iar m-a injurat
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
mariamunteanu spune:
quote:
Originally posted by adrienne12
Fetelor, subiectul asta depaseste capacitatea mea de intelegere. Eu nu injur si nu vorbesc urit cu nimeni niciodata. Daca ma enervez, tip, strig, sparg, pling dar nu jignesc pe nimeni. Niciodata. Pretind sa fiu tratata la fel. Eu daca as avea un prieten/sot/iubit de genul asta as fi fugit mincind nori de la prima abatere... Consider ca astfel de abuzuri constituie lipsa de educatie si ma fersc de astfel de persoane. Personal nu cunosc pe nimeni care sa faca asa ceva decit la tara, oameni cu 4 clase primare. Din cauza asta pt. mine e de neconceput. Sint muta de uimire. Ti-as zice sa divortezi dar nu am dreptul din moment ce sint incapabila sa-ti inteleg problema.
De acord cu Adrienne, chiar nu concep sa injur/jignesc pe cineva si nici sa mi se vorbeasca asa n-as permite. Poate de asta nici nu mi s-a intamplat vreodata. Nu exista scuza si nici explicatie pt. ceva de un asemenea prost gust.
Maria
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
CryssUK spune:
Eu nu inteleg de ce unii oameni(nu ma refer la persoana care a postat acest subiect,pt ca ea a sesizat ca exista o neregula) cred ca jignirea ,injuratura este mai putin nociva decat bataia.
Adeseori cele 2 se impletesc sau se inlantuie,dar chiar si separat luata -injuratura reprezinta o agresiune, un mod de a umili si lovi un om.
La un momendat am intalnit o persoana al carei sot o injura de zeci de ori zilnic si la un momendat ea spunea ''as prefera sa-mi dea o palma decat sa ma mai injure. Era disperata, psihic o apasau si o ucideau vorbele lui, repetate mereu, zi de zi cu din ce in ce mai multa rautate si ura.
Eu una nu as accepta niciodata asa ceva.Nu exista scuze pt un barbat/femeie care isi injura partenerul.Fiecare din noi izbucnim la un momendat si ne enervam ,dar tb mentinuta o limita de control in orice situatie, de asta suntem oameni si avem ratiune.
Cristina
http://site.neogen.ro/liviu.ungureanu/files/ps_despre.html
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Ajutati un OM sa traiasca!
alisia spune:
Ai dreptate Cryss.
De dat sfaturi, este foarte greu ...depinde ce vrei sa faci... dar trebuie sa te hotarasti,cu cat mai repede cu atat mai bine..!
Mult curaj !
Alisia