iar m-a injurat

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxy Trixy spune:

Iselin, si eu am fost intr-o relatie la fel de infecta, la fel de dependenta bleahhhhh... nici nu vreau sa ma mai gandesc!
Si stiu ca ai dreptate, dar din cate am inteles eu, Bic nu are unde sa se duca acolo, este legata de acest individ care isi permite sa o berfeleasca... Eu o sfatuiesc doar sa se ridice pe picioarele ei...
SI... sa-i treaca ideile cu facutul copiilor cu el (stie ea despre ce vorbesc) cel putin deocamdata. O sfatuiesc sa ajunga singura la liman ca sa poata lua decizii privind viata ei! Si sigur, atunci daca va dori sa gaseasca fericirea, va trebui sa se rupa... daca e masochista... treaba ei!

Roxana & Bianca micuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nepotzica spune:

ia masuri acum, ca peste 15, 20 de ani, iar o sa te injure si nu mai ai ce-i face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielaaaaa spune:

EU ce sa iti spun doar ca nu stiu cum te simti tu ,eu cred ca as muri de gatul lui ,,l-asias face multeeeeeeeeeeeee.
Eu inca nu am avut asa ceva sau poate oi fi avut dar nu am invatat in limba japoneza cum se injura ,,nu am vrut ,,si nici nu vreau.
IO zic sa nu ii mai dai si tu apa la moara ,,,,poate ai si tu apucarile tale ,si poate nu iti vezi fata ,,,,,,,,nu mai zice nimic un timp si texteaza cum se poarta.
Iti doresc bafta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

eh-ehe, m-am cam socat cind am vazut un raspuns nou la mesajul meu de acum ceva vreme. Intre timp am intrat intr-o noua etapa, asa ca lucrurile nu mai par atit de tragice.
Daca imi mai face crize, ii spun ferm ca eu NU mai accept, apoi stau si ma uit la el cum face pe domnul Goe si nu pot sa ma gindesc decit cit de imatur e. Si uite-asa, in loc sa ma enervez, ma distrez, el se potoleste si amindoi ducem o viata linistita si fericita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelp spune:

...deci se poate traii si fericit....zisese bine cineva ....cauza efect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Fetelor, subiectul asta depaseste capacitatea mea de intelegere. Eu nu injur si nu vorbesc urit cu nimeni niciodata. Daca ma enervez, tip, strig, sparg, pling dar nu jignesc pe nimeni. Niciodata. Pretind sa fiu tratata la fel. Eu daca as avea un prieten/sot/iubit de genul asta as fi fugit mincind nori de la prima abatere... Consider ca astfel de abuzuri constituie lipsa de educatie si ma fersc de astfel de persoane. Personal nu cunosc pe nimeni care sa faca asa ceva decit la tara, oameni cu 4 clase primare. Din cauza asta pt. mine e de neconceput. Sint muta de uimire. Ti-as zice sa divortezi dar nu am dreptul din moment ce sint incapabila sa-ti inteleg problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

bicule...desi eu nu injur in general si in special pe barbatu-meu..ei bine tot sunt momente in care imi vine sa.i zic vreo doua din tot sufletul.Evident ca nu fac asta,dar tot mai strecor un drac si-un mother fucker ceva,dar cu siguranta nu in directia lui,ci in general ,spre situatie sau spre obiectul cu pricina,sau in cel mai rar si rau caz trantesc un fuck off!! care nici nu se compara cu un fuck you!de ex.
El nici atat nu spune,extrem de rar tipa-doar atunci cand sar calul cu cicaleala (ca mi se intampla si mie,desi fac eforturi sa ma controlez)
Poate il poti determina sa injure si el in aer,daca tot e musai sa injure si nu ai cum sa impiedici asta.Din doua rele ,zic ca e mai bine asa.

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=mamica%20dulce

poze noi cu puisorul(1 an si 7 luni)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/anca20_ro/album?.dir=/5ee0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mircea42 spune:

sint un pic-un pic alaturi de subiect, dar va supun totusi atentiei urmatoarele.
Nu mi-am injurat consoarta, dar uneori se pune problema unei descarcari din gata asta, asa la modul general. Aceeasi consoarta nu a agreat vreme buna (nici acum se fapt nu se inghesuie) asa ceva, iar eu, catelus ascultator, am ascultat-o. Am observat insa ca asa ceva m-a facut destul de vulnerabil cind ma nimeream in preajma unei explozii de genul asta, a unui oarecare in public.
De atunci nu m-am mai jenat sa eman citeuna doua de sfinti, bineinteles daca nu deranjez si alte persoane decit sensibiloshi excesivi. Si nu ma mai consum cind dau de manifestari ceva mai tzugulanesti, in public. Sau de cele din interiorul meu, altadata atent refulate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hanga spune:

Cum de te injura asa fara nici un motiv parerea mea e ca totusi are un motiv anumesau sar putea sa fiedaca nu mai suporta poate ii trebuie un timp de acomodare .daca totusi il iubesti mai dai o sansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Orice s-ar intampla, nimic nu justifica violenta, fie ea verbala, fie ea fizica!!! Scuze de genul: "tu esti de vina" sau "tu m-ai provocat" sau "m-ai cicalit" sau...sunt puerile. Si intodeauna este altcineva vinovat, nu el, cel care injura, el are justificari. Ha!! Daca toti am injura pentru ca am fost "provocati", ce s-ar intampla, unde am ajunge?

Claudia

Mergi la inceput