o pun in biberon si pe urma in congelator...cand tr. sa i-o dau o decongelez in incalzitorul de biberoane....1-habar nu am pana la ce distanta vad bb la varsta asta dar stiu ca atunci cand bag capul pe usa camerei ei, rade cu gura pana la urechi.2-urechile i le curat atunci cand ii fac baita..adica o data la doua zile, cu betisoare de ureche...cand era mica cred ca pana pe la 2 luni nu ii le curatam ca mi-era frica ...si cleiul ala pica singur din urechiusa.3-cu unghia si mie mi-e cam teama ca am vazut ca s-a inrosit putin un degetzel...dar nu pot deloc sa tai coltul ala ..tu cum ai reusit?...mi-e teama sa nu creasca in piele.
Eli l-am admirat iar pe buburuzul tau....sa-l mai imbraci in rosu ca tare bine-i sta.Puzzelu' ala cate piese are?...e frumos.
hai, somn usor va doresc!

Felicia si Andreea (17.07)

http://community.webshots.com/album/225204808Mzceef

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

BUna Fetele,

Uite ca mai dau si eu pe aici, sper ca va mai aduceti aminte de mine..
Am inceput serviciul si asta e principalul motiv pentru care nu am mai avut timp decat sa va citesc (si doar pe sarite)... Bianca e bine si vad ca nu o afecteaza faptul ca eu sunt plecata, mai mult pe mine...in primele zile am fost un pachet de nervi din acest motiv, dar acum m-am mai linistit ca doar eu am ales calea asta si in plus ea e foarte bine ingrijita in lipsa mea.

Vad ca multe s-au mai intamplat pe aici... cazaturi si copii bolnaviori... noi am tinut pumnii sa se faca repede bine. Noi nu avem la activ nici o cazatura inca, ca nu prea ne miscam sau rostogolim, cel mai mult ii place sa stea in fund sau in picioare. De mancat mancam diversificat si nu prea... adica am ramas tot la pireul de legume, in schimb ii place la nebunie squash (dovlecel cred ca e) la borcanel si sweet potatoes. Vad ca si piureul de legume il mananca mult mai bine de cand ii pun si ceapa in supa.

Fetelor, voiam sa va intreb daca voi ati ridicat spatarul de la carut deja... pe mine ma bate gandul, ca tare nu ii mai place stea la orizontala, mai ales acum ca o infofolesc mai tare.. dar mi-e frica ca daca nu sta bine in fund (sta doar cateva minute) sa nu ii fortez coloana.

Ma duc sa ma uit la pozici si sa citesc povestea lui rain. (deh... sunt in recuperari..)

Pupici tuturor,

Anca & bb Bianca (19 iulie 2004)

http://community.webshots.com/user/aneagu100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza dragutzelor.
ce mai faceti?
ati petrecut bine in week end?
heheh Nicole pai....nu era vorba ca avem domnisoare si baietei de pe acum? or sa ne uimeasca cu progresele....
Anca, eu l-am pus pe Patrick in caruciorul sport cu spatarul la nivelul 2 sau chiar 1 de la inceputul anului, ca altfel nu il mai pot plimba, era super nervos ca nu vede afara. si oricum de acum sta bine in fund. cum e la munca? pitica mica cu cine sta?
Catinca, incepe cu legume - supa de exemplu, strecurata. apoi incepe sza introduci cite o lingurita de piure subtiat cu supa si dupa aia totul merge foarte usor. succes!
azi e un vint teribil aici....asa ca am sa ies singura, nu prea e vreme de pitici.
va pupam si va dorim o saptamina super, iar celor care s-au paucat d emonti multe succese!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

neata neata !

nu puteam sa ma abtin si sa nu spun cat am slabit intr-o saptamana ...3,5 kg !!!!!!!
si asta dupa ce ieri m-am destrabalat ...am mancat tot felul de chestii, am mancat dulce, am mancat fainoase, am baut alcool, ma tot incurajam ca nu am cum sa pun pe mine doar intr-o zi, se pare ca m-am incurajat bine!
fetele, bafta si voua ...cele care v-ati pus cu bata pe kilograme , la cat mai putine !

Roxi, felicitari si tie iubita, vad ca si la tine a dat rezultate bune cura disociata!

pupici

Nicole & Andreea Alexandra(fomista)
http://community.webshots.com/user/niar1 - Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Salutare

Bravo tie Nicole!! Eu am ramas cu 60 de kg...pana la 54 cat aveam eu de vre-o cativa ani mai este...dar nici nu ma grabesc.Mai astept vre-o 2 luni sa vedem ce se intampla si pe urma...parca vad ca vin la voi cu rugamintea sa-mi dati o reteta de slabit...

AncaMaria, pai cam de o luna stam si noi cu spatarul ridicat de la carucior...mama, sa vezi ce ture bag prin casa cu el....ca holul are legatura cu sufrageria si bucataria...ii place lu moata mea...cateodata asta e calea de adormit.

Felicia si Andreea (17.07)

http://community.webshots.com/album/225204808Mzceef

Mergi la inceput