FIV 28

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Buna fetitele si o saptamana frumoasa!
Adelia, moralul sus si incredere in tine!
Trebuie sa iasa bine,.. ai sa vezi!
Tinem pumnii si ne rugam pentru tine!

Zisacami, ma bucur ca ai revenit si mai ales ca nu ai renuntat la lupta! O sa reusim si noi, o sa avem si noi bb-ul nostru!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOI74 spune:

Da fetelor, trebuie sa luptam pana la capat; pana la urma o sa avem si noi un bb al nostru. nu trebuie sa ne lasam doborate de esecuri;

Adelia, se pare ca tu esti singura care faci FIV in ianuarie; eu o sa fac in martie si va trebui sa ma programez la Giulesti in feb; sper sa mai am loc dupa ce au invadat englezoaicele dupa succesul celei mai batrane mame.

I

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelia alin spune:

Am intrat in linie dreapta!!Acum o ora am facut pregnylul,miercuri dimineata la 8.30 fac punctia si simbata voi face Et-ul!Am emotii.Am vreo 8..9...10 foliculi nu mai multi,sau cel putin cam atat mi s-a parut mie ca am numarat.Tare mi-as fi dorit sa am mai multi sa-mi ramina si de congelat,dar sperantele sint slabe.Trompitza stringe ca nebuna lichid in continuare asa ca se pare ca va fi mai ceva decat la tragerea loto expres!Dar daca nici de data asta nu-mi iese sa stiti ca ma imbat de suparare(tot eram curioasa sa vad cum fac la betie)
Va pupic.Adelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Adelia bafta multa!
Mishi ma tot intrebam de ce nu mai apari. Unde faci FIV si cu cine?
VIOI cu cine faci FIV la Giulesti?

Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nounou spune:

Adelia, bafta maxima! Ce mai spune doctorul de trompitza? N-o poate punctiona si pe ea?
Sa ne spui cati embrioni vei avea!
BAFTAAA!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Bafta multa Adelia!
Iti tinem pumnii strans de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

Bafta Adelia! Sa fie cu okisori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Bafta de bafta Adelia!Mult noroc!

AniS

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Mult noroc Adelia, eu cred ca de data asta se va lasa cu bebe... cu tot lichidul ala din trompa. Fii optimista, gandeste pozitiv!
Tinem pumnii si maine si mai ales sambata!
Dar stai cumintica dupa, cat poti tu de cumintica!
Ai sa vezi ca n-o sa fie nevoie sa te imbeti tu .... ci sotul tau ...de bucurie.
Asa sa-ti ajute Dumnezeu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishi spune:

Thea, chiar incepusem sa cred ca nimeni nu ma mai cunoaste. Fetelor, eu va tin in februarie la curent cu FIV + ICSI la Giulesti cu Marinescu. Mai mult de atat, ce sa zic, bafta!!!! Ma lupt cu emotiile astea care dauneaza. Cat despre „ce e de facut daca nu iese de trei ori”, cred ca incerc una artificiala cu donator si daca nici asta nu merge, e clar ca Dumnezeu are alte planuri cu noi. Poate e un sufletel undeva, parasit , care ne asteapta.
Stiti cum vad eu lucrurie astea cu „vrem sa avem copii” , ca la matematica: o lunga ecuatie cu formule, integrale, necunoscute, radicali dar cu o conditie REZULTATUL CEL PUTIN EGAL CU 1.
Facem analize, tratamente, fivuri, icsiuri, artificiale, naturale si daca nu merge, asta e, am incercat, viata merge mai departe, doar n-o sa ne irosim tineretea incercand la nesfarsit...noi vrem copii, nu recorduri. Adoptam un bb, poate inca unul daca vrem mai multi si nu se poate altfel si ...conditia e indeplinita, cel putin egal cu 1. Eu una, numai atunci o sa stiu ca am realizat ceva in (si asa scurta) viata pe care o avem.
Asta va doresc eu voua, puterea de a accepta ca tot ce ni se intampla face parte dintr-un proces, fiti optimiste!!!

mishi
.............
Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor.

Mergi la inceput