Bebelusi iulie-august 2004 (30)
Raspunsuri - Pagina 5
eli spune:
Buna! Azi am iesit afara, dar era soare cu dinti. SI batea vantul asa ca am stat doar 1 ora si ceva, am facut niste cumparaturi si apoi acasa.
Ca uitam: voi ati cumparat oale special pt gatit mancarea lui bebe sau folositi una din cele pe care le aveati acum in ea preparand mancarea doar pt el?
Uau, Nicole ce progrese a facut Andreea. Felicitari si sa o tineti tot asa.
Felicia, multumim. Puzzle-ul are 1000 de piese. Acum am luat unul cu Pooh si prietenii lui ca sa il asezam deasupra patului lui Stef.
Roxi, felicitari pt kg slabite!
O zi minunata va dorim!
mami Eliza & bebe Stefan Takeshi (16/08/2004)
www.geocities.com/flakeherald/Moments_of_our_life.html" target="_blank">Paginuta personala www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Povestea nasterii "proaspete"
andreea_s spune:
Buna dimineata si o saptamana exceptionala la toata lumea!
Apropos de ce spunea Nicole, Matei azi dimineata era in bratele bonei, air eu ma imbracam sa plec la munca, s-a uitat la mine si mi-a spus clar "pa". Nu stu daca a fost constienta chestia asta dar eu m-am inmuiat instantaneu.
Andreea si Matei zambaretzu'
http://community.webshots.com/user/andreea_ciontu
Doamna Bibi spune:
Neata, iata ca vine in sfarsit si iarna...sper...
Noi suntem bine acum,bebe si-a revenit total,e la fel de vioi ca inainte si chiar mai vioi,pe zi ce trece mai face cate o nazbatie ceva,mai nou isi suge piciorul...Si ce am observat,pofteste asa de tare cand mancam noi ceva ca ii curg balele siroi,pana nu ii pun si lui pe limba ceva nu se potoleste,incepe sa tipe.Sunt cam suparata,cred ca seaca de tot laptele,aseara abia am adunat din ambii sani 50 ml,cred ca e cam gata,dar e destul de mare de acum,dar tot parca nu ma indur,mi-e asa de drag cand il tin la san si ma apuca cu manuta...
Monica si bebe Bogdan
http://community.webshots.com/user/monicaotelea
BLUE ANGEL spune:
Buna Dimineata la mamici si la bebici !!!
Raportez si eu 2,5 kg date jos saptamana trecuta !!!!!! si eu ieri am pacatuit cu o portie mare de carofi prajitzi si prajiturele !!!!spuneti-mi si mie ce mancati la regimul lui Monti .. ca sunt multe capitole acolo si nu am timp sa citesc ...de exemplu azi !
mai am de dat jos 6 kg !!!!
feteler , am o mare problema cu urechile lui Luca ... cand doarme ii place sa si le intoarca si ma gandesc sa nu si le faca clapauge .. m-am gandit sa-i pun niste leucoplast sa i le lipesc .. dar daca ii prind fier de par .. brrrr !
ce ma sfatuitzi ???
si eu am sesizat la bb meu ca a devenit mult mai receptiv ... ii place cand imi dau drumul la par si ma imbrac in culori deschise (vii)..se uita asa admirativ !!!!!
ama uzit undeva ca bblusul Mihaelei Radulescu a mers de-a busilea ... pai cum ? ca este cu 21 de zile mai mare decat Luca !!!!
mai, mai .. ce ti-e si cu bb--ii VIP -urilor !!
cred ca e frig si la noi ... dar tot ma voi aventura afara !!!!
putzin asa !
pupici
o zi buna
andreea_s spune:
Blue, nu cred ca a mers de-a busilea, cred ca s-o fi tarat si deoarece este fiu de VIP s-a exagerat un pic. NU prea are cum sa mearga de-a busilea asa repede.
BLUE ANGEL spune:
Ancuta , si eu i-am ridicat spatarul de la carutz si il tin si in scaunul de masina cat mai sus .. eu zic ca atat timp cat se sprijina e ok pentru varsta asta !
Eli , eu am cumparat o oala Kukta in care ii gatesc numai pentru el dar nu sunt foarte rigida in sensul asta !
pupici
rain spune:
Anca, si noi mergem pe afara stand in fundulet in carucior, daca doarme o asez la orizontala si gata!
Andreea, ai vazut ce reactie ai imediat cum auzi un cuvant, nici nu-ti vine sa crezi ...bravo Mateiut!
Monica, ma bucur mult de tot ca si-a revenit Bogdanel, sa fie sanatos si sa nu va mai dea asa emotii!
hehehehe tare nu, bebeii vip merg de-a busilea ...si eu zic ca doar s-a tarat, si moata se taraste si merge in spate ca racu'...daca vrea sa se tarasca in fata, atunci cand ridica funduletul o imping eu putin si atunci inainteaza bine ...altfel, face doar flotari
Eli, eu am cumparat o craticioara mica si numai in ea ii fac iubitei supita, dar e una simpla, nu ceva deosebit!
Simona, felicitari si tie pentru kg in minus, hai sa-ti zic ce mananc eu astazi: acum de dimineata mi-am facut o salata (un amestec nu prea estetic)din cateva frunze de salata verde, un ou, un iaurt dietetic(0% grasime), cateva cubulete de branza si 3 cubulete de pastrama vita ...delicios, nu?
pentru pranz mi-am facut un peste cu lamaie la cuptor,in folie de aluminiu, doar cu cateva picaturi de ulei
la cina cred ca imi voi face o salata de fructe: 1 mar, 1 potocala, 1 mandarina si 1/2 grapefruit
in rest apa ...multa apa!
pupici
Nicole & Andreea Alexandra(fomista)
http://community.webshots.com/user/niar1 - Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
andreea_s spune:
Nicole, sunt super dulci. Matei a mai avut din astea. De multe ori cand vine Razvan acasa il intampina cu un lung "tatatata". Oricum e misto senzatia.
BLUE ANGEL spune:
he, he Nicole merci muuult !!!! suna binisor !!!
aoleuuu dar cand ai timp sa faci toate astea ... plus mancarea lu' bb ??? bine , eu sunt si cam impiedicata in bucatarie !!!!
pupici
pako spune:
I-am luat rochita si azi am imbracat-o in ea....asa de mult o schimba rochita...nu mai arata a bebelus ci a domnisorica.
Am descoperit de ce se trezea asa de des in ultimile nopti...saracuta de ceva timp are mucisori...nu e racita dar ii curc mucii...niste aia incolori si lipiciosi,se intiiind si nu poti sa-i rupi.Cateodata ne amuzam ca face balonase cu ei....de, facem haz de necaz.Asa...si de cand i-am pus pe o batistuta Karvol(v-am zis ca am venit din ro cu o punga de medicamente) copila mea nu se mai trezeste decat o singura data noaptea atunci cand ii e foame.Bun Karvolu'asta...camera ei e atat de mentolata....
Blue Angel si a mea se trage de urechiuse cand mananca....si cand se lasa cu capul intr-o parte isi indoaie urechea....dar eu nu i-as pune leocoplast...mai bine ar fi o caciulita.... o las asa eu....mai sunt atenta...
Felicia si Andreea (17.07)
http://community.webshots.com/album/225204808Mzceef