Vreau numele unui dr. bun ptr. sarcina cu probleme
Fetelor, ajutati-ma va rog cu un sfat.
Poate stie careva sa-mi recomande un medic ginecolog bun pentru cumnatica mea care este insarcinata, dar are unele probleme.
V-am mai scris eu ceva in legatura cu asta.
Cumnatica mea a ramas insarcinata ca prin minune, caci are un singur ovar si toti medicii pe la care a fost pana acum ii dadeau sanse f. mici sa ramana insarcinata.
Totusi a ramas dar trebuie sa aiba mare grija, ia niste medicamente pentru mentinerea sarcinii, face niste injectii, nu are voie sa faca efort deloc, etc.
Ea este deja la o doctorita in evidenta dar nu prea este multumita, i se pare cam supericiala avand in vedere riscurile sarcinii.
Ar vrea sa mearga la un medic bun...vrea sa fie sigura ca totul e bine si ca va duce sarcina cu bine si copilul va fi bine.
Poate sunt fete pe forum care au avut sarcini mai cu probleme si au dat de medici buni.
Raspunsuri
Karina spune:
Eu ti-l recomand cu caldura pe prof. Ancar Virgiliu, de la Medsana si Spitalul Sf. Pantelimon. Tu stii cit m-am straduit sa-l am pe Bogdan si am avut si o sarcina cu probleme, de 2 ori era sa-l pierd + nebunia cu analizele de CMV si listeria.
Dar cu tratament si muuuulta grija am dus sarcina pina la capat. In cea mai mare parte e meritul d-lui prof. Ancar. Dar, din pacate ca sa ajungi la el trebuie sa te programezi la Medsana cu o luna inainte, iar la Pantelimon nu stiu daca are consultatii pt. toata lumea. Dar poate merita sa astepti o luna. Daca vrei s-o programezi suna luni la Medsana, atunci se fac programari, sau duceti-va personal acolo, poate cine stie, se mai gaseste vreun loc mai devreme.
Sau poate iti recomanda fetele pe altcineva. Eu am auzit si de dna dr. Moisa (Giulesti) ca e f. buna si eu am fost la ea (adiacent) si am fost f. multumita, dar nu am fost in timpul sarcinii.
Karina
+ Bogdanel 
Nu traim ca sa mincam, ci mincam ca sa traim
Kittie spune:
COnf Dr Gh Peltecu. Este directorul de la Filantropia, consulta (gratuit) dimineata, la spital , de la 7h30. Si are cabinet pe Str Glinka nr 4 ( in Floreasca).
Am o prietena care a fost in "grija" lui, cu 3/4 dintr-un singur ovar, are un baietel sanatos si minunat. Eu la fel, n-aveam ovulatie,am un voinicel de 3luni si-o zi :)
Bafta! sanatate cat cuprinde!
kita spune:
Eu il recomand pe Dr. BAdiu de la Municipal, care are consultatii in particular la CM Unirea si CM Diagnosis.
Si eu am o sarcina cu probleme, insa este pe partea sanguina de coagulare! D
aca face injectii zilnice pe baza de heparina, la el sa se duca!
Sa dea Dumnezeu ca indiferent de dr. ales, sa-si tina anul acesta bebele in brate, sanatos si voinic!
Kita(Alina) si Samburasul vioi de 36 de saptamani
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinasalavastru/my_photos
Monica-Elena spune:
Di Tutunaru Dan spitalul Elias si dr. Denisa Protopopescu spitalul municipal si Medsana. Dar ea mai pleaca in afara la congrese.
Monica si bb la purtator
Esentele tari se tin in sticlute mici.
BESTUTZA spune:
Top si eu! Si eu spun ca dr.Tutunaru de la Elias este cel mai bun, serios, PROFESIONIST SI OM ! Si il gasesesti in fiecare zi la spital!
Si cat ar fi o situatie de grea o rezolva ! Iti spune asta Stan Patitul cu multi doctori "celebri"!!!
uki spune:
Mey Bestutza!!!
De unde stiai ca si eu vreau sa scriu la fel???
Si eu am cautat in luna si stele pana am dat de dr. Tutunaru
. Spre norocul meu. Tel de acest dr este 0723-999 939 la spital Elias.
Incercati voi cu probleme...
Va pupam
Gabriela si
Mariuca
BESTUTZA spune:
Uki mama , mare noroc cu netul asta! Mana cereasca nu alta! Ca de altfel si dr.nostru MINUNE!
Ile spune:
Si eu ti-l recomand pe dr Nayel de la CFR2.Te programezi direct la el la nr 0722627713.Poti sa suni oricand.
23 sapt