cearcane la 2 ani jumate?

cearcane la 2 ani jumate? | Autor: gandacelu

Link direct la acest mesaj

dragele mele, stie cineva de la ce poate avea ilenuca mea cearcane?
mai ales ca doarme din belsug, si la pranz 2 ore, si noaptea de la 10 pm la 8 am...

mai ales ca pana acum nu a avut, iar de vreo 2 saptamani are

o puteti vedea si in poza, cateodata sunt mai accentuate si bat in vinetiu... cateodata mai vagi, dar nu dispar! au legatura cu rinichii?

in rest e sanatoasa, doar o bantuie o tuse de o vreme indelunga incoace

mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tynadiana spune:

Ai incercat un coproparazitologic?
Viermisorii intestinali in special giardia da uneori o paloare fetei si cearcane, dar in special o pofta de papa redusa...
Nu vreau sa te sperii eu am trecut prin povesti triste cu giardia asta si inca nu i-am dat definitiv de cap...
Incearca sa o vada intai un doctor poate are vreo parere...

Pupici si sanatate la pui!!!

TYNA SI DIANA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tynadiana spune:

Uita-te pe aici...viermii astia intestinali sunt peste tot...
http://www.reclama/modules.php?op=modload&name=Search&file=index
http://www.reclama/modules.php?name=News&file=article&sid=44&mode=&order=0&thold=0

Stii mai ma gandesc si la o oboseala a organismului in lupta cu tusea care o bantuie...
Oricum du-te cu ea la doctor, e modul cel mai sigur de a stii exact...

Iti urez sanatata multa!!

TYNA SI DIANA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

aoleu, la asta nu m-am gandit! asta-mi mai lipsea!

merci, fetele, mananca bine, e chiar dolofanica, daaaaaaaaaar... e posibil, am auzit ca sunt peste tot viermolocii astia... ptiu!

Mergi la inceput

dar alte semne... dureri de burta? altceva?

merci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Gindacel cred ca iarna multi copii au cearcane, lipsa soarelui, mincare mai saraca in vitamine. daca nu sint accentuate si daca nu are si roseata in obraji eu zic ca e OK. Eu i-am facut si examenul parazitologic lui marcu, doar asa sa stau eu linistita. Apoi am observat ca vara ii dispar cearcanele. Fa-i un examen complet de analize daca te face sa te simti mai bine. Unul anual e o buna practica cred eu...
A

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelalte stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Gandacelule, intr-adevar, vezi sa nu fie giardia, cearcanele erau unul dintre simptome- de urmarit si lipsa poftei de mancare, paloare, dureri de burtica in zona buricului, scaune moi alternate cu constipatie. Si eu am suspectat-o pe Bianca acum vreun an, dar din fericire nu avea nimic, ceea ce va doresc si voua. Vestea trista e ca marea majoritate a copilasilor fac asa ceva la un moment dat, dar cica daca nu sunt simptome deranjante, trebuie sa-i lasi in pace!

Roxana&Co

http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu

Mergi la inceput

stati asa, ca am aflat ca mai poate fi si altceva... asa a avut si nepoata sabinei, claire...
sabina, scrie aici, poate intereseaza pe mai multi!

..........

am inteles ca daca nu a slabit nu e problema... oricum nu pare bolnava, e chiar prea vioaie ! asta e de la limbrici, nu?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Dragele nu va speriati in primul rand.Claire a avut mai intai cearcane, apoi vanatai care nu treceau decat f. greu desi nu prea se lovea, dupa care zicea ca o doare urechea si a facut febra. Totodata facea f. des enterocolite si nu crestea deloc in greutate luni de zile, pofta de mancare f. scazuta. Analize cu lispa de fier.
la ureche nu avea nimic, dar era palida ca un soricel, ceea ce cazul ilenei nu e.
Asa ca dupa cateva zile de febra i-au facut analize si asa au aflat.( pt. fetele care nu stiu, Claire are leucemie acuta limfoblastica, e in State si e in curs de vindecare pt. ca are o forma usoara).
dar nu va speriati, intr-adevar iarna copii sunt mai predispusi la cearcane, daca ma uit mai bine si Sofia are nitel....dar ea nu doarme bine noaptea de felul ei.
Deci, daca copilul mananca bine, creste si se inalta, nu are infectii repetate etc. nu va ingrijorati aiurea.
Daca prezinta insa mai multe simptome ingrojoratoare faceti niste analiza.In majoritatea covarsitoare a cazurilor e vorba de o scadere trecatoare a imunitatii..
daca nu ma ruga gandaca nu ziceam nimica....pt. ca nu vreau sa raspandesc alarmistica.

Sabina si Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi

Cele mai frumoase fete

Mergi la inceput

merci, sabina, m-ai linistit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aysha spune:

Giardia cu cearcane?

Cearcane pot insemna orice de la alergie pina la ten foarte deschis la culoare care face ca vasele de singe din preajma ochiului sa para cearcane.Factorul ereditar intervine si aici. Anemia era banuita a fi o cauza a cearcanelor insa se pare ca afirmatia nu-si mai are baza decit daca este insotita de stare de apatie,refuz alimentar si oboseala.

Nu te ingrijora. Si Rashid are. Insa ele a fost descoperit a fi alergic la praf.
Cum nu-l pot tine intr-o bula sterila...si are tenul deschis....uite-l cu cercanutze.

Pupa la Ileana si n-o mai cauta de toate.

Cu sinceritate,Aisha.
"Some people come into our lives and quickly go. Some stay for awhile and leave footprints on our hearts. And we are never, ever the same."

Mergi la inceput