cearcane la 2 ani jumate?
Raspunsuri - Pagina 2

gandacelu spune:
quote:
Originally posted by aysha
Giardia cu cearcane?
Cearcane pot insemna orice de la alergie pina la ten foarte deschis la culoare care face ca vasele de singe din preajma ochiului sa para cearcane.Factorul ereditar intervine si aici. Anemia era banuita a fi o cauza a cearcanelor insa se pare ca afirmatia nu-si mai are baza decit daca este insotita de stare de apatie,refuz alimentar si oboseala.
Nu te ingrijora. Si Rashid are. Insa ele a fost descoperit a fi alergic la praf.
Cum nu-l pot tine intr-o bula sterila...si are tenul deschis....uite-l cu cercanutze.
Pupa la Ileana si n-o mai cauta de toate.
Cu sinceritate,Aisha.
"Some people come into our lives and quickly go. Some stay for awhile and leave footprints on our hearts. And we are never, ever the same."
sarumana, aisha mama!
aisha, aisha, m'a ecoute'

e adevarat: ileana are un ten extrem de deschis, ultraalb, cat despre factorul ereditar, asta e explicatia! pai de cand s-a nascut ioachimu, mami a ei nu prea mai doarme

in orice caz, ii fac analizele... la alergolog oricum trebuia sa ajung, de cand mi-a facut acum 1 an bronsolita...
merci!

mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)

aysha spune:
Mami de Ileana,
bronsiolita e pacatoasa dar decit sa fugi in fiecare an la alergolog sau sa tii copilul in casa,cumpara un nebulizator. ( si Rashid a avut si tot asa l-am scapat...ptiu..ce seamana Ileana si Rashid..d.p.v. medical).
Este cam scumput dar poate fi folosit de tot familionul la nevoie.
Si asa se duce pe pustii si "wheezing"-ul si tusea si nici nu mai stai cu teama la fiecare schimbare de anotimp sau calculind la ce ar mai pute fi alergica.
Da-i domnule pupicul ala ca-i trec toate!
Cu sinceritate,Aisha.
"Some people come into our lives and quickly go. Some stay for awhile and leave footprints on our hearts. And we are never, ever the same."

ciufulici spune:
Tusea indelungata poate duce la cearcanele de care spui. Ar trebui ca cearcanele sa dispara in una, doua saptamani daca fetita nu mai tuseste.
Recomandat ar fi tratament corect pentru tuse.
Sanatate va doresc.

gandacelu spune:
quote:
Originally posted by aysha
cumpara un nebulizator.
auleu! ce e ala, ca are un nume cam... nebulos

quote:
Da-i domnule pupicul ala ca-i trec toate!

quote:
Tusea indelungata poate duce la cearcanele de care spui. Ar trebui ca cearcanele sa dispara in una, doua saptamani daca fetita nu mai tuseste.
Recomandat ar fi tratament corect pentru tuse.
draga ciufulici!
asta n-o mai stiam... dar ai dreptate, nu am gasit inca tratamentul corect contra tusei... adica ii trece sambata ca sa se imbolnaveasca din nou luni... o tinem asa de nu mai tin minte, de 1 luna jumate... am consumat stodal si tusin la greu, acuma intram pe prospan... vreo sugestie?
merci fetele

mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)

vilma spune:
Aici deja seamana cu Anca, sorry, Aisha ca ti-am luat "semanatu"..
Deci, despre tuse. Pai tusea, maica, nu ii mai trecea Ancai de aproape un an. Si a luat.....da' ce n-a luat. Diagnosticul era in permanenta bronsita.
Siropurile? Vax, tinea cat i le administram, dupa ce intrerupeam, iarasi incepea concertul. Avea niste crize noaptea, pe la 3, alteori la 5 dimineata, rele de tot. Nu mai stiam ce sa-i fac. Eram zombi cu totii. Dupa tratamente mai obisnuite si mai putin obisnuite, ultima gaselnita a fost cura de 10 injectii cu polidin (facute in doze crescatoare, initial subcutanat, apoi nu stiu mai cum...ca cica e secret), urmat de 5 vitamina E (una pe zi), iar acum urmeaza sa-i dau Decaris.
I-am mai luat laptisor de matca si ii dau si vitamina C.
Doamne ajuta!
Sanatate la puiuti.
Vilma, Anca (3.7 ani) si Tudor (11.12.2003)

mamicaluitheo spune:
quote:
Originally posted by vilma
Aici deja seamana cu Anca, sorry, Aisha ca ti-am luat "semanatu"..
Deci, despre tuse. Pai tusea, maica, nu ii mai trecea Ancai de aproape un an. Si a luat.....da' ce n-a luat. Diagnosticul era in permanenta bronsita.
Siropurile? Vax, tinea cat i le administram, dupa ce intrerupeam, iarasi incepea concertul. Avea niste crize noaptea, pe la 3, alteori la 5 dimineata, rele de tot. Nu mai stiam ce sa-i fac. Eram zombi cu totii. Dupa tratamente mai obisnuite si mai putin obisnuite, ultima gaselnita a fost cura de 10 injectii cu polidin (facute in doze crescatoare, initial subcutanat, apoi nu stiu mai cum...ca cica e secret), urmat de 5 vitamina E (una pe zi), iar acum urmeaza sa-i dau Decaris.
I-am mai luat laptisor de matca si ii dau si vitamina C.
Doamne ajuta!
Sanatate la puiuti.
Vilma, Anca (3.7 ani) si Tudor (11.12.2003)
vilma draga mea si decarisul cum il dai?
as vrea si eu sa le fac polidine , ce mai in colo si in coace sa procedez la fel, poate cine stie ...o scoatem si noi la capat
Andreea mami lui Theo & Florin poze
Salvati-l pe Mihaita!
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38225

ponicid spune:
Si din pricina unei infectii urinare poate sa aiba cearcane si sa fie palida.
Daniela, mamica de Ana-Maria

tynadiana spune:
Eu v-am spus de giardia pt. ca la Diana se intensifica cearcanele in perioada cand are giardia...Dar in principui cearcanele sunt datorate unul efort din partea organismului, deci si de o tuse,de o infectie, de o aneme, dar si de giardia (sa nu ziceti ca sunt blocata...)
Draga Vilma, Decarisul pt. ce ti l-a recomandat doctorul ala?Din cate vad Ancuta ta are 3,7ani...Banuieleile mele s-au confirmat uite pt. ce este Decarisul:
Indicatii: Infestari cu: Ascaris lumbricoides, Necator americanus, Strongyloides stercoralis, Trichostrongylus colubriformis si Ankylostoma duodenale.
Contraindicatii: Alaptare - principiul activ trece in laptele matern. Se va administra cu prudenta in sarcina si la copiii sub 3 ani.
Mod de administrare: Comprimatele de 150 mg sunt contraindicate copiilor Adulti: 1 comprimat de 150 mg in doza unica. Copii: 2,5mg/kg corp, sub forma comprimatelor de 50 mg. Aceasta inseamna 25-50 mg (1/2-1 comprimat) copiilor avand varsta de 3-6 ani si 50-100 mg (1-2 comprimate) celor de 6-14 ani, in doza unica. Este preferabil ca administrarea medicamentului sa se faca seara, la culcare. La nevoie, tratamentul se va repeta dupa o pauza de 14 zile.
Efecte secundare: Greata, voma, cefalee, diaree. Dupa tratament, pot aparea simptome SNC (uneori, encefalopatie). La doze mai mari ori in tratamente repetate, se pot instala: leucopenie, agranulocitoza, eritem tegumentar, nefropatie.
Interactiuni medicamentoase: Se va evita administrarea concomitenta cu: mebendazol (toxicitate crescuta); substante lipofile (toxicitate crescuta).
Asa ca tot la paraziti intestinali ajungem...
Eu va sfatuiesc sa dati medicamente din acestea pt. paraziti deoarece sunt fffffff. toxice, si pot afecta ficatelul puiutilor...Eu am patit-o de la giardia de aceea sunt blocata...
Sper ca nu v-ati suparat pe blocajul meu cu giardia...si nici in general pe mine
Sanatate pt. toti copilasii din lume!!!!
TYNA SI DIANA!

tynadiana spune:
Scuze, am vrut sa zic sa nu le dati puiutilor astefel de medicamente deoarece sunt fffff toxice.
Incercati mai bine ceva natural din plante sau homeopate, sunt poate eficiente in timp dar mai sanatoase...
TYNA SI DIANA!

tynadiana spune:
Despre DECARIS, va pot spune ca dupa revolutie era cam singurul medicament contra parazitilor intestinali si era folosit si la animale (eu am avut catei si le-am dat Decaris), dar si la animale s-a dovedit a fi foarte toxic...asa ca s-a renuntat...
TYNA SI DIANA!