ceai -stimulator de lactatie

ceai -stimulator de lactatie | Autor: an-k

Link direct la acest mesaj

vine mama la mine cand va fii sa nasc si as vrea sa-i zic sa-mi aduca din tara asa ceva, sau creme care se folosesc in timpul alaptarii daca ati incercat ceva si va ajutat, va rog sa imi spuneti si mie- multumesc

anca DNP21martie
bb BIANCA ECATERINA

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Este bun ceaiul de fructe de anason! Mai este un produs Galactogil - sub forma de granule care se consuma o lingura l ao cana de ceai sau lapte sau chiar mancate asa ca bombonele! Eu l-am folosit cu succes pe cel din urma! Dar dac amerge la un plafar si cere pentru marirea secretiei lactate sigur ii vor da ce trebuie!

Sarcina usoara in continuare si un bebe santos!

Nally si Sebastian (14.04.2004)
Poze nou-noutze cu Sebastian!!!

Poze...Poze...Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Ceaiul de chimen si anason am auzit ca este bun; o sa trebuiasca sa incep si eu sa consum de saptamana viitoare!
De asemenea pentru sani, in primele zile cand apare lactatia mai sunt bune unguentele Garmastan sau Bepanthen (Vezi ca este un topic la parintii intreaba privind astea doua unguente creat chiar de mine).

Kita(Alina) si Samburasul vioi de 36 de saptamani
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinasalavastru/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Mai este bun si NUTRINATAL,pastilute pe baza de marar, anason si laptisor de matca,de la Plafar, apoi ceai de seminte de marar, tinctura de marar, anasonul, chimenul si busuiocul, toate sunt pentru sporirea laptelui matern.
Nastere usoara si bb. sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Fetelor, as vrea sa va intreb daca tot ceea ce ati indicat voi se utilizeaza numai dupa nastere sau se poate lua si inainte?
Eu am 26 de saptamani.
Multumesc!

Geani & Daria (26 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

Buna Geani!

Subscriu si eu pt ceaiurile de anason si chimen. Se pun f putine seminte in apa, ca altfel iese prea concentrat si face mai rau decat bine. Cica ar fi bun si pt bebe daca ii vei da ceai de fenicul pt colici.
Cred ca n-are rost sa iei(bei) de acum ceaiuri din astea, doar daca iti plac asa mult.

Sarcina usoara si nastere la fel!!!

Gabriela si Mariuca (1 anisor)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Multumesc, Gabriela!

si multa sanatate!

Geani & Daria( 26 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

multam fetele, i-am zis mamei de ceaiul de chimen si anason, si-mi aduce, si a zis ca se mai intereseaza ea la plafar si la farmacie,a mai zis ca exista niste granule rosii care se pun in apa din baita lui bb, antiiritante, dar a uitat cum se numeau voi stiti ceva?

anca DNP21martie
bb BIANCA ECATERINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Gegea, ai grija ce ceaiuri bei cit esti gravida. Unele chiar sint contraindicate in timpul sarcinii si din cite tin eu minte una dintre ele e chiar anasonul. Stiu ca scrie si in prospect, ca poate provoca inceperea travaliului. Inainte de a bea orice fel de ceai, intii citeste prospectul si daca nu scrie nimic referitor la sarcina si lactatie, intereseaza-te totusi si din alte parti. De exemplu nici ceaiul de cimbru nu e bun.

Karina + Bogdanel

Nu traim ca sa mincam, ci mincam ca sa traim

PS Cititi neaparat articolul de pe site:

www.desprecopii.com/info.asp?id=637

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

Anca eu la fetita am flosit pentru baie infuzia de musetel (puneam cam un pliculet la 1litru de apa ),alternativ cu ce-a de tarate de grau(puneam 4-5 linguri de tarite intr-un vas de 6-7 litri si le fierbeam vreo 10 min)si nu am avut nici un fel de probleme cu iritatiile,dar am facut asta 6 luni seara de seara.

I.G.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

Am uitat sa mentionez ca pt. tarate facusem un saculet de tifon in mai multe straturi si le puneam cu saculetul in apa fiarta altfel se imprastie .

I.G.

Mergi la inceput